Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Rudasku proszę napisz jak to wyglądało na Sławkowskiej. Pani czy Pan był ?
I ile zapłaciłaś? Nie ma cennika na stronie.
Kochana Panie byly
Nie pamietam ile to kosztowało
a TY chcesz tylko wymaz z pochwy na GBS czyli paciorkowca ???
u mnie u gina kosztuje 30zł, wiec ja mysle ze ok 50 w Krakowie...
Odnośnie wymazu z odbytu to nie wiem nie robiłam ale mysle ze tak samo, czyli delikatnie patyczkiem takim jak do uszu
tak mi robiły z pochwy, nawet nie była to szczoteczka taka jak do cyto tylko taki patyczek:) nie bolące..identyczne badanie jak cytologia...
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
A my pojechaliśmy do CH dokupić brakujące słodycze do paczek, przy okazji w H&Mie Brzuszkowemu kupiliśmy bluzę z półśpiochami i 6 par skarpet
A dla mnie sukienkę dzianinową, taką na teraz i po ciąży. I jeszcze pani w kasie mnie zdenerwowała:/
Właśnie kończę mój olej kokosowy i się szykuję na ten migdałowy
Liczę, że w sobotę kupię
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Megg a co sie stalo?
Atakasobiejedna ucichla po dyskusji z tymi ochraniaczykami/spiworkami ale mam nadzieje ze to nie przez to?
Co do badania na Gbs to myslalam ze gin pobiera w gabinecie? Nie chce isc do labu zeby mi ktos pobieral i to pewnie po umowieniu.
Moge sama zawiezc wymazowke do labu aby tylko pobral -
My też byliśmy w CH - stwierdziłam, że jak nie dziś, to dopiero w poniedziałek, bo w weekend będą dzikie tłumy. Kupiliśmy wszystko co trzeba i mam nadzieję, że już do samych świąt nie będzie trzeba jechać na większe zakupy.
Szukałam oleju migdałowego na półce z różnymi olejami, ale niestety nie było - czekam na przesyłkę z allegro. -
jesteśmy!
a więc tak:
łożysko super, wody i przepływy dobre, serduszko bije, szyjka się ładnie trzyma
a Polunia już główką w dół ułożona i do porodu się nie zmieni
była trochę w ślimaka ułożona, bo już mało miejsca
w pępek jednak mi wbija kręgosłup a w wątrobę i żebro pupkę
no i Pola nadal jest dziewczynką 
no i uwaga, moja córunia waży...1602 g.!!
ale jestem dumna
kasia_1988, słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Bietka, nick nieaktualny, agaaa28, Patrycja20, Sue, Januszkowa, Fedra, megg, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Ja też właśnie nie, ale wygooglałam sobie w medicover jakąś super babkę polecaną bardzo. I chcę jeszcze porozmawiać z koleżanką, która w ogóle nie szczepi zapytać jak to zorganizowała i do jakiego pediatry chodzi.Pia Gizela wrote:Gosiak - właśnie nie mam jeszcze jakiegoś "porządnego" pediatry na oku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:06
-
słoneczna 85 wrote:Megg a co sie stalo?
Atakasobiejedna ucichla po dyskusji z tymi ochraniaczykami/spiworkami ale mam nadzieje ze to nie przez to?
Co do badania na Gbs to myslalam ze gin pobiera w gabinecie? Nie chce isc do labu zeby mi ktos pobieral i to pewnie po umowieniu.
Moge sama zawiezc wymazowke do labu aby tylko pobral
Pobierze. Mnie zapytał, czy ktoś może mi pobrać, czy on ma to zrobić, a ja tylko podrzucę do labu -
Pia ja rowniez nie szczepie przez pierwsze miesiace.
Dziewczyny ja mam dzis takie Braxtony ze jestem w szoku. Co chwile spina mi sie brzuch juz sie zastanawialam czy nie pojechac na IP. Martwi mnie to.
A to my dzis
http://www.iv.pl/images/10727318655671316383_thumb.jpg
Januszkowa, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:A czy Mistrzyni cos sie odzywala ?
Patrycja tak. Mistrzyni wczoraj na koniec dnia napisala, ze musi jechac do szpitala przez zatrucie ciazowe :[ Takze trzymamy kciuki, zeby na Boze Narodzenie byla w domu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:47
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyjestem juz po wizycie.U nas maluch ma 2100
klucha
poza tym wszytsko ok ;]
z szyjka ostatecznie nie wiem bo sprawdzał tylko ręcznie. Ale zamknieta
Lara 82, Patrycja20, słoneczna 85, Gosiak, Januszkowa, Fedra, nick nieaktualny, Laurka, agaaa28, megg, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, Bietka, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Pobierze. Mnie zapytał, czy ktoś może mi pobrać, czy on ma to zrobić, a ja tylko podrzucę do labu
i masz miec swoja wymazowke? 9 stycznia? bo nie wiem czy w razie czego nie wziac? nic mi jeszcze nie mowil.
kurcze mam nadzieje ze to tak plytko a nie w odbyt.
mi jakos niezrecznie tak, Matko Swieta:)

Muszę poczytać.