MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWeronika takie slowa to miod na moje serce
jak slysze ze ktos ma tak jak ja to mi raźniej
Galanea tez sie nad tym zastanawiam wlasnie,cos czuje ze pod jakas mniejsza badz wieksza postaci bedzie przynajmniej na poczatku.Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
"Nalka-prośba! jeszcze raz przeczytam jak się użalasz nad swoim nędznym losem małego brzuszka to zobaczysz co się będzie działo"
Uśmiałam się do łez. "Nędzy los małego brzuszka". To się nadaje na tytuł jakiegoś eseju.Ale NataliaK no weź trochę empatii w sobie znajdź dla mnie! Chodzę w ciąży, której nie widać, ludzie burczą pod nosem, że im miejsca podprowadzam w tramwajach itp. A skoro w ciąży jest się tylko raz, dwa czy trzy razy w życiu to chciałabym tę ciążę jakoś.. uwidocznić. A! No i nie mogę powiedzieć, że :" MAM BRZUCH I NIE ZAWAHAM SIĘ GO UŻYĆ!"
Galanea jestem pewna, że skóra wróci do formy. Dla ubezpieczenia smaruj się codziennie.
Tusia ja tylko przypomnę, że to moje pierwsze maleństwo a nie trzecie.. ;> Pogadamy jak będę chodziła z trzecim w brzuchalu.;P Pewnie będę wtedy wyglądać jak walec a nie tak kobieco i dojrzale jak Ty.
Po raz kolejny dziękuję za miłe słowa kobietki.
Dzisiaj kupiłam koszule na allegro i pościel.Wczoraj zakupy w gemini. Nie wiem jak wy, ale ja wcale nie robię tego szybciej. Wręcz przeciwnie zajmuje mi to ze 2-3 godziny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:00
weronikabp, Agusia2312, NataliaK, Galanea, Martynika, benitka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Weronika takie slowa to miod na moje serce
jak slysze ze ktos ma tak jak ja to mi raźniej
Galanea tez sie nad tym zastanawiam wlasnie,cos czuje ze pod jakas mniejsza badz wieksza postaci bedzie przynajmniej na poczatku.no niezła piłka co?
Agusia2312, NataliaK, Galanea, evas, Judi2014 lubią tę wiadomość
-
Nalka wow, fajny brzusio
moj byl dlugo maly a od 2 tygodni zaczal rosnac nawet nie wiem kiedy
Pokoik malej pomalowany, teraz tylko wynoszenie starego biurka i jakis glupotek i zaczynam wnoszenie mebelkow i przygotowywanie wszystkiego dla Naszego szkrabaAgusia2312, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka ja nie zartowalam
mi z kolei mowia "omaaaatkooo to juz rodzisz zaraz?taaaako brzuch!-tak,wlasnie zaczynam rodzic w tej chwili
" nomm, takze tego, i jedno i drugie ma swoje dobre i zle strony,nie mniej jednak Ty na pewno zakladasz buty normalnie a ja mam z tym juz mega wielki problem. Schylic sie po cos?schylaniec boczny
i to jeszcze z kilkoma podejsciami
Weronika-112 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:10
weronikabp, Limerikowo, Nalka, evas, Judi2014, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny jeszcze pytanko, ktoś słyszał o sab simplex ? takich kroplach na kolkę? Mama mi przywiozła z Niemiec razem z tym pudrem na pępuszek. Evas dla Ciebie puder również jest
Sama myślałam o kupnie, ale poczekam i zobaczę czy w ogóle będą mi potrzebne. Może mój mały nie będzie miał kolek...?A mam wielu znajomych w Niemczech to szybko mi podesla jak będzie trzeba
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeronika ja o tych kropelkach wiem tyle ile czytalam na roznych watkach na belly
nic wiecej nie wiem, ale skoro tak zachwalaja to musza byc dobre
chociaz faktycznie warto zerknac na sklad,moze w Polscw jest cos takiego,nie wierze ze nie
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Weronika ja o tych kropelkach wiem tyle ile czytalam na roznych watkach na belly
nic wiecej nie wiem, ale skoro tak zachwalaja to musza byc dobre
chociaz faktycznie warto zerknac na sklad,moze w Polscw jest cos takiego,nie wierze ze nie
NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Laska Nebeska
Jesteś zbyt łaskawa dla mnie, ale dziękuję
Ja to się tylko cieszę, że mój K. wciąż ma więcej w pasie ode mnie
Weronika, jak coś się dowiesz odnośnie tego sab simplex u lekarza, to daj znać na forum, jeśli możeszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:49
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Jesteś zbyt łaskawa dla mnie, ale dziękuję
Ja to się tylko cieszę, że mój K. wciąż ma więcej w pasie ode mnie
Weronika, jak coś się dowiesz odnośnie tego sab simplex u lekarza, to daj znać na forum, jeśli możeszGalanea lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny jeszcze pytanko, ktoś słyszał o sab simplex ? takich kroplach na kolkę? Mama mi przywiozła z Niemiec razem z tym pudrem na pępuszek. Evas dla Ciebie puder również jest
Dzięki kochana
-
nick nieaktualnyNatalia Ty ostatnio pisalas ze mialas taki bol miesiączkowy, mi sie ostatnio juz ze dwa razy takie krótko trwałe przydarzyly, czy Wy tez tak miewacie? Gdzieś czytałam ze to macica juz sie przygotowuje i juz mogą sie zdarzać takie krótkotrwałe bole.
monalisa lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Nalka-prośba! jeszcze raz przeczytam jak się użalasz nad swoim nędznym losem małego brzuszka to zobaczysz co się będzie działo
brzuszek jest śliczny a Ty jesteś laska, w szpitalu dzień po będziesz wyglądała normalnie jak przed porodem
także tego, oszczędź przynajmniej mi tego, bo ja tu zaczynam zakładać mężowe koszule i koszulki a ty mi tu marudzisz
będziesz miała za chwilę ładną piłeczkę, ja za to mam piłkę lekarską już chyba...
wybrałam największe do spania i już zaczyna mi być w nich ciasno. A może za drobnego faceta wybrałam na ojca mojego dziecka?
może gdyby miał 190 wzrostu i 100 wagi to bym się mieściła
-
nick nieaktualnyPaula ja sie smaruje,mimo ze pojawily sie rozstepy to wierze ze moze beda mniej widoczne?nie sa masakryczne,wiec moze polepszy to sprawe, a smaruje kilka razy dziennie,ani razu sie nie zdarzylo zebym to sobie olala.
Weronika, ja mam caly czas takie miesiaczkowe bole tzn kilka razy dziennie. I czasami mam takie glupie wrazenie jakby Franek drapal mnie paznokciem na dole doslownie w srodku,ciekawe co to znaczyweronikabp lubi tę wiadomość