MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDla mnie te worki to wybawienie,nie mam wielkiej szafy w garderobie a w tych workach ubrania zajmuja duuuzo mniej miejsca. Kiedys po otwarciu takich prozniowych strasznie smierdzialp wszysto,teraz produkuja z innego tworzywa,bo jak sa swiezo wyprane rzeczy to pachna plynami i proszkami
-
Natalia i Martynika ślicznie wyglądacie
mój brzuch dzisiaj wygląda jak armata taki do przodu
Martynika i Topa super mieszkanka.. Martynika podoba mi się kolor podłogi jaki macie w pokojach
Weronika super że z Polą wszystko dobrze, no i niech się odwróci dziewczynaMartynika, weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:O kurde Tusia! Ciekawe jaki brzuszek bedzie na samej koncowce
ale faktycznie taka armatka
egelancki
NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:
tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia)weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvikus001 wrote:tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia)
ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudnovikus001 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:kochana a jak Twoja zgaga?
ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudno
hahaha dobre dobre:)no ja zapewne dokladnie rowniez tego nie robie:) a zgaga przeszla, wypilam szklanke mleka cieplego:)
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.
Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.
ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golićmyślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:04
weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość
-
Tusia ślicznie wyglądasz. Brzusio super. W trzeceij ciąży też bym chciała tak wyglądać.
Mmm jaki pleśniaczek, przepychota. Ostatnio zasadzam się na muffiny z otrębami (uwielbiam otręby) i jagodami. Tylko coś ostatnio spada mi apetyt. Martwię się czy małej to nie zaszkodzi.
Wiecie co piję? Mleko modyfikowane. Tak mi smakuje, że piję je 3 razy dziennie. Aktualnie mam takie od 12 miesiąca, ale te wcześniejsze też są pyszne. Obym karmiła piersią, bo będę dziecku mleko podprowadzać jeśli nie będę mogła karmić naturalnie.Tusia84, weronikabp, monalisa, Mucha lubią tę wiadomość
-
Hahaha Aisak no wiesz.. ja mam wizyty co tydzień i mi by może wilkołak tak nie przeszkadzał co fakt że mam go pokazać mojemu lekarzowi
:D:D ja do porodu pojechałam ogolona to na wizytę pójdę zarośnięta hehe w życiu
vikus001, AISAK lubią tę wiadomość
-
Weronika ja bede robic plesniaka na swieta:-) małż moj uwielbia;)
Dziewczyny o masakratowaniu sie na dole nie mowie, bo to standard, dzis zauwazylam ze mam problem z wycieraniem sie po kapieli;)vikus001, NataliaK, weronikabp, Martynika, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.
Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.
ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golićmyślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.
Hahahha Aisak wersja wilkolaka nietjuz wole wersje wampira
aczkolwiek ostatnio tak sobie nogi pozacinalam ze lazienka wygladala jakby ktos kogos ubil co najmniej siekierka...
AISAK, weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie mam problemu z goleniem, jest ok. Jednak nie zawsze jestem tam taka gładka. To zależy na co z mężem mamy ochotę.
Usunę pozostałą wiadomość, bo jakby się mąż dowiedział, co ja za jego plecami wypisujee.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:34