Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Sue
jakoś tam u mnie leci...są chwile kiedy jest ok a są że mam doła... nigdy nie lubiłam czekać i nie wiedzieć na czym stoję więc ta sytuacja w której jestem męczy mnie milion razy bardziej...
słuchajcie a ja Was zapytam o co innego - czy macie sny erotyczne? ja od 3 dni miewam i to takie intensywne... fakt, że przez aktualną naszą sytuację nie myślimy o tym ale kurczę nie minęło znów aż tak długo?? jestem w szoku plus martwię się bo jak sie obudzę po to boli mnie chwilę całe podbrzusze....
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nie... w piątek miałam mieć w szpitalu ale się nie doczekałam i jedyne co udało mi się to wpisać gdzieś na usg - do specjalisty od usg a nie gina - ale był słaby sprzęt, gość wsadził i wyjął i praktycznie nic nie było widać na monitorze więc nie biorę tych wyników pod uwagę... a kolejna stówka poleciała...
chciałam na wczoraj się umówić do gina u którego już byłam z dobrym sprzętem ale terminów już nie miał.... pójdę do niego za tydzień - wtedy już będzie wszystko jasne - albo będzie Grochu z serduszkiem albo go nie będzie i wtedy już wiadomo, że raczej się nie pojawi już....
no a w poniedziałek idę znów do szpitala.... ale postanowiłam, że ostatni raz bo za dużo mnie to kosztuję, wrócę do swojego gina - przynajmniej nie będę po kilka godzin na korytarzu siedziała i czekała nie wiadomo na co i on chyba już mi bety nie będzie kazał robić co 2 dni
dora8201 wrote:no a w poniedziałek idę znów do szpitala.... ale postanowiłam, że ostatni raz bo za dużo mnie to kosztuję, wrócę do swojego gina - przynajmniej nie będę po kilka godzin na korytarzu siedziała i czekała nie wiadomo na co i on chyba już mi bety nie będzie kazał robić co 2 dni
Kurcze, szkoda ze nie udalo Ci sie zapisac do gina z dobrym usg, u mnie juz w 6 tydz 2 dzien zobaczylismy serduszko. A jakbys podzwonila po gabinetach, moze kolezanki Ci kogos poleca, powiedziec ze sytuacja jest wyjatkowa to by Cie przyjeli poza kolejka? W ogole z jakiego miasta jestes, moze dziewczyny z forum Ci pomoga -
Dora, co do snów erotycznych, mam podobnie, jak nigdy wcześniej. I jak się przebudzę to też mam taki jakby skurcz kilkusekundowy, dość silny w podbrzuszu. Częstotliwość tych snów jest całkowitą nowością. czytałam że można być bardziej wrażliwym bo więcej krwi napływa.dora8201 wrote:hej Sue
jakoś tam u mnie leci...są chwile kiedy jest ok a są że mam doła... nigdy nie lubiłam czekać i nie wiedzieć na czym stoję więc ta sytuacja w której jestem męczy mnie milion razy bardziej...
słuchajcie a ja Was zapytam o co innego - czy macie sny erotyczne? ja od 3 dni miewam i to takie intensywne... fakt, że przez aktualną naszą sytuację nie myślimy o tym ale kurczę nie minęło znów aż tak długo?? jestem w szoku plus martwię się bo jak sie obudzę po to boli mnie chwilę całe podbrzusze....dora8201 lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Mnie śni się ciągle praca. Bardzo chce jeszcze do niej wrócić. Wiem, że jest już na moje miejsce nowa osoba, która zna 4 języki obce i jest bardzo obyta w temacie. Trochę mnie to martwi. Są jeszcze trzy osoby na tym samym stanowisku. Żeby mnie tylko nie wygryźli. Umowa kończy mi się w 2016 roku w kwietniu, więc zaraz po rocznym urlopie macierzyńskim gdybym z niego skorzystała.
Jak wrocisz do pracy i obnizysz etat nawet na 7/8 to nie moga Cie przez rok zwolnicSue lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Mnie śni się ciągle praca. Bardzo chce jeszcze do niej wrócić. Wiem, że jest już na moje miejsce nowa osoba, która zna 4 języki obce i jest bardzo obyta w temacie. Trochę mnie to martwi. Są jeszcze trzy osoby na tym samym stanowisku. Żeby mnie tylko nie wygryźli. Umowa kończy mi się w 2016 roku w kwietniu, więc zaraz po rocznym urlopie macierzyńskim gdybym z niego skorzystała.
A tak jak napisała Atakasobiejedna - jeśli zmniejszysz wymiar etatu, to nie mogą Cię zwolnić.
A mogę wiedzieć, czym się zajmujesz?
-
Dora, ja też myślę, że powinnaś poszukać gina dobrego. W szpitalach jak widać nic nie robią, mam wrażenie, że dla nich ciąża do 12 tygodnia to nie ciąża!
Poszukaj na forum, albo na stronie znanylekarz.pl i idź do kogoś z dobrym sprzętem i wiedzą przede wszystkim!
-
Atakasobiejedna wrote:Kurcze, szkoda ze nie udalo Ci sie zapisac do gina z dobrym usg, u mnie juz w 6 tydz 2 dzien zobaczylismy serduszko. A jakbys podzwonila po gabinetach, moze kolezanki Ci kogos poleca, powiedziec ze sytuacja jest wyjatkowa to by Cie przyjeli poza kolejka? W ogole z jakiego miasta jestes, moze dziewczyny z forum Ci pomoga
wiesz co, zdecydowaliśmy wlaśnie i umówiłam sie do niego na sobotę - wtedy będę miała skończony 8tc (dokladnie 8t,0d) czyli będę w 9tc i wtedy będzie juz raczej na 100% pewne - albo będzie zarodek i serduszko albo nie. Jesli nie bedzie no to moja ciążowa przygoda na pewno się skończy...takze w poniedziałek pójdę do tego szpitala , zrobią mi jak zwykle betę i juz na bank usg i do soboty będę czekać...od tych czestych usg (mialam 5 w 2 tyg) az boli mnie jak mi tam gmeraja a mam jeszcze duze tyłozgięcie to dość mocno musza tam szukac pęcherzyka...
a no nie dodalam umówiłam sie do tego gina co już bylam w poniedziałek, z najlepszym sprzętemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:45
hej mam internet tylko chwile bo tu przerywa-
narazie sie trzymammy- mialam usg w pt i serduszko bilo- jutro robia mi badanie- trzymajcjie kciuki zeby wszytsko dobrze sie skonczylo!!!!!!!!
nadal leze!!!!!
serduszko bilo w pt ponad 110 na min!Lollis, dora8201, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:hej mam internet tylko chwile bo tu przerywa-
narazie sie trzymammy- mialam usg w pt i serduszko bilo- jutro robia mi badanie- trzymajcjie kciuki zeby wszytsko dobrze sie skonczylo!!!!!!!!
nadal leze!!!!!
serduszko bilo w pt ponad 110 na min!
Cieszę się, że jest serduszko, trzymam mocno kciuki! :*
-
hej Sloneczna, ja zdaje sie jestem tam samo daleko w ciazy jak ty.
Trzymam kciuki i nie przemeczaj sie. Daj znac jutro jak bedzie, ale najwazniejsze, se serduszko bije!
https://bellybestfriend.pl/graph/7539dca0fd4800984ef868dff5e9d2f6
-
słoneczna 85 wrote:hej mam internet tylko chwile bo tu przerywa-
nadal leze!!!!!
serduszko bilo w pt ponad 110 na min!
pięknie!!!! trzymajcie się mocno i leż, jeśli trzeba !!!!! ale jak już będziesz mogła to wracaj do nas w dwupaczku
słuchajcie a ja Was zapytam o co innego - czy macie sny erotyczne? ja od 3 dni miewam i to takie intensywne... fakt, że przez aktualną naszą sytuację nie myślimy o tym ale kurczę nie minęło znów aż tak długo?? jestem w szoku plus martwię się bo jak sie obudzę po to boli mnie chwilę całe podbrzusze....[/QUOTE]
ja mam ja mam:) są bardzo przyjemne hee, a z rana można sen przenieść do rzeczywistości:) co do zwolnienia to wzięłam od razu na 1 wizycie, chodzę do ginekologa prywatnie sam stwierdził że nie robi problemu kobietom w tej kwestii bo to stan wyjątkowy;) prace mam bardzo occiazajaca psychicznie jestem kierownikiem w banku wiec wszystko na mojej głowie, nie będę ryzykować życia dziecka dla etatu. .niestety nie mam dobrych stosunków z kierowniczka regionalna wiec o powrocie do pracy po urlopie macierzyńskim mogę pomarzyć. . Szybko się mnie pozbeda. Ale to bd si martwić za 2 lata..
wczoraj bylismy na weselu, ale na trzeźwo to trochę dretwo niestety. .nie jest to samo . dziś za to czuje się jakbym miała kaca mordercę (chyba cierpię za mojego; )) i do tego przeziębienie. . Wrrr. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 16:07