X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dość, że mało miejsca zajmują to jeszcze czyste, nie kurzy się :)

topa42 lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie te worki to wybawienie,nie mam wielkiej szafy w garderobie a w tych workach ubrania zajmuja duuuzo mniej miejsca. Kiedys po otwarciu takich prozniowych strasznie smierdzialp wszysto,teraz produkuja z innego tworzywa,bo jak sa swiezo wyprane rzeczy to pachna plynami i proszkami ;-)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia i Martynika ślicznie wyglądacie :) mój brzuch dzisiaj wygląda jak armata taki do przodu :D

Martynika i Topa super mieszkanka.. Martynika podoba mi się kolor podłogi jaki macie w pokojach :)

Weronika super że z Polą wszystko dobrze, no i niech się odwróci dziewczyna :)

Martynika, weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ciepłe zdjęcie mojej armaty w 29t3d
    2997205893a45f2dmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 20:06

NataliaK, weronikabp, vikus001, monalisa, Nalka, Martynika, Galanea, Mucha, sunset, Agusia2312 lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy czkawka to takie miarowe pukanie?dość szybkie?jeśli mniej więcej tak, to chyba pierwszy raz ją czuję, po lodach :P
    ojj mój maluszek też nie rozpieszcza mnie dziś ruchami.

Galanea lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia rewelacyjnie wyglądasz :-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    no to ciepłe zdjęcie mojej armaty w 29t3d
    2997205893a45f2dmed.jpg

O kurde Tusia! Ciekawe jaki brzuszek bedzie na samej koncowce :D ale faktycznie taka armatka ;-) egelancki ;-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    O kurde Tusia! Ciekawe jaki brzuszek bedzie na samej koncowce :D ale faktycznie taka armatka ;-) egelancki ;-)
    Natalia już się boję co będzie na końcu bo normalnie mam wrażenie, że ta armata wyskoczyła mi w 2 noce.. dzisiaj jak pojechaliśmy na urodziny mojego brata to wszyscy byli w szoku że mam taką armatę :)

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia boski brzucholek:)
    aporpos naszej umowy o budowaniu masy, oraz na pocieszenie dziś zrobiłam 1 raz w życiu pleśniaka, wyszedł pysznyyy, może Poluni posmakuje i wróci główką w dół :)
    0cbb8b688919c20am.jpg

Tusia84, NataliaK, vikus001, Nalka, Galanea, Mucha, czekajajaca, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Tusia boski brzucholek:)
    aporpos naszej umowy o budowaniu masy, oraz na pocieszenie dziś zrobiłam 1 raz w życiu pleśniaka, wyszedł pysznyyy, może Poluni posmakuje i wróci główką w dół :)
    0cbb8b688919c20am.jpg

tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(
    kochana a jak Twoja zgaga?
    ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudno :)

vikus001 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczylam plesniaka Weroniki i co zrobilam? Zaczelam szukac przepisu na ciasto z serkiem mascarpone.. jak taka sroka,zobacze i oczka chca :D

Ps: a dupka nie chce :D

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    kochana a jak Twoja zgaga?
    ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudno :)

hahaha dobre dobre:):):):) no ja zapewne dokladnie rowniez tego nie robie:) a zgaga przeszla, wypilam szklanke mleka cieplego:)

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.

Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.

ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golić:) myślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:04

weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ślicznie wyglądasz. Brzusio super. W trzeceij ciąży też bym chciała tak wyglądać.

Mmm jaki pleśniaczek, przepychota. Ostatnio zasadzam się na muffiny z otrębami (uwielbiam otręby) i jagodami. Tylko coś ostatnio spada mi apetyt. Martwię się czy małej to nie zaszkodzi.

Wiecie co piję? Mleko modyfikowane. Tak mi smakuje, że piję je 3 razy dziennie. Aktualnie mam takie od 12 miesiąca, ale te wcześniejsze też są pyszne. Obym karmiła piersią, bo będę dziecku mleko podprowadzać jeśli nie będę mogła karmić naturalnie. :)

Tusia84, weronikabp, monalisa, Mucha lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Aisak no wiesz.. ja mam wizyty co tydzień i mi by może wilkołak tak nie przeszkadzał co fakt że mam go pokazać mojemu lekarzowi :D:D:D ja do porodu pojechałam ogolona to na wizytę pójdę zarośnięta hehe w życiu :D

vikus001, AISAK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ja bede robic plesniaka na swieta:-) małż moj uwielbia;)

Dziewczyny o masakratowaniu sie na dole nie mowie, bo to standard, dzis zauwazylam ze mam problem z wycieraniem sie po kapieli;)

vikus001, NataliaK, weronikabp, Martynika, monalisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.

Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.

ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golić:) myślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.

Hahahha Aisak wersja wilkolaka niet :D juz wole wersje wampira ;-) aczkolwiek ostatnio tak sobie nogi pozacinalam ze lazienka wygladala jakby ktos kogos ubil co najmniej siekierka... ;-)

AISAK, weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mam problemu z goleniem, jest ok. Jednak nie zawsze jestem tam taka gładka. To zależy na co z mężem mamy ochotę. :D Usunę pozostałą wiadomość, bo jakby się mąż dowiedział, co ja za jego plecami wypisujee.:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:34

20120810580117.png

26ympwo.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaah ja juz widze mego meza ktory daje sobie "tam" wycinac wzorki:):):):) wlasnie sobie to wyobrazilam hahahaha:) nie do zrobienia:)

Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ