WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA też muszę zacząć kupować rzeczy dla siebie do porodu bo do torby to nie mam co włożyć na dzień dzisiejszy

zobaczcie co znalazłam szukając na stronie apteki

http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.html

monalisa lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    JA też muszę zacząć kupować rzeczy dla siebie do porodu bo do torby to nie mam co włożyć na dzień dzisiejszy

zobaczcie co znalazłam szukając na stronie apteki

http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.html
    fajny bardzo :) szkoda, że nie zamierzam używać smoczków :)

• topa42 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia też nie mam nic do torby :-( Jutro siadam i kupuję rzeczy :-)

zem3i09keg891u11.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    fajny bardzo :) szkoda, że nie zamierzam używać smoczków :)

ja tak na wszelki wypadek jeden kupię zobaczymy jak wyjdzie :)

weronikabp lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez podpisuje sie pod tym ze nie mam nic dla siebie do porodu, maz wczoraj do kasy szedl z pieluchami dla starszych ludzi, ja w szoku buzia do podlogi,zaczelam sie smiac,a on "no co nie przydadza Ci sie?:D"ubaw po pachy :D
    A tak serio to do polpwy kwietnia musze dla siebie rowniez dokupic wszystko, gorsza sprawa ze nic mi sie nie podoba :P

Tusia ja tez mam jednego smoka, mam nadzieje ze sie obedzie, ale zobaczymy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 21:10

Tusia84, monalisa, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisałyście! Wspaniale, że wizyty w porządku bobaski duże (Pola 1400?! Omg zaczynam naprawdę pakować te banany!)

Tak wspominałyście rocznice, że i mnie wzięło na wspomnienia.:P Drugą rocznicę ślubu mamy 10 sierpnia. Ale przywiązana jestem do daty 11.11, bo to 6 lat razem. <3

a1d92b24017869d4med.jpg

f69976f3f72ac547med.jpg

977230030aaf69b6med.jpg

Tusia84, weronikabp, monalisa, NataliaK, AISAK, Martynika, kambel, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    Ale się rozpisałyście! Wspaniale, że wizyty w porządku bobaski duże (Pola 1400?! Omg zaczynam naprawdę pakować te banany!)

Tak wspominałyście rocznice, że i mnie wzięło na wspomnienia.:P Drugą rocznicę ślubu mamy 10 sierpnia. Ale przywiązana jestem do daty 11.11, bo to 6 lat razem. <3

a1d92b24017869d4med.jpg

f69976f3f72ac547med.jpg

977230030aaf69b6med.jpg
    Nalka no modelka urodzona! Piękna :))

Jak dobrze mieć szklaną podłogę właśnie mąz robi mi striptiz z góry hehe :))

NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Kochane, niestety nie mam już nawet czasu Was czytać :( Qrcze, nie wiem nawet co się u Was dzieję. Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządku. Ja maksimum swojego czasu poświęcam teraz Zuzce. Wszystko poszło w odstawkę. Wiem, że po porodzie nie będę miała dla niej tyle czasu i strasznie mi z tym źle, bo wiem, jak bardzo ona go potrzebuje. Dopada mnie chyba jakaś depresja przedporodowa, płaczliwa się zrobiłam, wszystko mnie rozczula. A poza tym wszystko u mnie ok, jakby się któraś martwiła ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:05

weronikabp, monalisa, Martynika, Tusia84, NataliaK, nutka, evas, Paulina1986, Agusia2312, Bea_tina lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no pewnie, że myślimy o Tobie :) wszystkie przechodziłyśmy kryzysy w ostatnich dniach, więc łączymy się z Tobą kochana! Do góry głowa! buziaki dla Zuzki :)

Tusia biorę ten smoczek, jako gadżet :) właśnie robię zakupy w tej aptece ;)

Tusia84, MagdaO lubią tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już co nie co kupione majtki mi brakuja te z siateczki i koszule do karmienia ale di domu bo w szpitalu to mi obojętne czy szpitalna czy moja nawet wole szpitalna bo kto by mi uplasował moj m pranie zrobi ale do żelazka to lepiej niech się nie zbliża, a mamy nie będę do prasowania wzywać. No i walizkę na kółkach musze kupić taką ok 50-60 cm żebym nie musiała torby targać

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    Dobry wieczór Kochane, niestety nie mam już nawet czasu Was czytać :( Qrcze, nie wiem nawet co się u Was dzieję. Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządku. Ja maksimum swojego czasu poświęcam teraz Zuzce. Wszystko poszło w odstawkę. Wiem, że po porodzie nie będę miała dla niej tyle czasu i strasznie mi tym źle, bo wiem, jak bardzo ona go potrzebuje. Dopada mnie chyba jakaś depresja przedporodowa, płaczliwa się zrobiłam, wszystko mnie rozczula. A poza tym wszystko u mnie ok, jakby się któraś martwiła ;)
    Witaj dziś myślałam o tobie moze głupio to zabrzmi ale któraś z mam założyła wątek "przeczucia dzieci" i tak pomyślałam o tobie czy Zuzka tez wyczuwa rodzeństwo.
    Ucaluj ja od ciotek z neta

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka my 10.11 mieliśmy 7 rocznicę ślubu ale tak naprawdę to 10 lat od 3.05.2004

Nalka lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika coś chcesz ode mnie?:D Żartuję. Modelka musi mieć twarz, a ja ze swoją szwabską gębą się nie nadaję. Nie ma szans. Powiedziałam,że ich wszystkich do sądu podam o zniszczenie mi życia.:D

A tak na poważnie, to pisałam Wam przy wspominakach, że mój tatuś okazał się tatusiem nie biologicznym. Spotkałam dawcę plemnika i jakbym sobie twarz przekalkowała. Ponadto obok mnie okazało się mieszka moja biologiczna babka. No te poliki to oni mają jak te psy:
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jeune_basset-hound.jpg

Bartek czasami mi dogryza, jak tak narzekam, że brakuje mi tylko 10 cm do podłogi..

monalisa, weronikabp, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kolacje szykować lada momet szarancza głodna wleci.
    Na TVN leci fajna komedia romantyczna Listy do Juli oglądałam chyba z 7 razy, a na Tv1 Evan Wszechmogący tez komedia

bontbhr.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa w 2004 roku to ja kończyłam podstawówkę.;D

weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa to ja z m mamy podobny staż tzn jesteśmy już 9,5 roku ze sobą. tylko ślub wzięliśmy w 2009 roku :) mieliśmy długie narzeczeństwo :) tak śmiesznie bo brat ze swoją małżonką wzięli ślub rok przed nami a są ze sobą duuuuuuużo krócej niż my, a siostra to w ogóle krótko ze swoim przed ślubem byli :) i też wzięli ślub przed nami hehe :) nie żałujemy jednak :) dobrze wiedzieliśmy na co się piszemy będąc tyle czasu ze sobą :)

monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeraża mnie te 2 miesiące do porodu bo miesiąc to całe nic - zleci i zostanie jeszcze tylko jeden hehe a w tym ostatnim to już wszystkiego można się spodziewać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:02

MagdaO, monalisa lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Witaj dziś myślałam o tobie moze głupio to zabrzmi ale któraś z mam założyła wątek "przeczucia dzieci" i tak pomyślałam o tobie czy Zuzka tez wyczuwa rodzeństwo.

Nie wiem, czy Zuzka wyczuwa, że będzie miała brata, ale bardzo często gdy przy niej siedzę, ona zaczyna głaskać mnie po brzuchu. Mówię jej wtedy, że tam jest Staś, ale czy ona to rozumie... ciężka sprawa :/ Stawiam raczej na to, że interesuje ją ta "piłka" co mama ma pod bluzką, w każdym bądź razie moja córcia już nie raz mnie zaskoczyła, więc kto wie, może i coś tam przeczuwa. Oj, chciałabym... :)

weronikabp, Nalka, monalisa, monaaa lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:

Tusia biorę ten smoczek, jako gadżet :) właśnie robię zakupy w tej aptece ;)

No ja też tam zrobię zamówienie ale chyba już w poniedziałek się tym zajmę.. bo teraz uciekam lulu :)

jestem mega niewyspana bo w nocy tak mnie bolało spojenie, że nie mogłam się przekręcać z boku na bok, a teraz jeszcze to przeziębienie zaczyna mnie rozkładać. Dobrej nocy kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:07

ggfxf7q.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam dwa smoczki różne, jak będzie chciał niech ciumka;) Mojego brata jedna córka w ogóle nie chciała, a druga do początku ciągnęła;)

Kurcze, mówicie, że nie macie co do torby włożyć? Ja nie mam torby nawet;P I nie wiem nawet jak dużą kupić... Poradźcie;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ