X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia no wiem wiem :D, ale czy też tak macie, że dziecko juz nie kopie tak często tylko więcej się przeciąga :P

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak mam i chyba to normalne :D ..i nawet bywa to przyjemniejsze od kopniakow!

Katiś lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, To kolega mojego meza ze studiow., Mlode malzenstwo i tez starali sie o dziecko.

Dziewczyna zyje,

wiecie taka glupia smierc bo na droge wyszedl im Łoś! i chlopak zginal na miejscu.

z pogrzebem zobaczymy bo nie wiem czy bede mogla zamienic sie w pracy ( u mnie tak jest ze ciezko bo nie ma kogo wziac na zastepstwo)

a jutro ide do internisty. a na glukoze pewnie w pon pojde:) mam nadzieje ze internet w przychodni bedzie mi dzialal:D ja to moge miec przeboje:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie moglam spac w nocy- staram sie przkerecac na lewy bok ale naprawde boli mnie serce. nie wiem co jest. nigdy nie mialam problemow kardiologicznych:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja35 wrote:
    hej dziewczynki!
    Gosiak ja tez muszę odstawic slodkosci,chociaz juz troche zredukowalam i mniej jem,bo dupsko rosnie.Ja już przytyłam 8,5 kg.Staram sie teraz codziennie wazyc i pilnowac,żeby za szybko nie tyc.
    Ja właśnie też mam 8,5 kg na plusie, dzisiaj się ważyłam i stąd decyzja.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pudelek.pl/artykul/72791/wendzikowska_o_imieniu_corki_kornelia_apolonia_lub_gabriela/

Lutowa mama:)

Gosiak, megg lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 8 kg na +.Ale chyba tez czas odstawic slodycze nie jem ich duzo ale zawsze mozna zastapic czyms zdrowszym .Chociaz dopoki moj maz na urlopie chyba sie nie da po co zdarez sie polozyc zeby polezec to moj maz kochanie masz herbateke buleczke a tu deserek wiec dupa rosnie

Gosiak lubi tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny , wiem ze pisalyscie ale nie mialam karty Visa a tak w weeknd poprostu ktos z rodizny mi pozamawia rzeczy z allegro. chodzi mi o promocje 50 zl zamiast 100zl.

jak to zamawiac ?

i czy 100 zl musi byc od 1 sprzedawcy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:27

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    dziewczyny , wiem ze pisalyscie ale nie mialam karty Visa a tak w weeknd poprostu ktos z rodizny mi pozamawia rzeczy z allegro. chodzi mi o promocje 50 zl zamiast 100zl.

jak to zamawiac ?
    Tej promocji to ja nie znam... na razie wykorzystałam dwa kupony na 20zł i tą przesyłkę za free z kartą visa właśnie.
    Też chętnie poznam szczegóły 50 zamiast 100zł :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia na glukozie!! Dacie rade, pozniej juz jest z gorki!

Ja wstaje i sie ogarniam jak Katis, a z depilacja to juz sie zaczynaja schody:) co bedzie później to nie wiem :P

• LadyDi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) Angelina współczuję tych przeżyć w przychodni. Dobrze, że ja nie muszę robić tej glukozy :P
    Co do zgagi to ja mam masakrę. Od ponad miesiąca dzień w dzień. Wczoraj aż wymiotowalam. Ja na zgage pije wapno rozpuszczalne, trochę mi łagodzi objawy.

Na wagę to już wolę nie wchodzić bo pewnie z 15 kg na plusie ujrze, a nie chce :P 13 listopada idę do położnej to się dowiem. A w ogóle to powiem Wam, że moja waga w każdym innym miejscu pokazuje różne wartości, czasem nawet o 3kg :O a jest nowa, wiec nie wiem o co chodzi. Możliwe ze trafiła się wadliwa od razu?

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Gosiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Ja wstaje i sie ogarniam jak Katis, a z depilacja to juz sie zaczynaja schody:) co bedzie później to nie wiem :P
    Czytałam, że lusterko jest bardzo pomocne w tej kwestii, też jeszcze daję radę :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no czekaj Gosiak- a ktos mowil ze zamiast 100 zl zaplacil 50 z karta Visa?

czy to o przesylke chodzi?

ta, ktora zamawiala staniki i koszule. chyba Fedra?

atdcqtkf2affvuei.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna czytalam o tym wypadku w internecie.Smutne jest to,ze tak mlodzi ludzie odchodza.U nas tez bedzie pogrzeb tyle,ze w rodzinie.Moj kuzyn 35 lat zginal w pracy pod kolami spychacza,bo pracowal na żwirowni.Zostawil żone i małą corke :-(

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak cath - zmieniłam avatarka i właśnie tak wyobrażam sobie Janeczkę ;)

Lara 82, megg, Sue, cath, Penelope, Fedra, asia888, Januszkowa lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też z chęcią dowiem się o tej promocji allegro?!

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze jest to w tych wypadkach, ze chodzimy i nie doceniamy tego, co mamy!

kasa, reszta- nie jest wazna..

ja bym wolala zginac z mezem niz zostac sama.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dorby :)
    lece do przedszkola i na zakupy :) bede pozniej :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Witam Was w nowy tygodniu, o ja jak ja je liczę :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i za wyniki glukozy.
    No ja po glukozie czułam się bardzo dobrze, właściwie nawet nie miałam problemów z wypiciem.

Katiś też tak mam z ruchami, 2 dni co chwilka go czuję, a potem 3 dni to może tak konkretniej jak się położę i wsłucham. Ktoś mi powiedział, że to tak musi być i dziecko wtedy rośnie, choć nie wiem czy chociaż troszkę w tym prawdy.
    Kopniaki wolę 100x niż to przeciąganie :-)

Wczoraj miałam zły dzień tak mnie ciągnęło po prawej stronie, potem obok pępka po prawej myślałam że wyjdzie, a potem nawet troszkę plecy, no myślę, że wczoraj to ja rosłam na pewno :-) Ja nie wiem jak moja żabka da radę do 3 kg chyba pęknę :-) No jakoś musi :-)

Z depilacją to ja mam już dawno problem :-) mój brzuszek to taka starzała do przodu. Moją żiżel to ja już tylko w lusterku mogę zobaczyć :-) No już następne golenie w rękach męża bo ostatnio za bardzo się umęczyłam, a dla niego to przyjemność :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:49

Sue, Fedra lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    najgorsze jest to w tych wypadkach, ze chodzimy i nie doceniamy tego, co mamy!

kasa, reszta- nie jest wazna..

ja bym wolala zginac z mezem niz zostac sama.

Słoneczna przykro mi z powodu Waszego kolegi, no życie takie jest czasem nie sprawiedliwe :-(

Jak zginęła ta rodzina dziennikarzy w Katowicach, ja również powiedziałam, że jeśli mój mąż i syn miałby zginąć to ja też, nie chciałabym zostać na tym świecie.
    Ale niezbadane są wyroki boskie.
    A gdzieś widziałam kiedyś fajny tekst" Modlitwa nie zmienia postanowień Boga, zmienia tego kto się modli"

Ja też inaczej patrzę na życie od kilku lat, kiedy to właśnie zmarła mi bliska młoda osoba, kiedy straciłam dzidziusia, kiedy moja dobra koleżanka bardzo zachorowała i nie wiadomo było czy z tego wyjdzie, kilka operacji i się po 7 miesiącach udało. Ale w takich momentach człowiek przewartościowuje swoje życie. Dlatego nie lubię się kłócić ze swoim mężem, jak nie zrobi czegoś jak ja bym chciała a to pierdoła to przymykam oczy bo nie ma sensu tracić czasu na kłótnie.
    Dlatego też nie rozumiem niektórych ludzi którzy mają wszystko, a nie potrafią tego docenić :-( No ale to jest życie i tak już jest.

No ale właśnie dosyć smętów już to absolutnie nic nie zmieni, cieszmy się dzisiejszym dniem :-) Bo znowu świeci słońce i dziś będzie wspaniały dzień :-)

Gosiak, megg, słoneczna 85, Sue, Pia Gizela lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
‹‹ 1081 1082 1083 1084 1085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ