X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka zazdroszczę że widzisz u siebie jeszcze te miejsca i nie masz problemu z goleniem.. ja przez moją armatkę mogę zapomnieć że zobaczę cokolwiek ;) więc lusterko sobie stawiam a reszta na wyczucie leci ;)

NataliaK, vikus001, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika w swietnym guście urządzone mieszkanko lubię nprostote :) Tusia NataliaK śliczne brzuszki Weronikabp ja mam 12kg na + , a tu takie pyszności przedstawiasz zabraniam :) kochana bo liposukcja będzie mnie czekać :) U nas dziś o niebo lepiej zjadłam bagietke z serkiem homo z czosnkiem i pomidorkiem

NataliaK, weronikabp, Tusia84, Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sie ciesz ze masz tak otwartego meza:) ja tylko mowie ze moj by sie na to nigdy nie zgodzil a zreszta nie wpadla bym na to aby biedakowi fundowac wzorki no ale jesli wam to pasuje i to lubicie to czemu nie...

weronikabp, NataliaK, monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    no to sie ciesz ze masz tak otwartego meza:) ja tylko mowie ze moj by sie na to nigdy nie zgodzil a zreszta nie wpadla bym na to aby biedakowi fundowac wzorki no ale jesli wam to pasuje i to lubicie to czemu nie...
    Biedakowi...?

20120810580117.png

26ympwo.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak biedakowi pisze o moim M

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się zrobiło przykro po twojej ostatniej wypowiedzi. Nie będę tłumaczyć dlaczego.

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój K w zyciu by się nie zgodził na wzorki u Niego i dzięki Bogu, nie wyobrażam sobie faceta z wzrokami na zaroście, a fujjjj, no, no, no ;))) ale każdy lubi co innego :)

vikus001, monalisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahah sorry dziewczyny ale pekam w szwach ze smiechu na temat wzorkow i tych innych cudakow ;-)

weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) mysle dokladnie to samo co weronika i to tez napisalam....nie wiem z jakiego powodu mialo ci sie zrobic przykro bo z mojego postu wynika ze "biedak" pisalam o swoim mezu

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ja nie muszę się starać nawet i przez to że nic nie widzę jak patrzę w lustro widzę różne wzorki po każdym kolejnym goleniu przed wizytą :D

NataliaK, monalisa, Martynika lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka nie masz sie co obrazac, rozumie o co dziewczynom chodzi, sama mialabym opory moj malz tez, ale Wasz otwartosc jest super, nie jadna para moze Wam pozazdroscic;)

weronikabp lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam wczoraj napisać ze mała ułożona główkowo :) drugi raz właściwie wiec nie chce zapeszać :)

Weronikabp super ze z małą wszystko dobrze bo jak zaczęłam czytać to sie zmartwilam tym co napisałaś Polunia jeszcze się obróci zobaczysz najczęściej w nocy ponoć się obracają ;) Moj synuś przed samym porodem się obrócił , a ważył 3960kg fakt ja przytyłam przeszło 30 kg wtedy i miałam dużo wód.

Co do chrztu się nie wypowiadam bo temat zamknięty juz ale podzielam częściowo zdanie MagdyO
    O torbach próżniowych pisalam w zeszlym tygodniu ze mam zamiar poprac i popracować ciuszki i umieścić w torbach bo nie zamierzam cieplych dni spędzić przy żelazku i pralce :) wole park, książkę i spędzić czas z dziećmi :)
    Dopije zieloną herbatę, myje zabki i zmykam di łóżka m juz marszczy czoło ze jeszcze siedzę przy stole ;) moze jakieś <3 ma w planach :) Jutro jedziemy do brata mojego na grilla juz nie mogę się doczekać spaceru z bratankiem i jego Nano :)
    Dobranoc spokojnych nocy

vikus001, weronikabp, czekajajaca, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oryginalne macie pomysły Nalka.

Ja puki co też się fryzeruje, ale lusterko to obowiązkowy towarzysz:)
    Moze pozwolilabym i dla M pomoc, ale obawialabym się urazu. Chociaż jest bardzo dokładny i delikatny.
    Co do pola widzenia to po schodach schodze jak zaba, paznokcie obcinam jak pokraka, ze skarpetkami i wycieraniem po kąpieli też mam oooookragly problem. Przyznam, ze w ciągu 2 tyg z dnia na dzień jest gorzej. Aaa i najzabawniejsze to jest podnoszenie się z łóżka, wielki zamach i na trzy-czte-ry do gory:)
    Ale wszystko ma swój urok:)

NataliaK, vikus001, monalisa, weronikabp, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak, ze wstawaniem to wiesz ze nie na zamach tylko turlanie na bok i delikatne podnoszenie sie! Zadnych zrywow!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Oryginalne macie pomysły Nalka.

Ja puki co też się fryzeruje, ale lusterko to obowiązkowy towarzysz:)
    Moze pozwolilabym i dla M pomoc, ale obawialabym się urazu. Chociaż jest bardzo dokładny i delikatny.
    Co do pola widzenia to po schodach schodze jak zaba, paznokcie obcinam jak pokraka, ze skarpetkami i wycieraniem po kąpieli też mam oooookragly problem. Przyznam, ze w ciągu 2 tyg z dnia na dzień jest gorzej. Aaa i najzabawniejsze to jest podnoszenie się z łóżka, wielki zamach i na trzy-czte-ry do gory:)
    Ale wszystko ma swój urok:)

A na ile razy sie przekrecasz na lozku? Bo ja najpierw na 3 razy sie przekrecalam a teraz juz na 5 :D maz jak widzi jak sie przekrecam to ze smiechu spac nie moze ;D
    A zeby wstac to sie kulgam i tak jest lepiej, zamachy na trzy-czte-ry juz sa malo efektywne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:49

weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina, ja naprawdę się nie obrażam. Zrobiło mi się przykro to wszystko. I zgadzam się z Tobą, że wiele par ma inną otwartość na siebie.

Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - padłam Ty wariatko kochana :))
    Monalisa - dzięki kochana, naprawdę pocieszyłaś mnie :)))

NataliaK lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam luzne pytanie. Zdarza sie, ze mezowie kupuja cos po porodzie zona, ja swojego nie podejrzewam o to;) za to zastanawiam sie nad jakims prezentem dla niego, cos symbolicznego. Myslalyscie moze o takim czyms? Wiadome ze dostana malucha;) ale myslalam o np koszulce z nadrukiem, tata Łukaszka albo cos takiego dla 'podkreslenia'?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dostanie smoczek hahaha PAPA is the best
    http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.html#

i niech się cieszy :P bo bardziej podobał mi się http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-mama-classic-od-12-36-mca.html

ja od mojego kwiaty chyba dostawałam, więc i tym razem nie podejrzewam go o coś więcej :P

Ale pomysł dobry może go nauczę.. że żona czasem zasługuje na upominek od męża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:02

Limerikowo lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(

Mi całkiem dobrze, metoda z lusterkiem. używam tych normalnych maszynek gillette albo wilkinson, nie zacinam się ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

81clk9i.png
‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ