Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem, To kolega mojego meza ze studiow., Mlode malzenstwo i tez starali sie o dziecko.
Dziewczyna zyje,
wiecie taka glupia smierc bo na droge wyszedl im Łoś! i chlopak zginal na miejscu.
z pogrzebem zobaczymy bo nie wiem czy bede mogla zamienic sie w pracy ( u mnie tak jest ze ciezko bo nie ma kogo wziac na zastepstwo)
a jutro ide do internisty. a na glukoze pewnie w pon pojde:) mam nadzieje ze internet w przychodni bedzie mi dzialal:D ja to moge miec przeboje:)
-
maja35 wrote:hej dziewczynki!
Gosiak ja tez muszę odstawic slodkosci,chociaz juz troche zredukowalam i mniej jem,bo dupsko rosnie.Ja już przytyłam 8,5 kg.Staram sie teraz codziennie wazyc i pilnowac,żeby za szybko nie tyc. -
U mnie 8 kg na +.Ale chyba tez czas odstawic slodycze nie jem ich duzo ale zawsze mozna zastapic czyms zdrowszym .Chociaz dopoki moj maz na urlopie chyba sie nie da po co zdarez sie polozyc zeby polezec to moj maz kochanie masz herbateke buleczke a tu deserek wiec dupa rosnie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
dziewczyny , wiem ze pisalyscie ale nie mialam karty Visa a tak w weeknd poprostu ktos z rodizny mi pozamawia rzeczy z allegro. chodzi mi o promocje 50 zl zamiast 100zl.
jak to zamawiac ?
i czy 100 zl musi byc od 1 sprzedawcy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:27
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny , wiem ze pisalyscie ale nie mialam karty Visa a tak w weeknd poprostu ktos z rodizny mi pozamawia rzeczy z allegro. chodzi mi o promocje 50 zl zamiast 100zl.
jak to zamawiac ?
Też chętnie poznam szczegóły 50 zamiast 100zł
-
Witam się i ja
Angelina współczuję tych przeżyć w przychodni. Dobrze, że ja nie muszę robić tej glukozy
Co do zgagi to ja mam masakrę. Od ponad miesiąca dzień w dzień. Wczoraj aż wymiotowalam. Ja na zgage pije wapno rozpuszczalne, trochę mi łagodzi objawy.
Na wagę to już wolę nie wchodzić bo pewnie z 15 kg na plusie ujrze, a nie chce13 listopada idę do położnej to się dowiem. A w ogóle to powiem Wam, że moja waga w każdym innym miejscu pokazuje różne wartości, czasem nawet o 3kg
a jest nowa, wiec nie wiem o co chodzi. Możliwe ze trafiła się wadliwa od razu?
-
Słoneczna czytalam o tym wypadku w internecie.Smutne jest to,ze tak mlodzi ludzie odchodza.U nas tez bedzie pogrzeb tyle,ze w rodzinie.Moj kuzyn 35 lat zginal w pracy pod kolami spychacza,bo pracowal na żwirowni.Zostawil żone i małą corke
-
Hej Witam Was w nowy tygodniu, o ja jak ja je liczę
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i za wyniki glukozy.
No ja po glukozie czułam się bardzo dobrze, właściwie nawet nie miałam problemów z wypiciem.
Katiś też tak mam z ruchami, 2 dni co chwilka go czuję, a potem 3 dni to może tak konkretniej jak się położę i wsłucham. Ktoś mi powiedział, że to tak musi być i dziecko wtedy rośnie, choć nie wiem czy chociaż troszkę w tym prawdy.
Kopniaki wolę 100x niż to przeciąganie
Wczoraj miałam zły dzień tak mnie ciągnęło po prawej stronie, potem obok pępka po prawej myślałam że wyjdzie, a potem nawet troszkę plecy, no myślę, że wczoraj to ja rosłam na pewnoJa nie wiem jak moja żabka da radę do 3 kg chyba pęknę
No jakoś musi
Z depilacją to ja mam już dawno problemmój brzuszek to taka starzała do przodu. Moją żiżel to ja już tylko w lusterku mogę zobaczyć
No już następne golenie w rękach męża bo ostatnio za bardzo się umęczyłam, a dla niego to przyjemność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:49
Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:najgorsze jest to w tych wypadkach, ze chodzimy i nie doceniamy tego, co mamy!
kasa, reszta- nie jest wazna..
ja bym wolala zginac z mezem niz zostac sama.
Słoneczna przykro mi z powodu Waszego kolegi, no życie takie jest czasem nie sprawiedliwe
Jak zginęła ta rodzina dziennikarzy w Katowicach, ja również powiedziałam, że jeśli mój mąż i syn miałby zginąć to ja też, nie chciałabym zostać na tym świecie.
Ale niezbadane są wyroki boskie.
A gdzieś widziałam kiedyś fajny tekst" Modlitwa nie zmienia postanowień Boga, zmienia tego kto się modli"
Ja też inaczej patrzę na życie od kilku lat, kiedy to właśnie zmarła mi bliska młoda osoba, kiedy straciłam dzidziusia, kiedy moja dobra koleżanka bardzo zachorowała i nie wiadomo było czy z tego wyjdzie, kilka operacji i się po 7 miesiącach udało. Ale w takich momentach człowiek przewartościowuje swoje życie. Dlatego nie lubię się kłócić ze swoim mężem, jak nie zrobi czegoś jak ja bym chciała a to pierdoła to przymykam oczy bo nie ma sensu tracić czasu na kłótnie.
Dlatego też nie rozumiem niektórych ludzi którzy mają wszystko, a nie potrafią tego docenićNo ale to jest życie i tak już jest.
No ale właśnie dosyć smętów już to absolutnie nic nie zmieni, cieszmy się dzisiejszym dniemBo znowu świeci słońce i dziś będzie wspaniały dzień
Gosiak, megg, słoneczna 85, Sue, Pia Gizela lubią tę wiadomość