Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś również ogarnelam golenie. W ogóle czułam potrzebę spakowania rzeczy dla T do porodu( spodnie dresowe, t-s, klapki, skarpetki) i naszykowalam jeszcze dwa zestawy ciuszkow na wyjście dla Poli (różne rozmiary). Potem wskoczylam pod prysznic . Ogolilam wszystko co mogłam, nabalsamowana leżę.
W ogóle mój T dziś stwierdził: kurczę tak czuję że urodzisz tego 15.01. Po czym dodał : o Kurwa!to już za tydzień. To nie, nie. Czuję że urodzisz 22.01 hahaha uśmiałam sięjustta, Fedra, Lara 82, Sue, Gosiak, cath, Pia Gizela, Patrycja20 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Gosiak to mam nadzieje ze bede miala tj Twoje kolezanki
oj bardzo bym chciala do samego konca byc zapakowana
ale wiadomo wyjdzie w praniu
ogolnie to tez nie jetem przekonana choc wczesniej tak wlasnie chcialam.. Ze 37 tc skoncony i na porodowke.. Teraz mysle ze mojej coreczce dobrze zrobi dluzszy pobyc w swoim apartamencie
justta, Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:A wy wspolzyjecie? Czy faktycznie teraz do 37tc skonczonego przerwe robicie?
sebza lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Bella ja tez teraz myślę żeby jak najdłużej Kruszynka siedziała w brzuchu, muszę pogadać z ginką o tym terminie cc, niby skończony 38 musi być, zobaczymy, a u nas posucha, czekamy do donoszonej ciąży
to już niedługo, chociaż nie wiem czy później będę miała siłę, okaże się
-
AsiaSzw no właśnie nie podała dlaczego nie wskazane sa takie zabiegi. Byłam przekonana ze mikro można zrobic a ona mówi ze w ciąży nie. Może chodziło jej o długie lezenie na plecach w wysokiej ciąży
Jutro wizyta na 17
Moja bratowa urodziła 4kg i 58cm dziadzie i przez miesiąc leciała na pampersach 1.Fedra lubi tę wiadomość
-
Mój gin mówi ze On Cc robi po skończonym 39 tyg im pózniej tym lepiej, chyba ze tak jak u Nas Mała szybko rośnie to trzeba zrobić wcześniej ale blisko skończonego 38 tyg ale zawsze powtarzał ze nie ma reguły to zależy od całego przebiegu ciąży, jak wyglądają wody płodowe, szyjka, jak wyglada macica czy już są skurcze na ktg itp...
Co do pieluch 0 w ogóle nie kupowałam w Naszym szpitalu nic dla malucha nie trzeba wiec mam jedna paczkę białych 1 szt 78
Belka dobrze ze Cie wizyta uspokoiła
Nam od początku gin mówił ze będzie dziewczynka a jak Nam przyniosą chłopca mamy nie przyjmowaćJanuszkowa, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Bella no u mnie posucha straszna, a do tego ja narzekam juz na tyle rzeczy, ze o samopoczuciu kobiecym nawet nie wspomne. Czuje sie tak nieatrakcyjna ze szok. Pierwsze to po porodzie ide do fryzjera i kosmetyczki. A terwz my nie mozemy zeby nic nie naruszyc.
-
bella84 wrote:A wy wspolzyjecie? Czy faktycznie teraz do 37tc skonczonego przerwe robicie?
Bella, my współżyjemy. Mieliśmy tylko 4 tygodniową chyba przerwę jak miałam mdłości i wymiotowałam.
Powiem Wam, że ostatnio stwierdziłam (P. przyznał mi rację), że nie mogę sie doczekać już, kiedy będę mogła się do niego normalnie przytulić, kiedy się będzie mógł położyć normalnie na mnie (bez żadnych skojarzeń, po prostu czasami fajnie jest poczuć faceta na sobie, tak blisko). Brakuje mi przytulenia się normalnie, bo teraz wyglądamy komicznie, jak P. sie odbija od mojego brzucha.
Tak mi się dziś zatęskniło za tym. Ciekawa jestem jak będzie po porodzie. Mam nadzieję, że nie będę miała jakiejś traumy, itd albo nie zachoruję na odpieluszkowe zapalenie mózgu
Dziś brat P. nastraszył go, że przy małym dziecku wydaje się 100zł dziennie - na co ja się pytam? Po co ludzie tak zniechęcają do tego? My si bardzo cieszymy z dziecka, a ciągle ktoś (zazwyczaj to on albo jego żona) nas sprowadzają do parteru. Że nie będziemy spać, że wszystko na dziecko idzie, że wydatki. Nie pieniędzmi człowiek żyje.