X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka zazdroszczę że widzisz u siebie jeszcze te miejsca i nie masz problemu z goleniem.. ja przez moją armatkę mogę zapomnieć że zobaczę cokolwiek ;) więc lusterko sobie stawiam a reszta na wyczucie leci ;)

NataliaK, vikus001, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika w swietnym guście urządzone mieszkanko lubię nprostote :) Tusia NataliaK śliczne brzuszki Weronikabp ja mam 12kg na + , a tu takie pyszności przedstawiasz zabraniam :) kochana bo liposukcja będzie mnie czekać :) U nas dziś o niebo lepiej zjadłam bagietke z serkiem homo z czosnkiem i pomidorkiem

NataliaK, weronikabp, Tusia84, Martynika, Limerikowo lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to sie ciesz ze masz tak otwartego meza:) ja tylko mowie ze moj by sie na to nigdy nie zgodzil a zreszta nie wpadla bym na to aby biedakowi fundowac wzorki no ale jesli wam to pasuje i to lubicie to czemu nie...

weronikabp, NataliaK, monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    no to sie ciesz ze masz tak otwartego meza:) ja tylko mowie ze moj by sie na to nigdy nie zgodzil a zreszta nie wpadla bym na to aby biedakowi fundowac wzorki no ale jesli wam to pasuje i to lubicie to czemu nie...
    Biedakowi...?

20120810580117.png

26ympwo.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak biedakowi pisze o moim M

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się zrobiło przykro po twojej ostatniej wypowiedzi. Nie będę tłumaczyć dlaczego.

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój K w zyciu by się nie zgodził na wzorki u Niego i dzięki Bogu, nie wyobrażam sobie faceta z wzrokami na zaroście, a fujjjj, no, no, no ;))) ale każdy lubi co innego :)

vikus001, monalisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahah sorry dziewczyny ale pekam w szwach ze smiechu na temat wzorkow i tych innych cudakow ;-)

weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) mysle dokladnie to samo co weronika i to tez napisalam....nie wiem z jakiego powodu mialo ci sie zrobic przykro bo z mojego postu wynika ze "biedak" pisalam o swoim mezu

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ja nie muszę się starać nawet i przez to że nic nie widzę jak patrzę w lustro widzę różne wzorki po każdym kolejnym goleniu przed wizytą :D

NataliaK, monalisa, Martynika lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka nie masz sie co obrazac, rozumie o co dziewczynom chodzi, sama mialabym opory moj malz tez, ale Wasz otwartosc jest super, nie jadna para moze Wam pozazdroscic;)

weronikabp lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam wczoraj napisać ze mała ułożona główkowo :) drugi raz właściwie wiec nie chce zapeszać :)

Weronikabp super ze z małą wszystko dobrze bo jak zaczęłam czytać to sie zmartwilam tym co napisałaś Polunia jeszcze się obróci zobaczysz najczęściej w nocy ponoć się obracają ;) Moj synuś przed samym porodem się obrócił , a ważył 3960kg fakt ja przytyłam przeszło 30 kg wtedy i miałam dużo wód.

Co do chrztu się nie wypowiadam bo temat zamknięty juz ale podzielam częściowo zdanie MagdyO
    O torbach próżniowych pisalam w zeszlym tygodniu ze mam zamiar poprac i popracować ciuszki i umieścić w torbach bo nie zamierzam cieplych dni spędzić przy żelazku i pralce :) wole park, książkę i spędzić czas z dziećmi :)
    Dopije zieloną herbatę, myje zabki i zmykam di łóżka m juz marszczy czoło ze jeszcze siedzę przy stole ;) moze jakieś <3 ma w planach :) Jutro jedziemy do brata mojego na grilla juz nie mogę się doczekać spaceru z bratankiem i jego Nano :)
    Dobranoc spokojnych nocy

vikus001, weronikabp, czekajajaca, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oryginalne macie pomysły Nalka.

Ja puki co też się fryzeruje, ale lusterko to obowiązkowy towarzysz:)
    Moze pozwolilabym i dla M pomoc, ale obawialabym się urazu. Chociaż jest bardzo dokładny i delikatny.
    Co do pola widzenia to po schodach schodze jak zaba, paznokcie obcinam jak pokraka, ze skarpetkami i wycieraniem po kąpieli też mam oooookragly problem. Przyznam, ze w ciągu 2 tyg z dnia na dzień jest gorzej. Aaa i najzabawniejsze to jest podnoszenie się z łóżka, wielki zamach i na trzy-czte-ry do gory:)
    Ale wszystko ma swój urok:)

NataliaK, vikus001, monalisa, weronikabp, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak, ze wstawaniem to wiesz ze nie na zamach tylko turlanie na bok i delikatne podnoszenie sie! Zadnych zrywow!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Oryginalne macie pomysły Nalka.

Ja puki co też się fryzeruje, ale lusterko to obowiązkowy towarzysz:)
    Moze pozwolilabym i dla M pomoc, ale obawialabym się urazu. Chociaż jest bardzo dokładny i delikatny.
    Co do pola widzenia to po schodach schodze jak zaba, paznokcie obcinam jak pokraka, ze skarpetkami i wycieraniem po kąpieli też mam oooookragly problem. Przyznam, ze w ciągu 2 tyg z dnia na dzień jest gorzej. Aaa i najzabawniejsze to jest podnoszenie się z łóżka, wielki zamach i na trzy-czte-ry do gory:)
    Ale wszystko ma swój urok:)

A na ile razy sie przekrecasz na lozku? Bo ja najpierw na 3 razy sie przekrecalam a teraz juz na 5 :D maz jak widzi jak sie przekrecam to ze smiechu spac nie moze ;D
    A zeby wstac to sie kulgam i tak jest lepiej, zamachy na trzy-czte-ry juz sa malo efektywne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:49

weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina, ja naprawdę się nie obrażam. Zrobiło mi się przykro to wszystko. I zgadzam się z Tobą, że wiele par ma inną otwartość na siebie.

Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - padłam Ty wariatko kochana :))
    Monalisa - dzięki kochana, naprawdę pocieszyłaś mnie :)))

NataliaK lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam luzne pytanie. Zdarza sie, ze mezowie kupuja cos po porodzie zona, ja swojego nie podejrzewam o to;) za to zastanawiam sie nad jakims prezentem dla niego, cos symbolicznego. Myslalyscie moze o takim czyms? Wiadome ze dostana malucha;) ale myslalam o np koszulce z nadrukiem, tata Łukaszka albo cos takiego dla 'podkreslenia'?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dostanie smoczek hahaha PAPA is the best
    http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-papa-classic-od-0-6-mca.html#

i niech się cieszy :P bo bardziej podobał mi się http://www.aptekagemini.pl/bibi-smoczek-ortodontyczny-uspokajajacy-mama-classic-od-12-36-mca.html

ja od mojego kwiaty chyba dostawałam, więc i tym razem nie podejrzewam go o coś więcej :P

Ale pomysł dobry może go nauczę.. że żona czasem zasługuje na upominek od męża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 22:02

Limerikowo lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    tak tez sie stanie!!!! Pola do dziela!!!!! (a twoj plesniaczek wyglada hmmmm idealnie,doskonale i smakowicie!!! kurde dziewczyny jak wam idzie golenie tych miejsc? kurcze wlasnie wyszlam spod prysznica i pewno sie domyslacie co chce napisac....(rzeznia) :(

Mi całkiem dobrze, metoda z lusterkiem. używam tych normalnych maszynek gillette albo wilkinson, nie zacinam się ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

81clk9i.png
‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ