Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
KAtis! patrze na Twoij Avatar i mamy bardzo podobne brzuszki:)
u mnie juz 107 w obwodzie:) !!!!!!
a wczoraj bylismyw Ikei i cos tam mierzylismy i wzielam ta miarke , wyjelam z domu i zbraklo na brzuszek:) a pozniej zobaczylam ze tam tylko metr jest:)
ciekawe ile moja dzidzia wazy? bo jak bedzie duzy to bede miec cc - tak dr mowil.
a to jeszcze miesiac ponad...
-
Witajcie kochane miłego weekendu
My dzisiaj składamy wózek, znaczy się M składa ja się patrze
Mistrzyni już za dwa dni będziesz tulić swoje córeczkitrzymam mocno kciuki za was
Dziewczyny coraz bliżejFedra lubi tę wiadomość
-
mysle ze minie po porodzie!
to jest normalne ze sie boimy, ja to pewnie sie rozplacze jak mnie przyjma!!!!!
jak mi lekarz wypisal skierowanie do spzitala i powiedzial, ze zagraza porod przedwczesny to rozplakalam sie w gabinecie:)
ja to sie nie nadaje.....Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Po nocnych ekscesach dopiero wstałam,mąż nie chciał mnie budzić :@
Gosiak pytaj i napisz co powiedziała:-)
Mi wczoraj powiedział tyle,ze mam nie brać Mg,ewentualnie paracet(tutaj standard),i żeby się nie martwić,bo dziecko już jest typowym noworodkiem tyle,ze ciut mniejszym....no zapomniał dodać ze jakieś kilo lżejszym bynajmniej
Do tego powiedział,ze zrobi wszystko żebyśmy byli cali i zdrowi i mam się szykować na inny szpital,bo tam do 38 tyg będzie mnie mógł wysłać,a jest on lepszy...
Także od dzisiaj jak coś znowu będzie to zapisuje skurcze tj ich czas trwania,przerwy między nimi.
Najlepsze jest to,ze ciągle łażę z 2 do wc,a pamiętam z ginekologii i położnictwa ze tak organizm się przygotowuje i oczyszcza z zanieczyszczeńmoże jednak Olafek będzie styczniakiem hihi??
-
derii84
A ile wazy twoj maluszek ??
Dzis zaczynam 33 tc i do cc dostalo 40 dni
Ciesze sie bardzo bo ostatnio jestem wyczerpana ,zdolowana ,mam chec wiecznie plakac ,w nocy nie moge spac albo boli mnie krocze,krzyz albo brzuch sie napina cale noce wierce sie jak nie wiem wstaje i jestem wsciekla .W ciagu dnia oszczedzam sie malo robie tylko to co potrzeba i nie wiem co jest grane .. plus te siniaki na brzuchu ..
-
Dziewczyny, mam skierowanie do szpitala, szyjka 2,38 - moja ginka chce dokładnie to sprawdzić, mówi, że niekoniecznie mnie zostawią, ale mam jechać na dokładne badania i KTG.
Właśnie się pakuję, jedziemy po drodze coś zjeść i jadę - kurcze, tego się nie spodziewałam. Za tydzień mam datę ślubu i w ogóle miałam teraz odbierać paczki cały przyszły tydzień.
Proszę, trzymajcie kciuki, żeby mnie dziś puścili. Mogę leżeć, ale w domu! -
nick nieaktualny
Słoneczna ja też płacze przy każdej możliwej okazji - taki chyba mamy urok ciązowy.
Co do chusteczek tych Dady - szkoda tylko, że to są 3 opakowania po 72szt, a 2 po 20... bo cenowo wychodzi to drożej niż w tym momencie na promocji jedno opakowanie (3,99zł) więc lepiej kupić 4 paczki pojedynczo
tylko promocja do jutra więc się dziewczyny pośpieszcie jeśli chcecie się załapać
Co do 2 to ja już miałam taki czas, że fajnie latałam nawet po 2 razy dziennie, a teraz znowu lipa - a już myślałam, że Adulec daje mi do zrozumienia, że mam się pilnować i być na baczności, bo nadciąga... No i córka zrobiła mnie w konia
Gosiak jak przeczytałam Twojego posta to musiałam dwa razy sprawdzić czy to na pewno Ty napisałaś. Widzisz, miałaś taką długaśną szyjkę i tak nagle się skróciła - niedobra!!! Myślę, że Cię puszczą, a przynajmniej trzymam za to kciuki... nie denerwuj się za bardzo, bo wiadomo, że o całkowity spokój to trudno...
Angelique ja takie coś mam. Kłuje tak w środku, ewentualnie coś napiera. Nieraz to mam wrażenie, że dziecko zaraz otworzy tą szyjkę i wyjdzie!Angélique89 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24869ab7bd83.jpg
Domek Adasia coraz wiekszy 33 tc ,mamusia nie ogarnieta wogole ale dzis sil mi brak za 40 dni spotkanie z moim synkiemPatrycja20, Angélique89, megg, derii84, Lara 82, Asiaa1201, MistrzyniWKochamCieMisiu, angelcia, Fedra lubią tę wiadomość