MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję bardzo za życzenia dziewczęta
Ja jakoś nie mogę zasnąć, dawno tak nie miałam. Leżę i leżę, niby spać mi się chce, ale zasnąć nie mogę
Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach!Limerikowo, weronikabp, Agusia2312, Paula222, Galanea lubią tę wiadomość
-
ja ok dotarlam do Pl, wczor usg 3d super sprawa,maz byl b pod wrazeniem np jak Mala plula wodami lub robila akrobacje za paluchy u stop
Mala przez 2 tyg przybrala 330g, teraz ma okolo 1800, dalej b ruchliwa;-))
szyjka przez 2 tyg laby przesunela sie na ok dlugosc z 2.57 na 2.73 ju hu!, wniosek - nada dalej okupowac sofke/lozko i najblizsze krzesla ;--)))))
dzis natomiast wczesna pobudka na badania))
Modelka, weronikabp, monalisa, Tusia84, evas, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej, trochę miałam przymusowy detoks od forum, bo przez weekend i wczoraj miałam na czytanie naprawdę mało czasu. Ale już nadrabiam - choć pewnie nie nadrobię wszystkiego.
Dziś mam wizytę, więc zobaczymy, co mi powie mój gin. Powinien mi dać już skierowanie na to usg w 30 tygodniu i nie mogę się już tego doczekać. Przy okazji zamierzam go zapytać o wyprawę na Mazury na majówkę, no i zobaczymy, czy mnie zbada wreszcie, czy nie... I wypytam te położne u mnie, dlaczego nie wypełniają rubryki "czynność serca dziecka".
Tak więc - trzymajcie kciuki
P.S. Byłam wczoraj w szkole rodzenia na Karowej. I babeczka wyraźnie powiedziała, że jeśli przez cały poród możemy sobie chodzić i wyginać się jak chcemy, to ostatnia faza porodu (ostatnie parcia) są ZAWSZE na tym łóżku porodowym/fotelu ginekologicznym w pozycji leżącej. Takie mają zalecenia od dyrektora szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 06:35
Tusia84, evas, weronikabp, Agusia2312, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam. Ale dziś jesteśmy nerwowe, moja córcia ma testy 6 klasistów i właśnie dzwoniła że tramwaj się popsuł i biegnie do szkoły ma jakieś 4 przystanki do pokonania. Ale co tam przecież to lekkoatletyczka da radę jak to mówi moj m
evas, weronikabp, Agusia2312, Martynika, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach i badaniach! Dawajcie znac jak poszlo.
Modelka cenna dla mnie ta informacja o karowej...jak cos sie jeszcze od nich ciekawego dowiesz to dawaj znac
Ja wczoraj mialam jakis kiepski dzien, mala rozleniwiona, bolal mnie zoladek i jelita i jeszcze po poludniu zaczela bolec mnie glowa i musialam lec po 7mej w ciemnej sypialni, bo nie dawalam sobie rady. Dzisiaj na szczescie przeszlo i mala teraz kopie, wiec moze bedzie lepszy dzien.Modelka, AISAK, vikus001, weronikabp, Agusia2312, Paulina1986, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Nutka a ja potrzebuję jakiegoś przepisu na ciasto które się będzie dobrze kroić i nie będzie się rozpadać.
U mojego "męża" w pracy po raz kolejny jest organizowane sadzenie lasu. No i zawsze jest prośba o przyniesienie domowych wypieków. A mi się już pomysły skończyły. Zawsze jest też nagradzanie najlepszych wypieków. Przez 3 kolejne imprezy moje ciasta były wyróżniane
No ale teraz nie mam pomysłu, zwłaszcza że w domu mało piekę. Może masz coś co by "powaliło na kolna" konkursowe jury
Hm... pomyślę chwilę.
Na blogu mam to:
http://ziarnakawy.blogspot.com/2014/02/ciasto-kokosowe.html
A może grzybki? Jak sadzenie lasu? Są smaczne i byś mogła je w koszyku zanieść do lasu:P http://ziarnakawy.blogspot.com/2013/10/pora-na-gotowanie-grzybki.html
Później przejrzę, co mam na komputerze i pomyślę, co może być
Galanea straszne te lalki...
Wczoraj byliśmy na 2 godzinnym spacerku:) Ale w moim tempie(wcześniej tą trasę w godzinę obchodziliśmy) więc czuję się ok:P
Zaraz z mężem jadę, bo musi coś zalatwić w innej miejscowości, więc mu potowarzysze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 08:50
evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ćwiczę mięśnie kegla na zajęciach fitness no i jak sobie akurat przypomnę.
Położna mówiła, żeby ćwiczyć je jak najwięcej w każdej wolnej chwili.
Oddechy też na zajęciach. Zastanawiam się czy podczas porodu akurat będę mogła myśleć
o oddechach, czy po prostu pójdzie wszystko z automatu.
Za wszystkie dziewczyny, które mają dziś wizyty trzymam mocno zaciśnięte kciuki.
Czekamy na same dobre informacje
weronikabp, Modelka, Agusia2312, Paula222, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvikus001 wrote:hej dziewczyny ja popijam kawke i uciekam do szpitala milego dnia wam zycze u mnie sloneczko zawitalo oby tak juz bylo....buziaki
)
Muszko dobrze, że już lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:05
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny, ja zaraz wsiadam do auta i w drogę, usg mam po 10-tej, stres mnie już dopadł, ale trzeba być dobrej myśli, tylko jak to zrobić gdy w głowie i w sercu kłębi się przerażenie...?
weronikabp, Agusia2312, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
Na początku jak oglądałam te lalki, to nie ogarnęłam, że to są lalki i myślę sobie:" No ale o co jej chodzi?" a potem jak już się obudziłam i skojarzyłam, że to lalki to mi się słabo zrobiło.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdaO wrote:Powodzenia dziewczyny, ja zaraz wsiadam do auta i w drogę, usg mam po 10-tej, stres mnie już dopadł, ale trzeba być dobrej myśli, tylko jak to zrobić gdy w głowie i w sercu kłębi się przerażenie...?
BĘDZIE DOBRZE!!!!!!
Tyle kciuków trzymanych za Ciebie i Stasia, więc nie ma opcji żeby było coś nie takweronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdaO wrote:Powodzenia dziewczyny, ja zaraz wsiadam do auta i w drogę, usg mam po 10-tej, stres mnie już dopadł, ale trzeba być dobrej myśli, tylko jak to zrobić gdy w głowie i w sercu kłębi się przerażenie...?
Wszystko NA PEWNO będzie dobrze
) w górę serca jak mawiał pewien bardzo znany Polak
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Moze to nie jest dla Was super interesujace, ale podziele sie: dzisiaj o 7mej rano mojemu przyjacielowi z piaskownicy urodzil sie synus (cesarka) w 38 tygodniu, zdrowy 51 cm, 3100
ale fajnie.
To moze dobry znak dla tych wizytujacychweronikabp, AISAK, Modelka, Agusia2312, Galanea, nutka lubią tę wiadomość
-
witajcie, ja kupilam leki ale prenalen odradzila mi farmaceutka wlasnie dlateg ze mam typowo suchy kaszel wiec dala mi inny syrop i spray na zatoki- taki dla dzieci i kobiet w ciazy i musze przyznac ze to pierwszy spray ktory na mnie dziala. Dzis jest juz lepiej, w koncu normalnie widze
Powodzenia dla wszystkich majacych wizyty, trzymamy kciuki
evas, Paula222, MonikaS, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość