Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak urodze zdrowe i całe dziecko, to pojde do drugiego szpitala gdzie lezalam i pokaze im, ze moglam dotrzymac ciaze i ją donosiłam !
i powinnam im naklepać po pysku !! ;]
moze mojemu lekarzowi kupie jakaś flache dobrą
sloneczna, kiedys pytałaś o przedłuzki do biustonosza i inne akcesoria:
http://sklep.brzuchatki.pl/pl/c/Bielizna-ciazowa-i-do-karmienia/7/8
ja stad kupowałam majty, jak mi dupsko urosło
jestem zadowolona bardzo
Cath, hormonki nam buzująnie denerwuj sie :*
moj ma czasem takie dni zlosliwosci... wczoraj caly czas mi dogadywał, ze fotograf sie we mnie zakochał na weselu znaomych itd.w sumie stamtad go znamyno i w kółko mi dowalał. Myślałam, ze go zabije
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
aa i widze ze jest promocja na pieluchy pampers w ROssmanie-
http://promobaby.pl/promocja-21595.html
tylko tu wieksze,
wiecei po ile pakowane sa np 2?? ktos byl i kupil??albo widzial??
bo pewnie 56,9 to jakos sporo skoro 21 zl kosztuja 33 sztuki normalnie. -
Ja pytałam gina, mówił, zeby zbadać dno oka, chyba po to, zeby sprawdzić czy się siatkówka nie odkleja,
Mnie też wzrok sie pogorszył, moj gin zażartował "proszę się nie martwić, po porodzie wzrok się pani wyostrzy"ot taki żartowniś z niego
U mnie forum też coś szwankuje.
Ide po kawę, bo zasypiam!!
-
Słoneczna, no ja powiedziałam, że interesuje mnie dokładne badanie czy ze względów okulistycznych nie będzie wskazania do cesarki. Ja w tych swoich wytycznych badaniach, które dostałam od gina z podziałem na tygodnie ciąży, mam konsultację okulistyczną też wpisaną.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Sue, nic nie mów, ja dziś dwa razy w dzień spałam - raz od 10 do 12 a drugi 16-17
Nie wiem co będę w nocy robić.
Mi się wzrok na szczęście nie pogorszył, ale rodzice mi dostarczyli całe zapasy borówek i jagód z działki i kazali jeść ze względu na witaminy i na wzrok - to staram się jeść. I dżemy jagodowe jem.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:aa i widze ze jest promocja na pieluchy pampers w ROssmanie-
http://promobaby.pl/promocja-21595.html
tylko tu wieksze,
wiecei po ile pakowane sa np 2?? ktos byl i kupil??albo widzial??
bo pewnie 56,9 to jakos sporo skoro 21 zl kosztuja 33 sztuki normalnie.
2 pakowane sa po 80sztsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Jestem już po wizycie. Wszystko idealnie według ginekolożki, Młody nisko, wyczuwalna główka, szyjka nadal dobra i zamknięta, nie wiem ile mm bo tu nie podają. Mnie wystarczy fakt, że jest ok.
Uspokoiło mnie to, bo dziś miałam takie dziwne coś, co przypominało skrawki czopu. Jeżeli szyjka jest ok to to chyba nie było to. Serduszko bije ładnie
Kolejna wizyta... za miesiąc. Trochę długo ale cóż.słoneczna 85, angelcia, Lara 82, megg, Patrycja20, Januszkowa, asia888, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Boze dziewczyny! Zanim poszlam na lunch zarejestrowalam maluszka urodzonego 2 tygodnie temu w 35. tygodniu!!! Tyci tycienki byl! Ani razu nie kweknal. Pobieranie krwi pod katem anemii. Niezle sie wystrachalam, bo ja jutro koncze 34. tydzien i dopiero w ten weekend bedziemy ogarniac pokoj dla dziecka.
A mama maluszka mi przy okazji powiedziala, ze byla w Polsce i zwiedzila Krakow. I na Slowacji tez byla. Zawsze to mile zaskoczenie jak ktos mowi, ze gdzies byl w swiecie, bo Amerykanie to w ogole nie podrozuja...Sue, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
No, a propos głupich tekstów znajomych - właśnie spotkałam się ze znajomą, która zapytała jak się czuję i odpowiedziałam, że spoko, ale już trochę ciężko - odpowiedziała: ciężko to Ci dopiero będzie - jak urodzisz. Także milutko...
Sue, angelcia, megg, Fedra lubią tę wiadomość