Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Rudasku proszę napisz jak to wyglądało na Sławkowskiej. Pani czy Pan był ?
I ile zapłaciłaś? Nie ma cennika na stronie.
Kochana Panie byly
Nie pamietam ile to kosztowało
a TY chcesz tylko wymaz z pochwy na GBS czyli paciorkowca ???
u mnie u gina kosztuje 30zł, wiec ja mysle ze ok 50 w Krakowie...
Odnośnie wymazu z odbytu to nie wiem nie robiłam ale mysle ze tak samo, czyli delikatnie patyczkiem takim jak do uszu
tak mi robiły z pochwy, nawet nie była to szczoteczka taka jak do cyto tylko taki patyczek:) nie bolące..identyczne badanie jak cytologia...
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
A my pojechaliśmy do CH dokupić brakujące słodycze do paczek, przy okazji w H&Mie Brzuszkowemu kupiliśmy bluzę z półśpiochami i 6 par skarpet
A dla mnie sukienkę dzianinową, taką na teraz i po ciąży. I jeszcze pani w kasie mnie zdenerwowała:/
Właśnie kończę mój olej kokosowy i się szykuję na ten migdałowyLiczę, że w sobotę kupię
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Megg a co sie stalo?
Atakasobiejedna ucichla po dyskusji z tymi ochraniaczykami/spiworkami ale mam nadzieje ze to nie przez to?
Co do badania na Gbs to myslalam ze gin pobiera w gabinecie? Nie chce isc do labu zeby mi ktos pobieral i to pewnie po umowieniu.
Moge sama zawiezc wymazowke do labu aby tylko pobral -
My też byliśmy w CH - stwierdziłam, że jak nie dziś, to dopiero w poniedziałek, bo w weekend będą dzikie tłumy. Kupiliśmy wszystko co trzeba i mam nadzieję, że już do samych świąt nie będzie trzeba jechać na większe zakupy.
Szukałam oleju migdałowego na półce z różnymi olejami, ale niestety nie było - czekam na przesyłkę z allegro. -
jesteśmy!
a więc tak:
łożysko super, wody i przepływy dobre, serduszko bije, szyjka się ładnie trzyma
a Polunia już główką w dół ułożona i do porodu się nie zmienibyła trochę w ślimaka ułożona, bo już mało miejsca
w pępek jednak mi wbija kręgosłup a w wątrobę i żebro pupkę
no i Pola nadal jest dziewczynką
no i uwaga, moja córunia waży...1602 g.!!ale jestem dumna
kasia_1988, słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Bietka, angelcia, agaaa28, Patrycja20, Sue, Januszkowa, Fedra, megg, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Gosiak - właśnie nie mam jeszcze jakiegoś "porządnego" pediatry na oku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:06
-
słoneczna 85 wrote:Megg a co sie stalo?
Atakasobiejedna ucichla po dyskusji z tymi ochraniaczykami/spiworkami ale mam nadzieje ze to nie przez to?
Co do badania na Gbs to myslalam ze gin pobiera w gabinecie? Nie chce isc do labu zeby mi ktos pobieral i to pewnie po umowieniu.
Moge sama zawiezc wymazowke do labu aby tylko pobral
Pobierze. Mnie zapytał, czy ktoś może mi pobrać, czy on ma to zrobić, a ja tylko podrzucę do labu -
Pia ja rowniez nie szczepie przez pierwsze miesiace.
Dziewczyny ja mam dzis takie Braxtony ze jestem w szoku. Co chwile spina mi sie brzuch juz sie zastanawialam czy nie pojechac na IP. Martwi mnie to.
A to my dzis
http://www.iv.pl/images/10727318655671316383_thumb.jpgJanuszkowa, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:A czy Mistrzyni cos sie odzywala ?
Patrycja tak. Mistrzyni wczoraj na koniec dnia napisala, ze musi jechac do szpitala przez zatrucie ciazowe :[ Takze trzymamy kciuki, zeby na Boze Narodzenie byla w domu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:47
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyjestem juz po wizycie.U nas maluch ma 2100
klucha
poza tym wszytsko ok ;]
z szyjka ostatecznie nie wiem bo sprawdzał tylko ręcznie. Ale zamknieta
Lara 82, Patrycja20, słoneczna 85, Gosiak, Januszkowa, Fedra, angelcia, Laurka, agaaa28, megg, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu, Penelope, Bietka, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Pobierze. Mnie zapytał, czy ktoś może mi pobrać, czy on ma to zrobić, a ja tylko podrzucę do labu
i masz miec swoja wymazowke? 9 stycznia? bo nie wiem czy w razie czego nie wziac? nic mi jeszcze nie mowil.
kurcze mam nadzieje ze to tak plytko a nie w odbyt.
mi jakos niezrecznie tak, Matko Swieta:)