MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
JA też muszę zacząć kupować rzeczy dla siebie do porodu bo do torby to nie mam co włożyć na dzień dzisiejszy
zobaczcie co znalazłam szukając na stronie apteki
http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.htmlmonalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:JA też muszę zacząć kupować rzeczy dla siebie do porodu bo do torby to nie mam co włożyć na dzień dzisiejszy
zobaczcie co znalazłam szukając na stronie apteki
http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.htmlszkoda, że nie zamierzam używać smoczków
-
nick nieaktualnyRowniez podpisuje sie pod tym ze nie mam nic dla siebie do porodu, maz wczoraj do kasy szedl z pieluchami dla starszych ludzi, ja w szoku buzia do podlogi,zaczelam sie smiac,a on "no co nie przydadza Ci sie?
"ubaw po pachy
A tak serio to do polpwy kwietnia musze dla siebie rowniez dokupic wszystko, gorsza sprawa ze nic mi sie nie podoba
Tusia ja tez mam jednego smoka, mam nadzieje ze sie obedzie, ale zobaczymy;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 21:10
Tusia84, monalisa, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście! Wspaniale, że wizyty w porządku bobaski duże (Pola 1400?! Omg zaczynam naprawdę pakować te banany!)
Tak wspominałyście rocznice, że i mnie wzięło na wspomnienia.Drugą rocznicę ślubu mamy 10 sierpnia. Ale przywiązana jestem do daty 11.11, bo to 6 lat razem.
Tusia84, weronikabp, monalisa, NataliaK, AISAK, Martynika, kambel, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka wrote:
)
Jak dobrze mieć szklaną podłogę właśnie mąz robi mi striptiz z góry hehe)
NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Kochane, niestety nie mam już nawet czasu Was czytać
Qrcze, nie wiem nawet co się u Was dzieję. Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządku. Ja maksimum swojego czasu poświęcam teraz Zuzce. Wszystko poszło w odstawkę. Wiem, że po porodzie nie będę miała dla niej tyle czasu i strasznie mi z tym źle, bo wiem, jak bardzo ona go potrzebuje. Dopada mnie chyba jakaś depresja przedporodowa, płaczliwa się zrobiłam, wszystko mnie rozczula. A poza tym wszystko u mnie ok, jakby się któraś martwiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:05
weronikabp, monalisa, Martynika, Tusia84, NataliaK, nutka, evas, Paulina1986, Agusia2312, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda no pewnie, że myślimy o Tobie
wszystkie przechodziłyśmy kryzysy w ostatnich dniach, więc łączymy się z Tobą kochana! Do góry głowa! buziaki dla Zuzki
Tusia biorę ten smoczek, jako gadżetwłaśnie robię zakupy w tej aptece
Tusia84, MagdaO lubią tę wiadomość
-
Ja mam już co nie co kupione majtki mi brakuja te z siateczki i koszule do karmienia ale di domu bo w szpitalu to mi obojętne czy szpitalna czy moja nawet wole szpitalna bo kto by mi uplasował moj m pranie zrobi ale do żelazka to lepiej niech się nie zbliża, a mamy nie będę do prasowania wzywać. No i walizkę na kółkach musze kupić taką ok 50-60 cm żebym nie musiała torby targać
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
MagdaO wrote:Dobry wieczór Kochane, niestety nie mam już nawet czasu Was czytać
Qrcze, nie wiem nawet co się u Was dzieję. Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządku. Ja maksimum swojego czasu poświęcam teraz Zuzce. Wszystko poszło w odstawkę. Wiem, że po porodzie nie będę miała dla niej tyle czasu i strasznie mi tym źle, bo wiem, jak bardzo ona go potrzebuje. Dopada mnie chyba jakaś depresja przedporodowa, płaczliwa się zrobiłam, wszystko mnie rozczula. A poza tym wszystko u mnie ok, jakby się któraś martwiła
Ucaluj ja od ciotek z neta -
Weronika coś chcesz ode mnie?
Żartuję. Modelka musi mieć twarz, a ja ze swoją szwabską gębą się nie nadaję. Nie ma szans. Powiedziałam,że ich wszystkich do sądu podam o zniszczenie mi życia.
A tak na poważnie, to pisałam Wam przy wspominakach, że mój tatuś okazał się tatusiem nie biologicznym. Spotkałam dawcę plemnika i jakbym sobie twarz przekalkowała. Ponadto obok mnie okazało się mieszka moja biologiczna babka. No te poliki to oni mają jak te psy:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jeune_basset-hound.jpg
Bartek czasami mi dogryza, jak tak narzekam, że brakuje mi tylko 10 cm do podłogi..monalisa, weronikabp, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
Monalisa to ja z m mamy podobny staż tzn jesteśmy już 9,5 roku ze sobą. tylko ślub wzięliśmy w 2009 roku
mieliśmy długie narzeczeństwo
tak śmiesznie bo brat ze swoją małżonką wzięli ślub rok przed nami a są ze sobą duuuuuuużo krócej niż my, a siostra to w ogóle krótko ze swoim przed ślubem byli
i też wzięli ślub przed nami hehe
nie żałujemy jednak
dobrze wiedzieliśmy na co się piszemy będąc tyle czasu ze sobą
monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
przeraża mnie te 2 miesiące do porodu bo miesiąc to całe nic - zleci i zostanie jeszcze tylko jeden hehe a w tym ostatnim to już wszystkiego można się spodziewać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:02
MagdaO, monalisa lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Witaj dziś myślałam o tobie moze głupio to zabrzmi ale któraś z mam założyła wątek "przeczucia dzieci" i tak pomyślałam o tobie czy Zuzka tez wyczuwa rodzeństwo.
Nie wiem, czy Zuzka wyczuwa, że będzie miała brata, ale bardzo często gdy przy niej siedzę, ona zaczyna głaskać mnie po brzuchu. Mówię jej wtedy, że tam jest Staś, ale czy ona to rozumie... ciężka sprawaStawiam raczej na to, że interesuje ją ta "piłka" co mama ma pod bluzką, w każdym bądź razie moja córcia już nie raz mnie zaskoczyła, więc kto wie, może i coś tam przeczuwa. Oj, chciałabym...
weronikabp, Nalka, monalisa, monaaa lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:
Tusia biorę ten smoczek, jako gadżetwłaśnie robię zakupy w tej aptece
No ja też tam zrobię zamówienie ale chyba już w poniedziałek się tym zajmę.. bo teraz uciekam lulu
jestem mega niewyspana bo w nocy tak mnie bolało spojenie, że nie mogłam się przekręcać z boku na bok, a teraz jeszcze to przeziębienie zaczyna mnie rozkładać. Dobrej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:07
-
Ja kupiłam dwa smoczki różne, jak będzie chciał niech ciumka;) Mojego brata jedna córka w ogóle nie chciała, a druga do początku ciągnęła;)
Kurcze, mówicie, że nie macie co do torby włożyć? Ja nie mam torby nawet;P I nie wiem nawet jak dużą kupić... Poradźcie;)