MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja miewam. Nachodzę się jak wół, jeszcze zrobię zakupy, bo przecież mleko musi być w domu, najlepiej ze trzy kartony + kilo bananów i nie mogę dość do domu, tak mnie w pachwinie ciągnie (mąż oczywiście o niczym nie wie).
weronikabp, monaaa lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Specjalnie zmienilam dla Muszki co by biedna nie musiala sie gorszyc
:D
Modelka ja mam usg ostatnie w rownym 38 tygodniu. Pewnie teraz w 37 da ci ginek skierowanie na usg i ktg
No co Ty ja juz i tak sie tak zgorszylam, ze wiecej sie do Ciebie nie odezweWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:01
NataliaK, ivv, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:No co Ty ja juz i tak sie tak zgorszylam, ze wiecej sie do Ciebie nie odezwe
))
Weronika wobec tego chyba pierdykne sobie ceratke pod tylek,bo lozko zaleje
ivv, weronikabp, Mucha, evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś ciągnie, ale nie robiłam nic, dosłownie
Dwa dni temu biodra, dziś rano kręgosłup, a po południu pachwina. Psuję się, a jak zapytałam dziś mamę czy mój mąż może złożyć reklamację, to powiedziała, że nie dość, że reklamacja się skończyła, to w dodatku rękojmia też
weronikabp, sunset, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam bóle w pachwinie i dokładnie z prawej strony ja uważałam że to ucisk główki bo ona tak ją miała na usg a plecy szyły po lewej stronie i nogi po prawej. Też mam czasem bóle jak na miesiaczke i to gmyranie małej przy samej szyjce coś okropnego mam wrażenie że wody zaraz chlusną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:23
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, chyba jestem zmęczona... Skończyłam sprzątać salon i chciałam iść spać, ale spojrzałam na młynek z pieprzem na stole i pomyślałam, że jakiś luźny jest, no więc go dokręciłam... Teraz idę sprzątać pieprz ze stołu
weronikabp, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:A i zapytałam dzis gin co z wodami, jak odróżnić normalne siku od wód - powiedziała ze przy AFI 16 to bedzie wodospad hehe od dzis kładę podklad na łóżko
Martynika "czesto" czyli? Czy ktos jeszcze miewa te bole w pachwinie?
yyy to odejście wód można pomylić z siku? czy czuje się też jakies parcie przy tym (na pęcherz jak siku?) czy chodzi o to, że mogą się sączyć po trochu?
ja póki co nie mam takich bóli jak przy rozciąganiu, ale ostatnio mam znów ucisk w pachwinie, przy chodzeniu.pewnie maluszek tak się ułożył.
-
Tusia84 wrote:Ja też mam bóle w pachwinie i dokładnie z prawej strony ja uważałam że to ucisk główki bo ona tak ją miała na usg a plecy szyły po lewej stronie i nogi po prawej. Też mam czasem bóle jak na miesiaczke i to gmyranie małej przy samej szyjce coś okropnego mam wrażenie że wody zaraz chlusną
ja miałam wczoraj takie gmeranie nisko, tak jeszcze nie miałam, czułam na wysokości wzgórka łonowego i pomyślałam jak blisko wyjścia musi się znajdować. -
nick nieaktualny