Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem na L4 od 5 tygodnia, lekarka powiedziała, że wiadomo ciąża nie choroba, ale trzeba odpoczywać a nie się stresować,zwłaszcza jak się bada nie zdecydowanych pacjentów , a w ciągu dnia różnie można się poczuć, zaniosłam L4 do pracy, szef mi pogratulował i powiedziała, że dziecko jest najważniejsze i że czeka na mnie w lutym 2016 więc bez problemów.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Bommbelku a czułaś /miałaś objawy/ niska beta że miałaś puste jajo? ... a mam pierwszą wizytę w poniedziałek czyli 6tc i 2 dni i mam nadzieję że będzie zarodek i serduszko beta ładna, mdłości męczą, piersi ciążowe brzuch czasem zakłuje , zaboli @ czy mam skurcz ,wszystko niby ok..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:26
-
Przedszkolanko, nie stresuj się tym! Na pewno wszystko będzie pięknie :*
Ja byłam na USG w 5t4d i widziałam pęcherzyk. Gin mnie o L4 nie pytał, kazał tylko przyjść za dwa tygodnie
Nie mogę się doczekać wtorkowej wizyty, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
a tak btw. mam ochotę na piwoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Tak, jest nowa Warka Radler 0,0 %. Zywiec i Lech Free to piwa niskoalkoholowe, a nie bezalkoholowe. Jeszcze 0% jest piwo Bavaria, rozne smaki.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej! od kilku dni śnią mi się zarodki, poronienia, ich wywoływanie, szpitale i ginowie.... chyba kiepsko ze mną
co do warki tej 0% - mam ale mi nie smakuje... taka gorszea lemoniada za prawie 3zł
witaj Dorka!
kurcze martwię się co u Słonecznej....Dorka1979 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
dora8201 wrote:hej hej! od kilku dni śnią mi się zarodki, poronienia, ich wywoływanie, szpitale i ginowie.... chyba kiepsko ze mną
co do warki tej 0% - mam ale mi nie smakuje... taka gorszea lemoniada za prawie 3zł
witaj Dorka!
kurcze martwię się co u Słonecznej....
Mi się też śnią ! Już mam schizę na tym punkcie, aż boję się iść na pierwsze usg Chyba za dużo się naczytałam... a to moja pierwsza ciąża i tym bardziej się trzącham o wszystko.
ale dzisiaj śniło mi się, że prasuje malutkie ubranka
Trzeba myśleć o tym, że jest wszystko dobrze. Musi być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:27
-
Witajcie Dziewczyny!
Mnie dla odmiany sniło się, że miałam spotkanie w pracy z szefem, który kazał nam napisać esej po angielsku na temat najśmieszniejszego (według nas) niemieckiego słowa. Ja wybrałam Kugelshreiber (czyli długopis).
Witaj Dorka! Gratulacje!
Dora, jak się czujesz?
Ja też ciągle myślę o Słonecznej..