Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:A masz w którymś z tych szpitali swojego lekarza?
Nie. Ale miałam, niestety moja lekarka zmieniła szpital w trakcie prowadzenia mojej ciąży. Niestety jest on najdalej ode mnie, tylko teściowa miałaby do mnie bliskoOczywiście biorę go pod uwagę, ale w ostateczności właśnie z tego względu, że to blisko niej, jakoś tak mi dziwnie.
-
My skończyliśmy komode składać
jutro wrzucę fotki, będę prasować ciuszki to zapelnie półki hehe
A tak się zdenerwowałam że szok, ja wszystko upitrasilam, tylko ryba do smażenia na jutro została, sałatka jarzynowa do dokończenia, a goście piszą na Facebooku pfff to męża mojego że jednak nie przyjdą no zesz kur**!!! Nagle przypomniało się ze do wuja na imieniny idą!! Ja pitole...szkoda mojej pracy!! Bo leżę i zdycham, kręgosłupa nie czuję i brzuch do dołu ciągnie!! Jestem wściekła!!
Cath serduszko Twojej Konstancji napewno jest zdrowe i bije jak dzwon!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:50
Penelope lubi tę wiadomość
-
A ja się źle czuję
muszę jeszcze mniej jesc, bo brzuch uciska mi żołądek i dzis np mi tak ciężko, że oddychać nie mogę
a wcale duzo nie zjadłam - śniadanie, spaghetti na obiad, banana, jabłko i salatke grecka na kolacje. To przecież nie jest duzo, a mam wrazenie, ze brzuch mi pęknie
I wydaje mi się, że nie uda mi się uniknąć rozstępów, bo czuje, że skora na brzuchu mi zaraz pęknie
-
Asia1201 ja bym się ucieszyła jakbym dostała taką wiadomość od moich teściów
Przychodzą w ndz.
Cath ja też mam znajomego, który ma arytmie i funkcjonuje zupełnie normalnie, chodził na siłownie, gra w orkiestrze dętej.
U Konstancji to jeszcze nie jest pewne, bądź dobrej myśli.
Ostatnio pisałaś, że 90 % złych rzeczy o których myślimy nigdy się nie wydarzy- trzymajmy się tego! -
Januszkowa jak od teściów to i ja bym się cieszyła, ale to moja siostra cioteczna z mężem, jestem chrzestna ich młodszej córki...już dawno się nie widzieliśmy...poprostu żal mi mojej pracy na darmo, wydanych pieniędzy, bo też się wykosztowalam! ... Brak słów, i jeszcze ta wiadomość przez Facebook no porażka pffff, jakby telefonów nie było... Dorośli ludzie pff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:09
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Lara, A ile mg tego żelaza dziennie przyjmujesz, ja mam Ascofer I jedna tabletka ma 23.2 , biorę po dwie cztery razy dziennie bo tak w ulotce napisane przy niedoborze, plus 17 mg mam w prenetalnych czyli w sumie 361 mg. Czytałam że przy niedoborze powinno być około 400 dziennie. A dzisiaj pierwszy raz zauważyłam w toalecie że nr 2 było normalnie czarne, czy to normalne?Lara 82 wrote:Pia Gizela ja biorę Buraka i 2x po 1 tabl. rano i wieczorem i powiem Ci podniósł mi HGB i utrzymuje się już 1,5 miesiąca na poziomie powyżej 12
-
Asia, też bym się wściekła z lekka.
CATH, nadal wierze w dobre wieści i na nie czekam z nadzieją ! Trzymajcie się dziewuszki
Asiaa1201 wrote:Januszkowa jak od teściów to i ja bym się cieszyła, ale to moja siostra cioteczna z mężem, jestem chrzestna ich młodszej córki...już dawno się nie widzieliśmy...poprostu żal mi mojej pracy na darmo, wydanych pieniędzy, bo też się wykosztowalam! ... Brak słów, i jeszcze ta wiadomość przez Facebook no porażka pffff, jakby telefonów nie było... Dorośli ludzie pffWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:31
-
A mnie dziś mąż do jednego mojego ulubionego sklepu zabrał i do Ikei. Kupiłam kilka fajnych rzeczy
najbardziej się cieszę z tych dwóch ,obrazek na ścianę i na drzwi , zaczynam wnosić kolory do białego pokoju Zdziebąda :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:42
asia888, Laurka, megg, Pia Gizela, słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
A co sie dzieje z Vel? Ktos wie? Kiedy ona ostatni raz cos napisala? Bo ja jak tu wpadam, to jestem w stanie nadrobic tylko 2-3 strony wstecz od najnowszej i od jakiegos czasu juz jej nie widzialam.
Ja nawet nie wiem kiedy trzecie USG i czy w ogole bedzie. Oby bylo, bo jak nie to sie wkurze.
Smutno mi dzisiaj. Uspilismy rano psa i byl to jeden z najsmutniejszych momentow w moim zyciu, a znalam go tylko 3 lata i juz byl stary. A moj maz mial go 14 latBardzo mu ciezko.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Jak tak czytam jak Wy ciagle cos pichcicie (Angelcia szczegolnie z tymi pierogami i uszkami!!), to az mi glupio. Ja tam nie mam zamilowaniado gotowania. Chociaz wole gotowac niz piec, bo to mi juz kompletnie nie wychodzi.
No, ale zrobilam wczoraj zakupy i na Swieto Dziekczynienia bede robic kotlety mielone z piekarnika + buraczki + puree ziemniaczane. Cale zycie nie znosilam mielonych, a teraz bardzo chetnie ;] Ciesze sie strasznie na to pichcenie, bo gdyby nie to, ze wlasnie zmieniam stanowisko, to siedzialabym w pracy. Tutaj w ogole nie ma zadnych swiat praktycznie w porownaniu do Polski.Penelope lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, znam ten ból, ja nawet wigilii nie robię bo nie ma dla kogo. Zawsze mi trochę smutno w wigilię i starałam się zawsze iść w wigilię do pracy, w tym roku będę z mężem, On nie wie co to wigilia, można wytłumaczyć ale charakteru tego dnia się nie odda w opowieści, ale kiedyś zabiorę Go do Polski na święta to zobaczy
może za rok
Laurka wrote:Tutaj w ogole nie ma zadnych swiat praktycznie w porownaniu do Polski.Sue lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pojawia się dzieciaki, to zawsze juz będzie powod do zrobienia takich "naszych" świąt:)
Fajnie takiemu małemu człowieczkowi pokazać jak to wygląda, przekazać tradycje:)
W ogóle wyobraźcie sobie, że za rok w święta będziemy miały takie małe raczkujące pod choinką bąbelki
Vel od jakiegos czasu nie udziela sie na forum, nie pamietam teraz o co poszło.
Pisałam do niej, jest ok
Dawno tez nie pisała Aagnieszkaa, Topola, Truskawka - mam nadzieje, że u nich wszystko ok
-
Penelope o jak swieta wygladaja to jedno (i dokladnie wiem co masz na mysli i mam identyczne pragnienie, zeby zabrac Jaya na Boze Narodzenie do Polski). Ale druga kwestia jest taka, ze tu praktycznie nie ma dni wolnych od pracy. Zeby miec wolne, to trzeba miec rzadiwa lub stanowa posadke. W Polsce jak 38 milionow ludzi nie pojdzie do pracy, to nie bedzie tragedii. Za to wyobraz sobie co by to bylo dla gospodarki, gdyby 320 milionow ludzi nie poszlo do pracy ;P Przynajmniej ja sobie tak to tlumacze. Z dni wolnych to jest 1 stycznia, 26 maja, 4 lipca, Swieto Pracy we wrzesniu (ruchome), Swieto Dziekczynienia i Boze Narodzenie. 6 dni wolnych w roku. Kilka innych jest tylko dla wybrancow.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya