X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu gdzie kupials taki ladny ochraniacz?

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ash, narazie ok, brxuch troche ciagnie ale skurcze nie wystepuja. W pon badanie. Nasz dr tylko maca brzuszek. Wlasnie polozna byla mierzyc tetno i powiedziala ze mam ladny brzuszek bez rozstepow;) mowie ze jeszcze maly a ona ze to nawet jak wyjda rozstepy to slabe i ze 2 jak teraz nic nie ma;)

;)

ash lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie jest :) tylko nie wiem czy oplaca mi sie sama falbanke zamawiac, bo wysylka jeszcze wtedy kosztuje.. Ale zobacze bo moze wezme jeszcze stelaz do moskitiery, ale zastanawiam sie czy lepszy taki do lozeczka montowany czy stojacy, czy mi taki montowany tego lozka nie obdrapie :p

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella mi sie bardzo podoba baldachim z Ikea montowany do sufitu :) no ja bede zamawiac z tej str falbanke, przewijak i zaslonki wiec przelkne przesylke. moge zamowic 2 falbanki i spotkamy sie na kawie :)

Asiu jesli to do mnie pytanie o ochraniacz to ja kupiłam tu, jestem bardzo zadowolona. Materiał obłędny, z delikatnym suwaczkiem mozna zdjac w wyprac sam pokrowiec a nie caly ochraniacz co czesto konczy sie zniszczeniem wypelnienia. Nie byl tani, ale uważam, że warto tym bardziej ze mam nadzieje ze bedzie i przy 2 dziecku służył :)

http://mamabu.pl/

Tylko właśnie patrze że nie ma juz tego produktu o jacieee dobrze ze mi sie udało bo bym sie zapłakała :/

Ale tu jest i w tej samej cenie

http://www.trilli.pl/index.php/sklep/kolekcje2013-04-18-10-27-33/hipcie/ochraniacz-sikorki-detail

asia888 lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia oczywiście że będę się pchać na podium :P

AsiaSzw doskonale rozumiem. Tylko musze wziąć pod uwagę to ż emieszkam niestety bliżej lęborka. Do Weja mam dalej a do Gdańska nie wyobrażam sobie jechac ze skórczami. Jeśli dostanę skierowanie bo będzie po terminie chciałam w Gdańsku rodzić. Nie wiem gdzie ale tam gdzie pokieruje mną lekarz kardiolog do którego jadę we wtorek :)
    Więc u mnie też przeważa kwestia dojazdu! Wiem, ze akcja porodowa nie dzieje z w godzinę, ale stać w korku w drodze do Gdańska gdzie ja mam skurcze to nie wyobrażam sobie tego po prostu :) A wiem że jeśli chodzi o porównywanie Wejherowa do Lęborka to Wejherowo po prostu jest mniejszym złem w tym przypadku. ;)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Megg moja szefowa pisala czy chce dyzur 6 grudnia .. Super

masakra... szkoda słów
    myslalam z etylko faceci szefowie sa tacy niedomyslni

zycze szybkiego powrotu do domku

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath no pewnie, ze slabo jechac taki kawał. Może wynajmijcie sobie przytulne mieszkanko na miesiac w Gdańsku :) wiem wiem abstrakcja. Sama jestem ciekawa co lekarz ci powie i zadecyduje. Moze bedzie wolal cie polozyc do szpitala jak bedziesz w 38tc. I wtedy cos podzialac. No poczekamy zobaczymy. Nie masz rodziny w Gdańsku?

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Cath no pewnie, ze slabo jechac taki kawał. Może wynajmijcie sobie przytulne mieszkanko na miesiac w Gdańsku :) wiem wiem abstrakcja. Sama jestem ciekawa co lekarz ci powie i zadecyduje. Moze bedzie wolal cie polozyc do szpitala jak bedziesz w 38tc. I wtedy cos podzialac. No poczekamy zobaczymy. Nie masz rodziny w Gdańsku?
    No właśnie nie mamy i w tym problem. Mojego męża kuzynki córka mieszka w Gdańsku ale w kawalerce więc nie bedziemy jej się na głowę zwalać. Będziemy myśleć po tym co lekarz powie we wtorek ;)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj cynk jak coś. Mam tu pare klientek mieszkających na stałe w Warszawie i maja tu puste chaty. Moze moznaby cos zadziałać.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Daj cynk jak coś. Mam tu pare klientek mieszkających na stałe w Warszawie i maja tu puste chaty. Moze moznaby cos zadziałać.
    Dzięki :D Jak cos się odezwę ;)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie też myślałam o takiej falbance pod materacyk ale moje koteczki by się chętnie do tego dorwały. :) Może jedno na próbe bym wzieła na razie :D

AsiaSzw lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath ciekawe jak moje koeczki beda sie nia bawić. Hi Hi

milego dnia życzę. Odmeldowuje sie, jade do zusu zawieżć zwolnienie lekarskie, wymienic te cholerne opony bo wczoraj tego nie zrobili i wsciekla bylam, potem do salonu tez zostawic L4 i poplotkowac, kolejny przystanek to odebrac jajca od szczesliwych kur :) potem odebrac koszulke dla mojego ukochanego na mikolaja no i na koncu mam jechac z moim mikolajem wybrac sobie cos do buta bo przeciez zmeczyłby sie mysleniem chlop :)

Ciałłł

Pia Gizela, Gosiak lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie odwiedziła mama :)Wypiłyśmy malinową herbatkę, zjadły po drożdżówce, mama mi powiedziała czego z czym nie prać (bo dostałam od kilka reklamówek ciuszków). Pooglądała jaki jest kolor ścian w dziecięcym i biurowym, z Norką się pobawiła i pojechała do pracy. A ja zbieram się na targ, muszę kupić jakiś drobny prezencik dla Poślubionego z okazji Mikołajek :)

Jutro robię mikołajkową imprezę dla naszego rodzeństwa i sobie w gierki pogramy :) Muszę pomyśleć, co upichcę :D

Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Cath ciekawe jak moje koeczki beda sie nia bawić. Hi Hi

milego dnia życzę. Odmeldowuje sie, jade do zusu zawieżć zwolnienie lekarskie, wymienic te cholerne opony bo wczoraj tego nie zrobili i wsciekla bylam, potem do salonu tez zostawic L4 i poplotkowac, kolejny przystanek to odebrac jajca od szczesliwych kur :) potem odebrac koszulke dla mojego ukochanego na mikolaja no i na koncu mam jechac z moim mikolajem wybrac sobie cos do buta bo przeciez zmeczyłby sie mysleniem chlop :)

Ciałłł
    JA znam swoje koty i jak coś tylko zwisa to zaraz duże oczy i atak :D Gdybyś widziała moje dziurawe firanki!!! Masakra !!! :D Moja teściowa jak przychodzi (2 razy w ciągu roku) Zawsze komentuje te firanki. Ale co ja zrobie że jak nałoże nowe firanki to zaraz się koty n anie rzucają ! :D Dlatego kupuje firanki w ikea bo nie są drogie a przy zabawach moich kotów to długo nie pociagną :D

AsiaSzw lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że mnie w tym roku mikołajki omijają! Tzn nikomu nic nie kupuję, ani mi nikt nic... :) No jedynym prezentem będzie spotkanie z Adą, ale powiedzmy, że sama go sobie funduję.

Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath albo kup takie firanki makarony to nie zaczepia sie;)
    Albo drapak jakis wypasny im spraw na swieta;)

My juz po obiadku - ale sie objadlam. Leze na lewym boku i noga prawa wyzej. Wczoraj gdzies czytalam ze taka pozycja to jak posilek gratis dla dzidziusia;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Cath albo kup takie firanki makarony to nie zaczepia sie;)
    Albo drapak jakis wypasny im spraw na swieta;)

My juz po obiadku - ale sie objadlam. Leze na lewym boku i noga prawa wyzej. Wczoraj gdzies czytalam ze taka pozycja to jak posilek gratis dla dzidziusia;)
    Włąśnie w tym problem ze drapak mają dostały na święta rok temu kosztował 800 zł i co nawet na niego nie wchodzą :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath to masz przeboje z kociakami, moje na szczęście nie interesują się firankami ;-) teraz pokochały fotelik do samochodu i gondolę z wózka i ciągle tam śpią ;-)

Słoneczna ja też już tak leżę z przyzwyczajenia na lewym boku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 13:38

słoneczna 85, Gosiak lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • cath Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Cath to masz przeboje z kociakami, moje na szczęście nie interesują się firankami ;-) teraz pokochały fotelik do samochodu i gondolę z wózka i ciągle tam śpią ;-)

Słoneczna ja też już tak leżę z przyzwyczajenia na lewym boku
    Oj moje dwie kocie włochate kulki sa niesamowite. :) Puma nawet potrafi aportować ;) Mamy je tak nauczone że jak wołamy je z dworu aby przyszły to reagują na swoje imie ;) Bond jak nie ma już suchej karmy w misce to sobie sam chlebak otworzy i bułke zje i rozwali po całym salonie!! A kiedyś go znalazłam w lodówce jak siedział :D

justta, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co serwujecie dzis na obiad?
    Znowu cisza. Duzo osob ucichlo, moze boja sie czytac o szyjkach:)
    Ja teraz mysle ze dobrze ze wczesniej ktos nas uczulil i jestesmy czujne

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ