Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:tak
chodze do Dr Czempińskiego
ha! ja tak samo! Najlepszy lekarz jakiego znam!
moja przyjaciółka prowadziła u niego obie ciąże, teraz ja i jeszcze jedna moja przyjacióła która jest równo 2 miesiące za mną też u niego prowadzi ciąże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:35
-
no to nie ma co sie zastanawiac:)
to na Lutowkach jestes Ty, ja i AGa od niego:)
ja tam lezalam- fakt sale jak w filmie czas Honoru:D
no ale polozne wsyztskie doswiadczone i sie mna zajmowaly.
a on? nie wiem czy on tak udaje czy naprawde wsyztskie pacjentki pamieta;D
no i tak elegancko sprowadza z fotela:) az krepuje:) -
Dziewczyny wrzucam wam na chwilke moja fotke z sesji aby sie pochwalic. Kiepska rozdzielczosc bo dostalam zdjecia do wyboru.
Zaraz ja usune bo nie chce aby tu byla caly czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 17:26
słoneczna 85, Gosiak, ash, megg, cath, Sue, justta lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no to nie ma co sie zastanawiac:)
to na Lutowkach jestes Ty, ja i AGa od niego:)
ja tam lezalam- fakt sale jak w filmie czas Honoru:D
no ale polozne wsyztskie doswiadczone i sie mna zajmowaly.
a on? nie wiem czy on tak udaje czy naprawde wsyztskie pacjentki pamieta;D
no i tak elegancko sprowadza z fotela:) az krepuje:)
jak do niego dzwoniłam z kolejnym durnym pytaniem, to wiedział że to ja bo od razu po imieniu zagadał.
może się jeszcze na porodówce spotkamy heheh -
AsiaSzw wrote:Hej dziewczyny.
Widze ze duzo sie nie działo tylko 7 stron nie jest żle. Nadrabiam od początku.
Gosiak dlaczego na cc nigdy nie zdecydowałabyś sie na szpital na Zaspie tylko na Wojewódzki???
Bella fajnie ze u ciebie wszystko dobrze.
Ja krwi pepowinowej nie biore pod uwagę jakoś. Nie przemawia to do mnie. Chyba za mało się słyszy o tych udanych zabiegach z jej udziałem.
Jeśli chodzi o genetyczne usg to ja na szczescie mam lekarza prowadzacego ktory to robi i
Megg a moglabys mi powiedziec z jakiego powodu masz cc.
Od ortopedy w zwiszku z poważną wada kręgosłupa i krzywa miednica
Wole nie ryzykowac
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny a znajoma ktora rodzila naturalnie mowila ze jej nie nacieli ale troszeczke pekla i nie zszywali jej tego.
msylalam ze jak sie peknie to sie szyje tez?
dziwne..
aj nei wiem
Ja się chyba wolę na razie nad tym nie zastanawiać... Grrr -
AsiaSzw wrote:megg no to tez widze ze masz przechlapane. Witam w grupie planowanej cc.
Niestety ale mam tak od 16 lat i już wtedy mi mówili że czeka mnie cc i ból pleców w ciąży.
Odpukać narazie tragedii nie ma.
Asiu bardzo ładne zdjęcia
-
cath nie pocieszyłaś mnie!
Mnie od kilku dni dopadł mega stres przed porodem. Ja nie wiem jak sobie poradzęNiestety niewiele w moim otoczeniu mam, a te, które są już nimi to miały cesarki. Zresztą nie wiem czy chcę słuchać o porodach. Najbardziej mnie martwi, że nie wiem nawet gdzie chcę rodzić
-
Asia sliczny brzusio i ładne foteczki...Widzę,że nie tylko mnie Bóg obdarzył okrągłym brzuszkiem
Ale Wam fajnie dziewczyny,ten sam lekarz,ten sam szpital,i pewnie ta sama sala będzieash, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Cath jesteś przerażona wyglądem szpitala, atmosferą czy może miałaś okazję zobaczyć/usłyszeć jakąś rodzącą?