MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d464ae088902.jpg
Więc chyba będzie trzeba podwijać, chyba że nie sięgają do pępka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:57
Galanea, monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Krótko się udzielałam i to ze 100 lat temu. Niestety jestem jedną z tych osób które nie bardzo potrafią wbijać się w rozmowy
ale namiętnie podczytuję. Dzisiaj chyba potrzebuje chyba "gębę do kogoś otworzyć" bo sama siedze. A tak ogólnie to chyba przeszłam to co większość z was czyli skurcze, leżenie, obserwacja szyjki
Galanea, Paula222, weronikabp, Paulina1986, NataliaK, Limerikowo, Modelka, nutka, evas, Martynika lubią tę wiadomość
-
Natalia, Paula, Limerikowo - oby maluchy rosły tak dalej i nie było żadnych komplikacji
Agusia, Karolina - trzymajcie się w szpitalach, trzymam za was kciuki
ja kupiłam worki próżniowe u mnie na miejscu, popakowałam kurtki, płaszcze, ciuchy, spodnie, i włożyłam pod łóżko. Potem zaczęłam robić porządek w skarpetach, przełożyłam pościel do sypialni. Rano zrobiliśmy przemeblowanie, Olek ma już meble w pokoju. Niestety zawalone naszymi gratami. Jak jutro przyjadą nowe meble to będę musiała wszystko przełożyć. Kuchnię ogarnęłam. Musiałabym umyć łazienkę, ale nie mam już siły. Chyba zostawię ją na jutro rano.
Kręgosłup mi chyba zaraz pęknie. Olek coś tam pokopał, ale ogólnie siedzi cichoweronikabp, Agusia2312, Limerikowo, Bea_tina, nutka lubią tę wiadomość
-
Ja na poczatek planuje kupic pampers premium a pozniej sie przerzucic na dady jezeli beda ok dla mojej kluski. To roznie bywa z tymi pieluszkami. Rozmawialam na ten temat z przyjaciolka wczoraj i jej syn po dadzie ma krostki czerwone z kolei druga uzywa i nic sie dziecku nie dzieje i jest bardzo zadowolona a z pampersow nie byla bo dziecko sie odparzalo. Trzeba sprawdzic na pupach naszych dzieciakow co im pasuje
Obydwie za to odradzaly mi belle, ze sa podobno bardzo sztywne i twarde.Galanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
alexast - nic dziwnego, że maluch siedzi cicho, jak Mama dziś taka aktywna
Pewnie wybujany śpi sobie słodko
Paula, dzięki za rozpakowanie Dady, to już wiemy czego się spodziewać
balonik - a w którym tygodniu ciąży jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:15
-
Dziewczyny po wizytach gratuluje wspaniałych wieści o dzidziach
a dziewczyny co są w szpitalach i maja leżeć życzę aby wszystko dobrze się skończyło
Mam pytanie, czy wy tez macie takie spinanie brzucha i ze robi się twardawy? ja tak mam jak stoję wstaje z łóżka przeważnie rano po spaniu i czasami jak z psem jestem na spacerzeGalanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:Mam pytanie, czy wy tez macie takie spinanie brzucha i ze robi się twardawy? ja tak mam jak stoję wstaje z łóżka przeważnie rano po spaniu i czasami jak z psem jestem na spacerze
Tak, też tak mamyObserwuj te skurcze, ale jeśli pojawiają się sporadycznie przy zmianie pozycji, to norma.
AISAK, weronikabp, maggda, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Boziu wszystko co małe jest piekne:) ah jeszcze tylko 56dni,ale jak nie będzie nietoperzyc to cesarka wcześniej. Mojego M przerażenie powoli lapie.
Wiecie co chyba zamówię mu ta książkę w empiku o opiece nad dzieckiem. Wczoraj kazał mi poszukać filmików o opiece żeby mu posegregować sweet:)Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Boziu wszystko co małe jest piekne:) ah jeszcze tylko 56dni,ale jak nie będzie nietoperzyc to cesarka wcześniej. Mojego M przerażenie powoli lapie.
Wiecie co chyba zamówię mu ta książkę w empiku o opiece nad dzieckiem. Wczoraj kazał mi poszukać filmików o opiece żeby mu posegregować sweet:)
Witaj Balonik, pisz do nas częściej
Duchess a u Ciebie wszystko ok?
balonik, Duchess lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy:) mam nadzieje ze w piątek wyjdę
Wszystkim co miały wizyty gratuluje dobrych wieści o malenstwach:) Te które się maja oszczędzać to słuchać się i nie forsować
Ja leze i licze ruchyGalanea, weronikabp lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Galanea ja też mam nadzieję że się w tę ziomalkę zaliczę
Bo terminy nie wiele się różnią
A dady miałam takie 4 próbki pieluszek więc spokojnie mogłam otworzyć
A bóle jak na @ to też skurcze?
Balonik to rodzimy w tym samymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:37
Galanea lubi tę wiadomość