Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
juska19 widze ze tez masz w wt wizyte tak jak kilka z Nas:) na pewno bedzie ok!
Sloneczna wlasnie mi przyszly te rozki
sa fajne za taka cene to sie oplaca nie ma sie do czego doczepic, 100% bawelna i sa nieusztywniane
ja mam kolorowe grochy i sowy na mięcie
kocyk minky tez przyszedl. piękny jest
te kupony zauwazylam tak co 2 tyg sa okolo, nie wiem jak im sie to oplaca
ale ja np teraz zamowie posciel
-
angelcia wrote:
Derii czy ja wiem czy zapał, raczej chęć zjedzenia czegoś słodkiegoa jak widzę w sklepie... te spulchnione i zważone masy
Wieczorami jak chodzę obok jednej cukierni z psem to lodówki cały czas wyłączone - no cholera i jak to jeść?
Ja czasem sobie myślę kupię ciastko w cukierni, ale jak je wszystkie pooglądam to jakoś apetyt mi odchodziWolę domowe. Wtedy wiem co jem
angelcia lubi tę wiadomość
-
Derii, ja tez do Polski dopiero w wakacje pojadę z Małą już
A teraz w niedzielę przyjdzie mi paczka od mamy to coś tam mi wrzuciła co potrzebowałam. No i zrobiła mi całą wyprawkę dla Młodej
No z Danii to bliżej do Polski, więc my planujemy jeszcze na weekend do Szczecina podskoczyć na zakupy spozywcze bożonarodzeniowe.
-
Nie piszcie tyle o jedzeniu bo za mną juz kilka dni chodzi jakieś domowe ciacho, a nie mam jak zrobić
Ale jutro pewnie u teściowej będzie jakieś ciasto, to powiem mężowi żeby mi przywiózł, bo ja się dalej z łóżka nie ruszam. -
Ale z nas łakomczuchy
Ja nic nie piekę po ostatnim tygodniu,daję sobie spokoj do Świąt BN,ale mam jeszcze ptasie mleczko z Wedla,więc tym będę się delektować z moją rodzinką
Faktycznie dużo z nas ma wizyty w przyszłym tyg
Mogę Was zapytać,co takiego macie na tych wizytach,co lekarz wykonuje??
Jak byłam 8 lat temu w ciąży,to mnie obowiązało usg co wizytę,oraz od 26 tyg miałam co wizyta ktg robione. Teraz jestem ciekawa,jak to jest w Pl -
Słoneczna,ja mam także te rożki,tzn tą wersję usztywnianą,i naprawdę jestem zadowolona,już leżą wyprane,wyprasowane i czekają na nasze maleństwo. Usztywniacz nie jest w szyty w rożek,a jest to gąbka którą wyciągasz,ale ja wyprałam razem z nią,i nie doznała ona żadnych zniekształceń
-
Hej Wam
Słoneczna przyszedł rożek również do mnie. Podobnie jak Megg uważam, że nie ma się do czego doczepić bardzo ładny. Ja mam ptaszki na białym i bardzo mi się podoba
Ja zamówiłam nie usztywniony, ale dlatego, że może jakiś inny usztywniony kupięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 12:16
megg lubi tę wiadomość
-
Ja mam rozek po synku usztywniany, ale z mozliwoscia wyciagania usztywnienia. I powiem Wam, ze ja uzywalam go tylko bez usztywnienia bo wtedy czulam dobrze dzidziusia. Ale kazdy jest inny
A mozecie podac linka do tych rozkow?
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Dla Tymka miałam nieusztywniane,na studiach,na pediatrii i położnictwie mówiono,że usztywniane sa zdrowsze ze względu na kręgosłup.
Mi się podoba ten usztywniany,ponieważ mogę tę gąbkę wyciągnąć w razie czego,a z gąbką nie jest az tak sztywny
Każdy ma swoje fiu bździu