MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evas tak, tylko, że wysokość rabatu zależy od tego jak często robisz zakupy tam a ja nigdy tej karty nie używałam, więc mam rabat 3% dopiero. Chyba, że są takie promocje, że akurat ten system rabatowy nie obejmuje a wystarczy posiadać kartę... temu pytam
-
MonikaS wystarczy posiadac kartę żeby mieć takie promocje. Zaloguj się na rossmana na swoje konto rossne i tam bedziesz miala info co akurat jest teraz w pomocji z kartą rossnę. Ja przy rejestracji wskazałam e-mail i przychodzą mi powiadomienia na skrzynke.
-
MonikaS wystarczy posiadac kartę żeby mieć takie promocje. Zaloguj się na rossmana na swoje konto rossne i tam bedziesz miala info co akurat jest teraz w pomocji z kartą rossnę. Ja przy rejestracji wskazałam e-mail i przychodzą mi powiadomienia na skrzynke.
-
AISAK wrote:a powiedzcię te białe pampersy mają wycięcie na pępek?
oglądam program in vitro 9 mcy po... ryczę jak bóbr - strasznie wzruszającena swoim porodzie tak nie płakałam hehe chyba z przejęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:45
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Monika informacja o rabacie jest też na półkach w sklepach. Jest cena bez karty i z kartą. Każdy posiadacz karty ma zniżkę. Ja dopiero pierwszy raz robiłam zakupy z tą kartą i od razu miałam rabat.
Udało mi się kupić tą wielką paczkę pampersów za 29,99 na allegro. Ostatnio mój S. robił zakupy na allegro przy użyciu karty Visa i dostaliśmy bon rabatowy 20 zł do wykorzystania. Znalazłam więc pieluchy za 49,99 z darmowa przesyłką do paczkomatu i po rabacie zostało 30 do zapłaty, więc okazja się trafiła doskonaładzisiaj mają dojść.
MonikaS lubi tę wiadomość
-
Widzę, że muszę również wyrobić kartę Rossnę.
evas, a z tą kartą Visa to jednorazowy rabat czy za każde zakupy płacone Visą?
Ech, znowu mam dzisiaj napięcia brzucha. Już no spę wzięłam
A już był spokój po szpitalu.
Chyba, że to normalne, że na tym etapie skurcze braxtona są? -
Galanea to normalne, ja też miewam skurcze bh
podobno te skurcze są już od dawna tylko, że kobieta je odczuwa dosyć późnomożna już czuć od 25 tygodnia
tzn tak czytałam w książce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 14:05
Galanea lubi tę wiadomość
-
Galanea wrote:Widzę, że muszę również wyrobić kartę Rossnę.
evas, a z tą kartą Visa to jednorazowy rabat czy za każde zakupy płacone Visą?
Ech, znowu mam dzisiaj napięcia brzucha. Już no spę wzięłam
A już był spokój po szpitalu.
Chyba, że to normalne, że na tym etapie skurcze braxtona są?Galanea lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Za każde zakupy za kwotę 50 zł lub większą płaconą kartą Visa dają bon rabatowy. Ale musisz się spieszyć bo tylko do końca kwietnia. Potem jest lista sprzedawców którzy taki rabat uwzględniają, więc też nie na wszystko on jest.
Dziękuję za info -
Ja miałam bardzo intesywne skurcze b-h od 30tc2d do 30tc5d. 30tc5d Miałam wizyte i sie potwierdzily , a do tego z szyja wszystko oki. Od tamtej pory cisza. Ale myślę ze było to wywołane też nadmiernym przemeczeniem. Wtedy naprawdę duuuzo robiłam w ciągu dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 14:55
Galanea lubi tę wiadomość
-
hej
Zaczęłam nadrabiać, jestem na etapie rozmowy o pasach i powiem Wam czego nas uczyli na szkole rodzenia - w żadnym wypadku nie używać! Dlaczego? Bo takie pasy rozleniwiają mięśnie, które zamiast pracować i wracać na swoje miejsce nie muszą tego robić bo pas przejmuje ich obowiązki a efektem czego jest trwale "zwisający" brzuch. Także przemyślcie sobie ten temat, poczytajcie i pamiętajcie, że mięśnie brzucha muszą pracować żeby przywrócić jędrność brzucha sprzed ciąży.
Galanea, evas, alexast lubią tę wiadomość