Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva napiszesz cos? Bo się martwić.

evas lubi tę wiadomość

• Nalka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miewam. Nachodzę się jak wół, jeszcze zrobię zakupy, bo przecież mleko musi być w domu, najlepiej ze trzy kartony + kilo bananów i nie mogę dość do domu, tak mnie w pachwinie ciągnie (mąż oczywiście o niczym nie wie).

nick nieaktualny, monaaa lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Specjalnie zmienilam dla Muszki co by biedna nie musiala sie gorszyc :D:D
    Modelka ja mam usg ostatnie w rownym 38 tygodniu. Pewnie teraz w 37 da ci ginek skierowanie na usg i ktg :)

No co Ty ja juz i tak sie tak zgorszylam, ze wiecej sie do Ciebie nie odezwe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:01

nick nieaktualny, ivv, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    No co Ty ja juz i tak sie tak zgorszylam, ze wiecej sie do Ciebie nie odezwe ;)
    Slowo harcerza ze juz wiecej nie napisze ze jakas krowa bedzie robila laske... najwyzej napisze juz tylko ŁASKĘ;-))) :D

Weronika wobec tego chyba pierdykne sobie ceratke pod tylek,bo lozko zaleje :D

ivv, nick nieaktualny, Mucha, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś ciągnie, ale nie robiłam nic, dosłownie ;) Dwa dni temu biodra, dziś rano kręgosłup, a po południu pachwina. Psuję się, a jak zapytałam dziś mamę czy mój mąż może złożyć reklamację, to powiedziała, że nie dość, że reklamacja się skończyła, to w dodatku rękojmia też :D

nick nieaktualny, sunset, evas lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ulzylo mi ze nie tylko mnie ciągnie ufff
    Natalia no ja podkładem bo szkoda mi materaca, wygodny jest ;-)

nick nieaktualny, ivv lubią tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codziennie mam jakieś ciągnięcia, albo w dole brzucha, albo w pachwinach właśnie.Nie przez cały czas, ale pojawiają się i znikają. Brzuch juz mocno ciąży, grawitacja nieubłaganie daje o sobie znać.

• ivv Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą ciekawe od czego to? biodra od nacisku dziecka na nerwy, kręgosłup od ciężaru ciała, ale pachwina?

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam bóle w pachwinie i dokładnie z prawej strony ja uważałam że to ucisk główki bo ona tak ją miała na usg a plecy szyły po lewej stronie i nogi po prawej. Też mam czasem bóle jak na miesiaczke i to gmyranie małej przy samej szyjce coś okropnego mam wrażenie że wody zaraz chlusną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:23

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, chyba jestem zmęczona... Skończyłam sprzątać salon i chciałam iść spać, ale spojrzałam na młynek z pieprzem na stole i pomyślałam, że jakiś luźny jest, no więc go dokręciłam... Teraz idę sprzątać pieprz ze stołu :D

nick nieaktualny, Mucha, evas lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sie rozciąga po prostu, tak mysle.

• ivv Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dziś zaczęłam narzekać, że się psuję, to mąż skwitował to tylko "z jakiegoś powodu ciąża nazywa się ciąża" :)

faktycznie zaczyna ciążyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Limerikowo lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie martwię sie o Evas nie odpisala na smsa,,a miała pisać po wizycie.

evas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Sluchajcie martwię sie o Evas nie odpisala na smsa,,a miała pisać po wizycie.
    Mam nadzieje ze padla po prostu ze zmeczenia, w koncu kobitka wytrwale jeszcze pracuje... jutro napewno sie odezwie :)

nick nieaktualny, evas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie ta pachwina dosc mocno momentami, martwi mnie to :-(((

• ivv Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika chyba najlepszym lekarstwem na tego typu dolegliwości jest sen :)

Dobranoc

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A i zapytałam dzis gin co z wodami, jak odróżnić normalne siku od wód - powiedziała ze przy AFI 16 to bedzie wodospad hehe od dzis kładę podklad na łóżko ;-)
    Martynika "czesto" czyli? Czy ktos jeszcze miewa te bole w pachwinie?

yyy to odejście wód można pomylić z siku? czy czuje się też jakies parcie przy tym (na pęcherz jak siku?) czy chodzi o to, że mogą się sączyć po trochu?

ja póki co nie mam takich bóli jak przy rozciąganiu, ale ostatnio mam znów ucisk w pachwinie, przy chodzeniu.pewnie maluszek tak się ułożył.

81clk9i.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Ja też mam bóle w pachwinie i dokładnie z prawej strony ja uważałam że to ucisk główki bo ona tak ją miała na usg a plecy szyły po lewej stronie i nogi po prawej. Też mam czasem bóle jak na miesiaczke i to gmyranie małej przy samej szyjce coś okropnego mam wrażenie że wody zaraz chlusną :)

ja miałam wczoraj takie gmeranie nisko, tak jeszcze nie miałam, czułam na wysokości wzgórka łonowego i pomyślałam jak blisko wyjścia musi się znajdować.

81clk9i.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas daj znac jak po USG, wizycie i ktg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:58

evas lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Evas daj znac jak o wizycie.
    No właśnie pisałam ze na smsa nie odpisała :-( mam nadzieje ze padła zmęczona i rano napisze

evas lubi tę wiadomość

‹‹ 926 927 928 929 930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ