Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Nie było mnie tu dziś i nie wszystko nadrobiłam. W nocy prawie nie spałam, więc w dzień funkcjonowałam jak neptyk.
Właśnie wróciłam z usg III trymestru. Maluch ma się dobrzeNie pokazał nam buzi, ale oczywiście zaprezentował siusiaka.
I jest duży - waży 1950 gram !!!!!AsiaSzw, Gosiak, Sue, ash, Bietka, LadyDi, Lara 82, megg, asia888, Januszkowa, Atakasobiejedna, Laurka, MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra, Penelope, kasia_1988, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Dostałam, ale same takie nijakie, przybliżenia różnych narządów, itp...
eee, szkoda. A chociaż twarz widziałaś? Ma włoski?
Agaaa, świetnie, że wszystko ok! I faktycznie duży facet będzieszkoda, że buźki nie pokazał.
Ja się poniedziałku doczekać nie mogę. Nie dość, że zobaczę dzieciątko, dowiem się czy na 100% dziewczynka, to jeszcze okaże się jak się ma sytuacja z moim łożyskiem. No i ja liczę, że pokaże buźkę -
Witam was mamusie!
Ja też się dzisiaj nie odzywałam więc się melduję
AsiaSzw i Aga cieszę się, ze po wizycie wszystko dobrze:) Maluchy rosną wzorowo!
Byłam dzisiaj na przymusowej wizycie u gin, bo zwolnienie musiałam przedłużyć. Posłuchałam serducha, pessar trzyma, ale szyjka jest miękka, więc pod tym względem nic się nie zmieniło. Moja gin dzisiaj do mnie powiedziała, że jeszcze 3 tyg i mogę rodzić ... oczywiście ja nie biorę tego pod uwagę bo pessar będzie zdejmowany na początku stycznia i chciałbym żeby młody nie spieszył się tak bardzo
W ogóle mam dzisiaj ciężkie popołudnie, jakoś mi smutno... na dodatek prawie nic dzisiaj nie jdłam, tylko śniadanie rano i później banana i jabłko a czuję się pełna jakbym z 3 solidne obiady zjadła...Niestety to efekt zaparcia, które nie chce odpuścić.
Upiekłam dzisiaj ciasto amerykańskie ale mam wrażenie, że jest niedopieczone... no cóż najwyżej będziemy u znajomych jeść zakalecbo jutro jedziemy odwiedzić znajomych i ich maluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 21:53
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Lara maz mnie wspiera ale sam sie martwi, chce juz do domu mnie zabrac.
Mowi ze nie ma co plakac bo w pore dr zauwazyl, plakac moglismy w 6 tyg jak mowili ze serce wolno bije i zeby czekac na poronienie. To racja.
Chociaz dzis mnie troche kregoslup boli aby tylko nie bylo jak wtedy.. Narazie jest ok. Musu byc dobrze
Bietka bylas na sr? Podobno dzis beznadzieja byla?Penelope lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie weszłam na grudniowe mamusie zapytać co się dzieje z Karoolą i Marcelim bo dawno się nie odzywała i patrze i tu post od niej ze zdjęciem Marcelego.
Aż mam łzy w oczach bo ten mały jest dla mnie prawdziwym cudem od Boga i pokazuję jaka może być wola wali w takiej kruszynce. Mam naprawdę wielką nadzieje, że w przyszłości będzie zdrowym chłopcem. Zobaczcie sobie jaki on już jest duży. Wygląda jak prawdziwy niemowlak
Fedra, Sue lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj kupiłam w aptece octanisept, pytałam panią (zaprzyjaźnioną) czy to jest konieczne czy może coś innego do pępka, powiedziała, że koniecznie to i nie było dyskusji, od razu nabiła mi na kasę
Więc wzięłam.
Penelope mam ten sam ręcznik z IKEAW środę widziałam nowe wzory, w fioletach.
Gosiak ja mam już wszystkie przesyłki z dnia darmowej dostawy, ale dzisiaj dzwoniła do mnie moja siostra i mówiła, że nic nie dostała jeszcze, a zamawiała trochę rzeczy. Myślę, że mikołajki to pierwszy powód, a drugi to właśnie ta darmowa dostawa. W tym roku było to bardzo rozreklamowane, w poprzednich latach nie słyszałam o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 23:17
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja tez biore bujaczek zeby maluszka w kuchni przypiac itd, zeby byl blisko i mogl mame obserwowac a ja wtedy czyms bede mogla sie zajac
podrzucam Ci link do bujaczka ktory ja zamowilam, jest teraz w promocji i strasznie mi sie spodobal, czekam az do mnie dotrze
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-promocj-i4863580628.html
Aga gratulacje dobrych wiadomosci
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Ja już po pogrzebie.. Ciężko było, ale przeżyłam..
Na konsulacji każdy się zachwycał moim brzuszkiem i babcia oczywiście poinformowala, że będzie Jaś tak jak obiecałam, po dziadku.. Wizyta w poniedziałek, także się okaże mam nadzieje jaka płeć
Na mikołajki kupiłam mojemu nienarodzonemu zestaw do kąpieli z baby dream i bodziaki, kaftanik i buciki skarpetkimegg lubi tę wiadomość