Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiaa, nie masz się czym martwić, też przecież widzisz, że ledwo ucieszymy się z braku mdłości, a one zaraz wracają. Na ten przykład siedzę sobie wczoraj wygodnie przed telewizorem, cieszę się z dobrego samopoczucia, a za chwilę skurcz żołądka i w nogi do łazienki po prostu ciesz się póki możesz, jak swędzą piersi uznaj, że wszystko jest w porządku, bo narazie możesz mieć przerwę na 2 dni albo do wieczora. Nie ma się czym martwić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:00
-
Madlene wrote:Gusiaa, nie masz się czym martwić, też przecież widzisz, że ledwo ucieszymy się z braku mdłości, a one zaraz wrcają. Na ten przykład siedzę sobie wczoraj wygodnie przed telewizorem, cieszę się z dobrego samopoczucia, a za chwilę skurcz żołądka i w nogi do łazienki po prostu ciesz się póki możesz, jak swędzą piersi uznaj, że wszystko jest w porządku, bo narazie możesz mieć przerwę na 2 dni albo do wieczora. Nie ma się czym martwić!
Ja nie wymiotowalam może od czasu do czasu były lekkie mdłości.. Zwariuje jeszcze 1.5 tyg do wizyty.. -
Słoneczna wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek.
Właściwie mi na wpisie napisali: brak cech odklejania sie trofoblastu.
Czyli mam rozumieć ze od tamtej chwili się pogorszyło ?
Tak się boje bo to duże ryzyko poronienia. Lekarz powiedział że tego tam nie powinno być ;/ -
Luteine 3 razy dziennie po jednej tabletce . To nie jest za mało ? A jak się gorzej poczuje to zwiększyć dawkę spytałam do ilu powiedział ze spokojnie do 4 .
Powiedział że mam cały czas leżeć i ze następna wizyta 7 sierpnia bo teraz idzie na urlop . Wiec sama nie wiem czy aż do 7 sierpnia mam leżeć
A Ty co dostałaś ? Ile bierzesz tabletek ? -
ja w szpitalu dostalam duphaston i nospe- 3 razy dziennie
ale juz nie plamie ( plamilam na brazowo) i wczoraj powiedzial, ze nospe odstawiamy i duphaston 2 razy dziennie
mysle ze nie za malo luteiny- przed krwawieniem mialam luteine dopochwowo 2 razy 50- -
gusiaa wrote:Ja nie wymiotowalam może od czasu do czasu były lekkie mdłości.. Zwariuje jeszcze 1.5 tyg do wizyty..
u mnie nie bylo ani razu mdłości i ani razu wymiotów, jem co chce caly czas a na wizycie wszystko bylo w porzadku
a mnie sie niby nie chce dobrze przykleic lozysko i dostalam luteinę dopochwowo i mam pytanie czy po jej wzieciu z Was tez tak cieknie?? a na majtkach grudy jakby ta luteina zamiast sie wchłonac to cala wypływala z powrotem na zewnątrz... może ja ją za mało wkładam ale nie mam juz palca żeby głębiej... jak to jest?
ja biore luteine 2 razy dziennie po 2 tabletki i dostalam recepte na 4 opakowania czyli na 2msc brania i lekarka powiedziala ze jak wszystko zuzyje to juz powinno byc dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 09:19
-
vel- jak mialam dopochwowa- to mialam taki osad na wkaldce- tez miaalam wrazenie, ze nie moge glebiej
no a jak zaczelam plamic na brazowo to od razu pobieglam po 2 tabletki i chcialam wsadzic glebiej a tam juz na palacach krew ciemna...
no i teraz mam duphaston -
Dzien dobry!
Jak dobrze ze dzis piateczek!
Wiecie , zauwazylam dzis rano u mnie lekko zielona wydzieline na bieliznie... wiem ze to moze oznaczac jakiegos grzybka albo cos podobnego... moze ktoras z Was juz miala cos takiego? Nic mnie nie boli. nie piecze i nie swedzi. Moze to tylko jednorazowy przypadek - mam nadzieje.
Milego dnia!