MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tylko powiem, ponieważ pytacie, że u Natalii i Frania wszystko ok, napisze jak dojedzie do domku
Dziś jest strasznie senny dzień, właśnie się zdrzemnęłyśmy trochę, ale dalej bym pospała gdyby nie obiad do zrobieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:13
Galanea, evas, NataliaK, monalisa lubią tę wiadomość
-
witajcie ze szpitala:( wczoraj miałam wizytę i doktor mnie skierował na 3 dni do szpitala na polną, tak więc z dzieckiem wszystko dobrze waży 1550 gram, szyjka ok
ale ja mam na macicy taśmę łóżyskową i dlatego skierował mnie do szpitala żeby to obserwować czy czasami nie będzie dziecku przeszkadzać w dalszym rozwoju bo nadal ułożony miednicowo. trzeba zobaczyć jak ta taśma się zachowuje bo jak dziecko było małe to miało miejsce a teraz coraz większe więc robi się ciasno i żeby mu to nie przeszkadzało, jeśli wyniki będą dobre to w piątek powinnam wyjść
vikus001, Galanea, weronikabp, Limerikowo, Modelka, maggda, alexast, Tusia84, monalisa, ivv lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia a ty rozumiem ze rodzisz na polnej tak???? jakiego masz lekarza?bedziesz miala polozna?mam kilka w sumie pytan i moze ty wiesz wiecej niz ja:) na pewno wszystko bedzie dobrze....trzymam kciuki
Agusia2312, weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Weronika dobrze, że to nie tylko u mnie. Ja już jestem po drzemce dawno;P Ostatnio takie dni chyba, bo ciągle jestem zmęczona.
Na wszelki wypadek zmierzę na dniach cukier u teścia, bo podobno cukrzyca też sennością się objawia.weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ja też ostatnio senna chodzę i bym się zdrzemnęła ale już mój Michaś wstał i nie da mi oka zmrużyć a ja i tak bym nie mogła bo bym się bała, że coś się stanie... teraz też oczy mi się zamykają. Mam nadzieję, że lada moment wróci mój m z pracy to będę mogła się zdrzemnąć.
Agusia w takim razie życzę szybkiego powrotu do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK cip cip tastas hahaha nie moge z Ciebie czasami
A wiec moje drogie Franeczek moj to taki maly klopsiak sie robi-aczkolwiek niektore pomiary ma ciut mniejsze niz tydzien ciazy,natomiast nogi ma dluzsze "o tydzien"wazy sobie wesolo 2,136 kg;-) , ofkors sobie nietoperkuje, wszystko w porzadeczku, szyjka z 4,3 cm zjechala na 3,5 cm ale to powolutku,pomalutku,przygotowuje sie stopniowo do porodu.
Franek najpierw wytknal mi język a pózniej jak to ma w zwyczaju pokazal tyleklekarz pokazywal nawet jakie ma juz dluuugie wlosy
fajna wizyta,u lepszego lekarza niz poprzednio, bylam z chrzestna bo chciala a maz nie mogl byc dzis ze mna to ciotunia sie poplakala i zaraz po usg popedzila ze mna do tk maxa na zakupy Frankowe
ahh ten Franek bedzie przez nia rozpieszczony...
sama najpierw bylam przez nia rozpieszczana,teraz Franek. Nie ma wlasnych dzieci niestety,to chyba dlatego
Ah no i oczywiscie siusiaka synek ma dalej ma swoim miejscu,nic nie odpadlo
MODELKA-Dziekuje za info o tym lekarzu,ostatnie usg w polowie maja robie rowniez u niego, jest po prostu super.
Alez jestem szczesliwa, az chce mi sie pakowac na jutrzejszy wyjazd juhuuuweronikabp, Mucha, Modelka, Limerikowo, excella, Galanea, nutka, maggda, Agusia2312, AISAK, alexast, Tusia84, Paulina1986, monalisa, ivv, Martynika, Nalka, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:AISAK cip cip tastas hahaha nie moge z Ciebie czasami
A wiec moje drogie Franeczek moj to taki maly klopsiak sie robi-aczkolwiek niektore pomiary ma ciut mniejsze niz tydzien ciazy,natomiast nogi ma dluzsze "o tydzien"wazy sobie wesolo 2,136 kg;-) , ofkors sobie nietoperkuje, wszystko w porzadeczku, szyjka z 4,3 cm zjechala na 3,5 cm ale to powolutku,pomalutku,przygotowuje sie stopniowo do porodu.
Franek najpierw wytknal mi język a pózniej jak to ma w zwyczaju pokazal tyleklekarz pokazywal nawet jakie ma juz dluuugie wlosy
fajna wizyta,u lepszego lekarza niz poprzednio, bylam z chrzestna bo chciala a maz nie mogl byc dzis ze mna to ciotunia sie poplakala i zaraz po usg popedzila ze mna do tk maxa na zakupy Frankowe
ahh ten Franek bedzie przez nia rozpieszczony...
sama najpierw bylam przez nia rozpieszczana,teraz Franek. Nie ma wlasnych dzieci niestety,to chyba dlatego
Ah no i oczywiscie siusiaka synek ma dalej ma swoim miejscu,nic nie odpadlo
MODELKA-Dziekuje za info o tym lekarzu,ostatnie usg w polowie maja robie rowniez u niego, jest po prostu super.
Alez jestem szczesliwa, az chce mi sie pakowac na jutrzejszy wyjazd juhuuuNataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:2100? Duzy jestem
wow
A i Muszka specjalnie dla Ciebie na podbudowanie - łozysko jest już na wysokości 10 cm od ujścia, no way, nic nie stanie mi na przeszkodzie rodzić sn
Mucha, weronikabp, Galanea, AISAK, alexast, Tusia84, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, chyba nikt tu nie wspominał o mojej nieobecności ale i tak się melduję
U mnie i Franka wszystko ok, 8 kwietnia ważył już ponad 2,5 kg...
Ostatnio mam bóle podbrzusza ( jak na @) ale lekkie i nieregularne, w dodatku powiem Wam że lekko opadł mi brzusz ( tak na jakieś 4 cm od mostka w dół) no i zrobiło mi się wieeeele lżejMNogę normalnie oddychać, stanik zapinam o ząbek ciaśniej więc jest ok. Co mnie martwi to mocne bóle pleców, które mnie dopadają kilka razy dziennie, tym bardziej że to nie boli kręgosłup, jest to raczej palący ból od lini stanika do prawie majtek ah ciekawe co to może być...
Odebrałam też wyniki na paciorkowce i wyszedł ujemny
Sunset co do pasów poporodowych dobrze że napisałaś bo zastanawiałam się nad kupnem... Ale skoro mogą ,,rozleniwić'' to wolę pochodzić z wiszącym brzuszkiem
Galanea co do karty rossnę to ja dostałam taką kupując kremy przeciw rozstępom
NataliaK, Limerikowo, Modelka, weronikabp, Galanea, Tusia84, monalisa, sunset, Nalka lubią tę wiadomość
-
witam ja juz po wizycie, musialam sie jeszcze doczolgac z zakupami z aldika na 2 rece plus najesc dobrze-frytki, bo od przedwczoraj za mna chodzily, za to na kolacje bedzie pożywnie, zaden fast food
ktg ok wykazalo niska czynnosc skurczowa macicy, usg pokazalo jak mala ssie mocno palucha tak jak ja kiedys ze smoczkiem nie moglam sie rozstac he he
wazy juz 2500kg i ma sie dobrze, b ladnie kopala na ktg idelanie w ta sonde-kolko tylko lup i lup odchodzilo a pod skora brzucha pełzła szukajac pozycji jak najdalej od sondy, nast razem biore komorke i nagrywam ten show bo b smieszny
z 2ej str tez bym nie chciala miec sondy przy glowie;--))
szyjka krotka, ale twarda i zamknieta
paciorkowce ujemne na szczescie,lozysko mlode jak na 3 trym plus ok poziom wod, serducho bylo tym razem dobrze widoczne i dostalo extra fotke
jutro zaczynam 35tydz :--))))))))))))))))))))
NataliaK, Modelka, weronikabp, Paula222, Mucha, Galanea, nutka, AISAK, Agusia2312, Bea_tina, alexast, Tusia84, Paulina1986, monalisa, vikus001, Nalka lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:A i Muszka specjalnie dla Ciebie na podbudowanie - łozysko jest już na wysokości 10 cm od ujścia, no way, nic nie stanie mi na przeszkodzie rodzić sn
Czyli jest nadziejaja bede ogladac Majke zaraz po swietach 22.04
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku Dziewczyny ale dobre wiadomości, Paula i Limerykowo - ale duże dzidzie, chyba będziecie pierwsze kochane
Ale fajnie
jak ja przeżyję te wszystkie porody przed moim co? muszę zakupić zapas chusteczek
NataliaK, Limerikowo, monalisa, ivv lubią tę wiadomość
-
Natalia, fajnie, że Ci się lekarz spodobał
Widzisz, Ty mi poleciłaś fajnego gina, ja Tobie fajnego od USG
To się wymieniłyśmy! Ja idę do "Twojego" gina 28 kwietnia
Ale właśnie mi przypomniałaś, że zapomniałam się zapytać o szyjkę swoją - ale skoro nic mi nie powiedział, to znaczy, że wszystko z nią w porządku.
NataliaK lubi tę wiadomość