MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Czyli jest nadzieja
ja bede ogladac Majke zaraz po swietach 22.04
tak Muszko, jest nadzieja i na pewno będzie dobrze
teraz to ja mam pauze do ostatniego usg mniej więcej w połowie maja, chyba że zachce mi się iść jeszcze raz przed ostatnią wizytą dodatkowo, ale to w sumie się zobaczy
Paula i Limerykowo super że dzieciaczki zdrowiutkie i sporawe:D
Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Natalia, fajnie, że Ci się lekarz spodobał
Widzisz, Ty mi poleciłaś fajnego gina, ja Tobie fajnego od USG
To się wymieniłyśmy! Ja idę do "Twojego" gina 28 kwietnia
Ale właśnie mi przypomniałaś, że zapomniałam się zapytać o szyjkę swoją - ale skoro nic mi nie powiedział, to znaczy, że wszystko z nią w porządku.
hahah my się ciągle mijamyTy byłaś wczoraj u tego''Twojego''-ja dziś , a 28 masz wizytę u tego ''Mojego'', zaś ja 29 kwietnia
:D
Jak nic nie mówił to na pewno ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:10
Modelka lubi tę wiadomość
-
O rany, jakie dobre wieści!!! A jakie Wy już kluseczki nosicie, wow!
Paula, nie mogę uwierzyć, że już 36 tydzień masz, poród już niedługo, szok
Cieszę się, że wszystko u Was dobrze.
Limerikowo - koniecznie nagrywaj nast. usg i wstawiaj na forum
Natalia, pogłaszcz Franusia od Ciotek
Do mnie też zaczyna coraz bardziej docierać, że już niewiele zostało, że to już ostatnia prosta. Ech, nie mogę uwierzyćweronikabp, NataliaK, Limerikowo, Paula222, Mucha, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBedzie brakowalo forumowych mamusiek jak sie maluchy urodza
teraz to full czasu wolnego w porownaniu z tym co Nas czeka za kilka tygodni
A jak sie bedzie pisalo to : jakie macie kupki?zielone,biale czy moze w kolorze teczy?
Limerikowo, Mucha, Galanea, monalisa, ivv lubią tę wiadomość
-
nutka blisko a jednocześnie daleko
Już tak nie mogę się doczekać !
NataliaK ja mam na szczęście brązWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:38
Mucha, NataliaK, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahaha a ja póki co czarne hahahaha (tardyferon robi swoje
)
a propos kupek - chyba mój Michaś jakiegoś wirusa załapał bo ma biegunkę i kurcze wyjątkowo mu majteczki zamiast pieluchy założyłam a tu masz ci fontanna... całe szczęście, że w kuchni go dopadło pierwszy raz i tylko podłoga goła ucierpiałaprzepraszam za wyznania, ale tak - umyłam mu pupkę, założyłam świeżą pieluchę i mówię, żeby się nie martwił, że nic się nie stało a on na to: kocham Cię mamo
aż łza mi się zakręciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 17:56
NataliaK, Galanea, alexast, Paulina1986, monalisa, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
He he ale tu kolorowo <lol>
Cieszę się z bardzo dobrych wiadomości, a Agnieszcze życzę spokojnego wyjścia do domku na święta.
Aaa ja się skusilam na pampersiki po promocji i juz zakupiłam 1 opakowanko- nie szalalam bo moze nie nadadzą się do szlacheckiej pupci mojej księżniczki.NataliaK, weronikabp, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:hahahahaha
Nie wiecie czy Dada jedynki mają wcięcie na pępek?
Mają! Ja takie planuję kupić
Edit:
http://www.dada.pl/produkty-dada#tab-0
Chociaż zgłupiałam. W gazecie czytałam, że mają, a tu nie widzę info na ten temat. Hmm hmm..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:24
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe pieluszki Dada Premium zajmuja 1 miejsca w wielu rankingach
nie wiem ile prawdy jest w tym, ale duzo mamusiek zachwala. Na pewno bede probowala,na razie Franek w szpitalu bedzie lezal w pampersiakach Pampersiaka, bo takie mam kupiony wlasnie na pobyt w szpitalu:)
Galanea lubi tę wiadomość
-
Czesc mamuski, ja juz tez jestem po wizycie. Moja kluska wazy juz 1800 wiec w ciagu 3 tygodni nabralo sie jej az 0,5 kg mam nadzieje, ze przed porodem troche zwolni tempo
Dostalam nakaz lezenia na 2 tygodnie, jak najmniej chodic, akurat przed swietamibo szyjka mi sie skrocila o 1 cm od poprzedniej wizyty. Takze mam plan na najblizsze dni duzo czytac.
Galanea, weronikabp, Tusia84, Agusia2312, Paulina1986, Limerikowo, Bea_tina, Modelka, nutka, Nalka lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Kota wow ale rośnie !
Galanea hmm ja już kupiłam dada, zamierzam je używać o ile Franek nie będzie mieć jakiegoś uczulenia na nie ( oby nie )No mam nadzieję że wycięcie mają. Ehh
Paula, to może rozpakuj paczkę i sprawdź czy mają wycięcie?Albo poczytaj na opakowaniu. Bo już sama zgłupiałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:50
-
nick nieaktualny