Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe Angelcia mistrz
ja powiem szczerze ze tez szybko przyzwyczajam sie do bólu ale czasem zdarza sie taki nie do zniesienia...tzn nie teraz, ogolnie w zyciu
teraz na szczescie luzik...bolą mnie tylko plecy troche no i zgaga czy cosik...dalej to powietrze w przełyku..ehhhhhhhhhh -
Mistrzyni, zastrzyk troche zapiekl i mislam masowac 2 minutki. Jutro dostane drugi. A czemu pytasz? Spokojnie;) wasze szyjki sie trzymaja. Ja jestem dosc mala i drobna a dziecko spore i pewnue dlatego mi sie skraca. Dobrze ze rozwarcia nie bylo;)
Kurcze tak sobie mysle ze zadnych objawow nie mialam. Moze tez inaczej czuje jak lozysko mam z przodu? Nie wiem -
nick nieaktualny
-
Ja tez nie będę robić masażu krocza, pewnie i tak jak mi założy pessar to nie będzie wskazane tam grzebać... Jak mi sciagna to mogę co najwyżej posmarować te okolice
Przyszło moje mega zamówienie z Gemini, wszystko się zgadza i było zapakowane pancernie, a co najważniejsze wszystko ma długi termin ważności
Już kiedyś miałam o to pytać, czy też tak boleśnie odczuwacie ruchy dziecka? Jak leżę na boku, obojętnie którym to mnie tak kopie w ten bok albo żebra że aż mi gębę wykrzywiaOczywiście z dwojga złego wolę ze jest ruchliwy, ale czasem to już nie wiem jak się ułożyć
Wczoraj wieczorem aż kilka razy syknelam z bólu, na co M stwierdził że nie mogę tak reagować, bo dziecko to z miłości robi, więc go zapytałam czy mogę mu przyłożyć, a później powiedzieć ze go kocham
Gosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Już kiedyś miałam o to pytać, czy też tak boleśnie odczuwacie ruchy dziecka? Jak leżę na boku, obojętnie którym to mnie tak kopie w ten bok albo żebra że aż mi gębę wykrzywia
Oczywiście z dwojga złego wolę ze jest ruchliwy, ale czasem to już nie wiem jak się ułożyć
Wczoraj wieczorem aż kilka razy syknelam z bólu, na co M stwierdził że nie mogę tak reagować, bo dziecko to z miłości robi, więc go zapytałam czy mogę mu przyłożyć, a później powiedzieć ze go kocham
Patrycja20, Atakasobiejedna, megg, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie jakie słodziaki udało mi się upolować na ebay.com
Dwa ręczniki z kapturkiem, większe niż na noworodka. Licytacja, żółty za.. uwaga 3 dolary a zielony za 8. Dostawa gratis, jak większość rzeczy z Chin. Po 14 dniach było u mnieZielone mają większe wzięcie dlatego zawsze na licytacjach wychodzą drożej, tak jak patrzę, a moim zdaniem żółty jest w rzeczywistości ładniejszy.
http://iv.pl/images/08722180029913111348.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:57
juska19, megg, Lara 82, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Moj tez ostro kopie, zwłaszcza po pecherzu
i tez zdarza mi sie jęknąc z bólu....
a moj R na to " Stasio, zmień pozycje bo mamusie boli" hehhehe i sie smieje do brzucha:)słoneczna 85, Angélique89, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angélique89 wrote:Zobaczcie jakie słodziaki udało mi się upolować na ebay.com
Dwa ręczniki z kapturkiem, większe niż na noworodka. Licytacja, żółty za.. uwaga 3 dolary a zielony za 8. Dostawa gratis, jak większość rzeczy z Chin. Po 14 dniach było u mnieZielone mają większe wzięcie dlatego zawsze na licytacjach wychodzą drożej, tak jak patrzę, a moim zdaniem żółty jest w rzeczywistości ładniejszy.
http://iv.pl/images/08722180029913111348.jpg
Kochana jak sie tam płaci itd...normalnie tak jak na allegro z mojego konta moge zrobic przelew?
bo szczerze mowiac juz kilka razy chcialam tam cos kupic i nie dość ze nie jestem zarejestrowana to jeszcze nie wiem jak sie płaci...
a już widze dla Synusia piekne butkii chcialabym mu kupić
-
Hehe, a jak się młody boleśnie wypnie, aż widać w którym miejscu to M mówi do brzucha: klocku, przesuń się
Właśnie przyszły moje wina bezalkoholowe, biorąc pod uwagę ze zamówiłam je wczoraj kolo południa z drugiego końca Polski to aż niewiarygodneGosiak, Sue, justta, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rudasku, nie musisz mieć konta, możesz kupić jako gość. Po wybraniu przedmiotu/ów przechodzisz normalnie do płatności i płacisz przez PayPal jeżeli posiadasz konto albo kartą poprzez wpisanie danych z karty (nie przez przekierowanie na stronę banku). Płatność kartą też w jakiś sposób jest chroniona i nie ma problemu. Moja szwagierka zawsze kupuje jako gość i płaci kartą.
Ja mam konto i płacę prze PayPal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:07
-
Rudasek wrote:w jakim sensie karta ? bo nie kumam..ciemna masa ze mnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:14
-
Atakasobiejedna, mnie Młody często wlasnie wpycha pupę w zebra i to też boli. A czasami jak kopnie, to zdarza mi sie aż podskoczyć, to moj P. mówi do niego "Tomuś, nie kop mi tu mamy, bo się do Ciebie przejdę"
i zawsze się śmiejemy z tego
Atakasobiejedna, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja dostałam właśnie zaproszenie od męża na randeczke. Będzie kolacja a potem kino. Nie sądziłam że kiedyś nadejdzie taki dzień ze będę wolała zostać w domu. Mam dwie godziny żeby się reanimowac, a mam takiego lenia...
Angélique89, Gosiak, Sue, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego