Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo za życzenia dziewczęta :-)

Ja jakoś nie mogę zasnąć, dawno tak nie miałam. Leżę i leżę, niby spać mi się chce, ale zasnąć nie mogę :/

Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach! :-)

Limerikowo, nick nieaktualny, Agusia2312, Paula222, Galanea lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ok dotarlam do Pl, wczor usg 3d super sprawa,maz byl b pod wrazeniem np jak Mala plula wodami lub robila akrobacje za paluchy u stop
    Mala przez 2 tyg przybrala 330g, teraz ma okolo 1800, dalej b ruchliwa;-))
    szyjka przez 2 tyg laby przesunela sie na ok dlugosc z 2.57 na 2.73 ju hu!, wniosek - nada dalej okupowac sofke/lozko i najblizsze krzesla ;--)))))

dzis natomiast wczesna pobudka na badania ;-)))

f2w3pc0zzgl2xzuk.png

Modelka, nick nieaktualny, monalisa, Tusia84, evas, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, trochę miałam przymusowy detoks od forum, bo przez weekend i wczoraj miałam na czytanie naprawdę mało czasu. Ale już nadrabiam - choć pewnie nie nadrobię wszystkiego.

Dziś mam wizytę, więc zobaczymy, co mi powie mój gin. Powinien mi dać już skierowanie na to usg w 30 tygodniu i nie mogę się już tego doczekać. Przy okazji zamierzam go zapytać o wyprawę na Mazury na majówkę, no i zobaczymy, czy mnie zbada wreszcie, czy nie... I wypytam te położne u mnie, dlaczego nie wypełniają rubryki "czynność serca dziecka".

Tak więc - trzymajcie kciuki :)

P.S. Byłam wczoraj w szkole rodzenia na Karowej. I babeczka wyraźnie powiedziała, że jeśli przez cały poród możemy sobie chodzić i wyginać się jak chcemy, to ostatnia faza porodu (ostatnie parcia) są ZAWSZE na tym łóżku porodowym/fotelu ginekologicznym w pozycji leżącej. Takie mają zalecenia od dyrektora szpitala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 06:35

Tusia84, evas, nick nieaktualny, Agusia2312, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ale dziś jesteśmy nerwowe, moja córcia ma testy 6 klasistów i właśnie dzwoniła że tramwaj się popsuł i biegnie do szkoły ma jakieś 4 przystanki do pokonania. Ale co tam przecież to lekkoatletyczka da radę jak to mówi moj m

evas, nick nieaktualny, Agusia2312, Martynika, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie stwierdziłam ze za 8-9 tygodni mogę rodzić ;)

Modelka, evas, Agusia2312, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja popijam kawke i uciekam do szpitala milego dnia wam zycze u mnie sloneczko zawitalo oby tak juz bylo....buziaki

evas, nick nieaktualny, Agusia2312, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach i badaniach! Dawajcie znac jak poszlo.

Modelka cenna dla mnie ta informacja o karowej...jak cos sie jeszcze od nich ciekawego dowiesz to dawaj znac :)

Ja wczoraj mialam jakis kiepski dzien, mala rozleniwiona, bolal mnie zoladek i jelita i jeszcze po poludniu zaczela bolec mnie glowa i musialam lec po 7mej w ciemnej sypialni, bo nie dawalam sobie rady. Dzisiaj na szczescie przeszlo i mala teraz kopie, wiec moze bedzie lepszy dzien.

Modelka, AISAK, vikus001, nick nieaktualny, Agusia2312, Paulina1986, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Nutka a ja potrzebuję jakiegoś przepisu na ciasto które się będzie dobrze kroić i nie będzie się rozpadać.
    U mojego "męża" w pracy po raz kolejny jest organizowane sadzenie lasu. No i zawsze jest prośba o przyniesienie domowych wypieków. A mi się już pomysły skończyły. Zawsze jest też nagradzanie najlepszych wypieków. Przez 3 kolejne imprezy moje ciasta były wyróżniane :)
    No ale teraz nie mam pomysłu, zwłaszcza że w domu mało piekę. Może masz coś co by "powaliło na kolna" konkursowe jury :P
    Ta i ja ci dam przepis, Ty nie wygrasz i będzie na mnie?:P
    Hm... pomyślę chwilę.:P

Na blogu mam to:
    http://ziarnakawy.blogspot.com/2014/02/ciasto-kokosowe.html
    A może grzybki? Jak sadzenie lasu? Są smaczne i byś mogła je w koszyku zanieść do lasu:P http://ziarnakawy.blogspot.com/2013/10/pora-na-gotowanie-grzybki.html
    Później przejrzę, co mam na komputerze i pomyślę, co może być;)

Galanea straszne te lalki...:(

Wczoraj byliśmy na 2 godzinnym spacerku:) Ale w moim tempie(wcześniej tą trasę w godzinę obchodziliśmy) więc czuję się ok:P
    Zaraz z mężem jadę, bo musi coś zalatwić w innej miejscowości, więc mu potowarzysze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 08:50

evas, Galanea lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ćwiczę mięśnie kegla na zajęciach fitness no i jak sobie akurat przypomnę.
    Położna mówiła, żeby ćwiczyć je jak najwięcej w każdej wolnej chwili.

Oddechy też na zajęciach. Zastanawiam się czy podczas porodu akurat będę mogła myśleć
    o oddechach, czy po prostu pójdzie wszystko z automatu.

Za wszystkie dziewczyny, które mają dziś wizyty trzymam mocno zaciśnięte kciuki.
    Czekamy na same dobre informacje :)

nick nieaktualny, Modelka, Agusia2312, Paula222, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka, no własnie poszukuję czegoś oryginalnego. Były już babeczki z masą waniliowo-kawową, ciasto ze słonecznikiem w karmelu, a ostatnio na Mikołajki lukrowane pierniczki.

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    hej dziewczyny ja popijam kawke i uciekam do szpitala milego dnia wam zycze u mnie sloneczko zawitalo oby tak juz bylo....buziaki
    kochana kciukasy i czekam na smsa :))

Muszko dobrze, że już lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:05

Mucha lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka, super te grzybki :D dzieciaki na pewno się ucieszą. Pomysł fantastyczny, a ja lubię takie wyzwania ;)

Podrzuć coś jeszcze ;)

Zmykam do pracy bo za chwilke mam autobus.

nutka lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach, tym czasem ja sama zbieram się do ginka, później do pracy i wracam bo dr. House znów mnie w nocy wymęczył :P :D

Miłego dniaaaaa :)

nick nieaktualny, Agusia2312, evas, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczyny, ja zaraz wsiadam do auta i w drogę, usg mam po 10-tej, stres mnie już dopadł, ale trzeba być dobrej myśli, tylko jak to zrobić gdy w głowie i w sercu kłębi się przerażenie...?

nick nieaktualny, Agusia2312, evas, Galanea lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku jak oglądałam te lalki, to nie ogarnęłam, że to są lalki i myślę sobie:" No ale o co jej chodzi?" a potem jak już się obudziłam i skojarzyłam, że to lalki to mi się słabo zrobiło.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    Powodzenia dziewczyny, ja zaraz wsiadam do auta i w drogę, usg mam po 10-tej, stres mnie już dopadł, ale trzeba być dobrej myśli, tylko jak to zrobić gdy w głowie i w sercu kłębi się przerażenie...?

BĘDZIE DOBRZE!!!!!! :)
    Tyle kciuków trzymanych za Ciebie i Stasia, więc nie ma opcji żeby było coś nie tak :)

nick nieaktualny, evas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    Magda ja mam taki sposób, że w takich chwilach strachu myślę o najprzyjemniejszych chwilach w życiu i mi to pomaga :) Wszystko NA PEWNO będzie dobrze :)) w górę serca jak mawiał pewien bardzo znany Polak :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciukam paluszki!!!

Za chwile w DD TVN jak radzić sobie z ciałem po ciąży.

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to nie jest dla Was super interesujace, ale podziele sie: dzisiaj o 7mej rano mojemu przyjacielowi z piaskownicy urodzil sie synus (cesarka) w 38 tygodniu, zdrowy 51 cm, 3100 :) ale fajnie.
    To moze dobry znak dla tych wizytujacych ;)

nick nieaktualny, AISAK, Modelka, Agusia2312, Galanea, nutka lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, ja kupilam leki ale prenalen odradzila mi farmaceutka wlasnie dlateg ze mam typowo suchy kaszel wiec dala mi inny syrop i spray na zatoki- taki dla dzieci i kobiet w ciazy i musze przyznac ze to pierwszy spray ktory na mnie dziala. Dzis jest juz lepiej, w koncu normalnie widze :) Powodzenia dla wszystkich majacych wizyty, trzymamy kciuki :)

evas, Paula222, MonikaS, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ