X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dość, że mało miejsca zajmują to jeszcze czyste, nie kurzy się :)

topa42 lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie te worki to wybawienie,nie mam wielkiej szafy w garderobie a w tych workach ubrania zajmuja duuuzo mniej miejsca. Kiedys po otwarciu takich prozniowych strasznie smierdzialp wszysto,teraz produkuja z innego tworzywa,bo jak sa swiezo wyprane rzeczy to pachna plynami i proszkami ;-)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia i Martynika ślicznie wyglądacie :) mój brzuch dzisiaj wygląda jak armata taki do przodu :D

Martynika i Topa super mieszkanka.. Martynika podoba mi się kolor podłogi jaki macie w pokojach :)

Weronika super że z Polą wszystko dobrze, no i niech się odwróci dziewczyna :)

Martynika, weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ciepłe zdjęcie mojej armaty w 29t3d
    2997205893a45f2dmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 20:06

NataliaK, weronikabp, vikus001, monalisa, Nalka, Martynika, Galanea, Mucha, sunset, Agusia2312 lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy czkawka to takie miarowe pukanie?dość szybkie?jeśli mniej więcej tak, to chyba pierwszy raz ją czuję, po lodach :P
    ojj mój maluszek też nie rozpieszcza mnie dziś ruchami.

Galanea lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia rewelacyjnie wyglądasz :-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    no to ciepłe zdjęcie mojej armaty w 29t3d
    2997205893a45f2dmed.jpg

O kurde Tusia! Ciekawe jaki brzuszek bedzie na samej koncowce :D ale faktycznie taka armatka ;-) egelancki ;-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    O kurde Tusia! Ciekawe jaki brzuszek bedzie na samej koncowce :D ale faktycznie taka armatka ;-) egelancki ;-)
    Natalia już się boję co będzie na końcu bo normalnie mam wrażenie, że ta armata wyskoczyła mi w 2 noce.. dzisiaj jak pojechaliśmy na urodziny mojego brata to wszyscy byli w szoku że mam taką armatę :)

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia boski brzucholek:)
    aporpos naszej umowy o budowaniu masy, oraz na pocieszenie dziś zrobiłam 1 raz w życiu pleśniaka, wyszedł pysznyyy, może Poluni posmakuje i wróci główką w dół :)
    0cbb8b688919c20am.jpg

Tusia84, NataliaK, vikus001, Nalka, Galanea, Mucha, czekajajaca, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Tusia boski brzucholek:)
    aporpos naszej umowy o budowaniu masy, oraz na pocieszenie dziś zrobiłam 1 raz w życiu pleśniaka, wyszedł pysznyyy, może Poluni posmakuje i wróci główką w dół :)
    0cbb8b688919c20am.jpg

tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(
    kochana a jak Twoja zgaga?
    ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudno :)

vikus001 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczylam plesniaka Weroniki i co zrobilam? Zaczelam szukac przepisu na ciasto z serkiem mascarpone.. jak taka sroka,zobacze i oczka chca :D

Ps: a dupka nie chce :D

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    kochana a jak Twoja zgaga?
    ja się golę golarką z takim mydełkiem jakby, venus coś tam i na razie się nie pocięłam ale mąż mówi że mało dokładnie, hehe cóż trudno :)

hahaha dobre dobre:):):):) no ja zapewne dokladnie rowniez tego nie robie:) a zgaga przeszla, wypilam szklanke mleka cieplego:)

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.

Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.

ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golić:) myślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:04

weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ślicznie wyglądasz. Brzusio super. W trzeceij ciąży też bym chciała tak wyglądać.

Mmm jaki pleśniaczek, przepychota. Ostatnio zasadzam się na muffiny z otrębami (uwielbiam otręby) i jagodami. Tylko coś ostatnio spada mi apetyt. Martwię się czy małej to nie zaszkodzi.

Wiecie co piję? Mleko modyfikowane. Tak mi smakuje, że piję je 3 razy dziennie. Aktualnie mam takie od 12 miesiąca, ale te wcześniejsze też są pyszne. Obym karmiła piersią, bo będę dziecku mleko podprowadzać jeśli nie będę mogła karmić naturalnie. :)

Tusia84, weronikabp, monalisa, Mucha lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Aisak no wiesz.. ja mam wizyty co tydzień i mi by może wilkołak tak nie przeszkadzał co fakt że mam go pokazać mojemu lekarzowi :D:D:D ja do porodu pojechałam ogolona to na wizytę pójdę zarośnięta hehe w życiu :D

vikus001, AISAK lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ja bede robic plesniaka na swieta:-) małż moj uwielbia;)

Dziewczyny o masakratowaniu sie na dole nie mowie, bo to standard, dzis zauwazylam ze mam problem z wycieraniem sie po kapieli;)

vikus001, NataliaK, weronikabp, Martynika, monalisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Super mieszkanko i śliczne Mamusie z Brzuszkami.

Ciasto bym oczami zjadła. Ah.... Marzycielka.

ja z przerazeniem a zarazem z litoscia dla ciala stwierdzam, ze Chyba lepiej się tam juz nie golić:) myślę ze w naszej wadze Mamutkowej to wybaczalne, chociaż fakt mało komfortowe i ciężko się zaakceptować w wersji wilkołaka.

Hahahha Aisak wersja wilkolaka niet :D juz wole wersje wampira ;-) aczkolwiek ostatnio tak sobie nogi pozacinalam ze lazienka wygladala jakby ktos kogos ubil co najmniej siekierka... ;-)

AISAK, weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mam problemu z goleniem, jest ok. Jednak nie zawsze jestem tam taka gładka. To zależy na co z mężem mamy ochotę. :D Usunę pozostałą wiadomość, bo jakby się mąż dowiedział, co ja za jego plecami wypisujee.:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:34

20120810580117.png

26ympwo.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaah ja juz widze mego meza ktory daje sobie "tam" wycinac wzorki:):):):) wlasnie sobie to wyobrazilam hahahaha:) nie do zrobienia:)

Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ