Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ash, narazie ok, brxuch troche ciagnie ale skurcze nie wystepuja. W pon badanie. Nasz dr tylko maca brzuszek. Wlasnie polozna byla mierzyc tetno i powiedziala ze mam ladny brzuszek bez rozstepow;) mowie ze jeszcze maly a ona ze to nawet jak wyjda rozstepy to slabe i ze 2 jak teraz nic nie ma;)
ash lubi tę wiadomość
-
Faktycznie jest
tylko nie wiem czy oplaca mi sie sama falbanke zamawiac, bo wysylka jeszcze wtedy kosztuje.. Ale zobacze bo moze wezme jeszcze stelaz do moskitiery, ale zastanawiam sie czy lepszy taki do lozeczka montowany czy stojacy, czy mi taki montowany tego lozka nie obdrapie :p
-
Bella mi sie bardzo podoba baldachim z Ikea montowany do sufitu
no ja bede zamawiac z tej str falbanke, przewijak i zaslonki wiec przelkne przesylke. moge zamowic 2 falbanki i spotkamy sie na kawie
Asiu jesli to do mnie pytanie o ochraniacz to ja kupiłam tu, jestem bardzo zadowolona. Materiał obłędny, z delikatnym suwaczkiem mozna zdjac w wyprac sam pokrowiec a nie caly ochraniacz co czesto konczy sie zniszczeniem wypelnienia. Nie byl tani, ale uważam, że warto tym bardziej ze mam nadzieje ze bedzie i przy 2 dziecku służył
http://mamabu.pl/
Tylko właśnie patrze że nie ma juz tego produktu o jacieee dobrze ze mi sie udało bo bym sie zapłakała
Ale tu jest i w tej samej cenie
http://www.trilli.pl/index.php/sklep/kolekcje2013-04-18-10-27-33/hipcie/ochraniacz-sikorki-detail
asia888 lubi tę wiadomość
-
Angelcia oczywiście że będę się pchać na podium
AsiaSzw doskonale rozumiem. Tylko musze wziąć pod uwagę to ż emieszkam niestety bliżej lęborka. Do Weja mam dalej a do Gdańska nie wyobrażam sobie jechac ze skórczami. Jeśli dostanę skierowanie bo będzie po terminie chciałam w Gdańsku rodzić. Nie wiem gdzie ale tam gdzie pokieruje mną lekarz kardiolog do którego jadę we wtorek
Więc u mnie też przeważa kwestia dojazdu! Wiem, ze akcja porodowa nie dzieje z w godzinę, ale stać w korku w drodze do Gdańska gdzie ja mam skurcze to nie wyobrażam sobie tego po prostuA wiem że jeśli chodzi o porównywanie Wejherowa do Lęborka to Wejherowo po prostu jest mniejszym złem w tym przypadku.
-
Cath no pewnie, ze slabo jechac taki kawał. Może wynajmijcie sobie przytulne mieszkanko na miesiac w Gdańsku
wiem wiem abstrakcja. Sama jestem ciekawa co lekarz ci powie i zadecyduje. Moze bedzie wolal cie polozyc do szpitala jak bedziesz w 38tc. I wtedy cos podzialac. No poczekamy zobaczymy. Nie masz rodziny w Gdańsku?
-
AsiaSzw wrote:Cath no pewnie, ze slabo jechac taki kawał. Może wynajmijcie sobie przytulne mieszkanko na miesiac w Gdańsku
wiem wiem abstrakcja. Sama jestem ciekawa co lekarz ci powie i zadecyduje. Moze bedzie wolal cie polozyc do szpitala jak bedziesz w 38tc. I wtedy cos podzialac. No poczekamy zobaczymy. Nie masz rodziny w Gdańsku?
-
Cath ciekawe jak moje koeczki beda sie nia bawić. Hi Hi
milego dnia życzę. Odmeldowuje sie, jade do zusu zawieżć zwolnienie lekarskie, wymienic te cholerne opony bo wczoraj tego nie zrobili i wsciekla bylam, potem do salonu tez zostawic L4 i poplotkowac, kolejny przystanek to odebrac jajca od szczesliwych kurpotem odebrac koszulke dla mojego ukochanego na mikolaja no i na koncu mam jechac z moim mikolajem wybrac sobie cos do buta bo przeciez zmeczyłby sie mysleniem chlop
CiałłłPia Gizela, Gosiak lubią tę wiadomość
-
A mnie odwiedziła mama :)Wypiłyśmy malinową herbatkę, zjadły po drożdżówce, mama mi powiedziała czego z czym nie prać (bo dostałam od kilka reklamówek ciuszków). Pooglądała jaki jest kolor ścian w dziecięcym i biurowym, z Norką się pobawiła i pojechała do pracy. A ja zbieram się na targ, muszę kupić jakiś drobny prezencik dla Poślubionego z okazji Mikołajek
Jutro robię mikołajkową imprezę dla naszego rodzeństwa i sobie w gierki pogramyMuszę pomyśleć, co upichcę
Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Cath ciekawe jak moje koeczki beda sie nia bawić. Hi Hi
milego dnia życzę. Odmeldowuje sie, jade do zusu zawieżć zwolnienie lekarskie, wymienic te cholerne opony bo wczoraj tego nie zrobili i wsciekla bylam, potem do salonu tez zostawic L4 i poplotkowac, kolejny przystanek to odebrac jajca od szczesliwych kurpotem odebrac koszulke dla mojego ukochanego na mikolaja no i na koncu mam jechac z moim mikolajem wybrac sobie cos do buta bo przeciez zmeczyłby sie mysleniem chlop
CiałłłGdybyś widziała moje dziurawe firanki!!! Masakra !!!
Moja teściowa jak przychodzi (2 razy w ciągu roku) Zawsze komentuje te firanki. Ale co ja zrobie że jak nałoże nowe firanki to zaraz się koty n anie rzucają !
Dlatego kupuje firanki w ikea bo nie są drogie a przy zabawach moich kotów to długo nie pociagną
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cath albo kup takie firanki makarony to nie zaczepia sie;)
Albo drapak jakis wypasny im spraw na swieta;)
My juz po obiadku - ale sie objadlam. Leze na lewym boku i noga prawa wyzej. Wczoraj gdzies czytalam ze taka pozycja to jak posilek gratis dla dzidziusia;) -
słoneczna 85 wrote:Cath albo kup takie firanki makarony to nie zaczepia sie;)
Albo drapak jakis wypasny im spraw na swieta;)
My juz po obiadku - ale sie objadlam. Leze na lewym boku i noga prawa wyzej. Wczoraj gdzies czytalam ze taka pozycja to jak posilek gratis dla dzidziusia;) -
Cath to masz przeboje z kociakami, moje na szczęście nie interesują się firankami
teraz pokochały fotelik do samochodu i gondolę z wózka i ciągle tam śpią
Słoneczna ja też już tak leżę z przyzwyczajenia na lewym boku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:38
słoneczna 85, Gosiak lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Cath to masz przeboje z kociakami, moje na szczęście nie interesują się firankami
teraz pokochały fotelik do samochodu i gondolę z wózka i ciągle tam śpią
Słoneczna ja też już tak leżę z przyzwyczajenia na lewym bokuPuma nawet potrafi aportować
Mamy je tak nauczone że jak wołamy je z dworu aby przyszły to reagują na swoje imie
Bond jak nie ma już suchej karmy w misce to sobie sam chlebak otworzy i bułke zje i rozwali po całym salonie!! A kiedyś go znalazłam w lodówce jak siedział
justta, słoneczna 85 lubią tę wiadomość