Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, ja mam termometr Gro-Egg, upatrzyłam wcześniej i teściowa pod choinkę kupiła (nie zna się więc pewnie myślała że to dla mnie) . Termometr ten daje też bardzo niewielkie światło i zmienia kolor w zależności od temperatury. http://www.fabrykawafelkow.pl/praktyczne-gadzety/3103-termometr-gro-egg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:38
angelcia lubi tę wiadomość
-
Ash sudokremu nie próbowałam, czas to sprawdzić
U mnie puder to standard od dawna
Zupki babci Zosi widziałam w LewiatanieJeszcze nigdy ich nie miałam, od czasu pójścia na L4 robię często różne zupy sama. Marchewka, pietruszka czy seler zawsze są w lodówce, ryż, kasza, makarony duże zapasy w szafkach więc żaden problem.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Tak, piorę w orzechach i jestem bardzo zadowolona. Piorę wszystko i nasze ciuchy i dziecięce. Pierzesz tetrę? Bo pieluchy wielorazowe nie powinny być prane w orzechach ze względu na to, że bedą tracić wlasciwosci chłonne. Są specjalne proszki do nich.
a jakie to są proszki. Moje szafki zaraz pekna w szfach od tej ilości specyfików. Zrobiłam zapasy wszystkiego jak na wojnę.
Muszę się jeszcze zastanowić nad zapasem jedzenia. Przy moim P. umrę z głodu, albo z przejedzania burgeramiMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ależ mam dzisiaj lenia, od rana zjadłam śniadanie i zrobiłam sobie to swoje "domowe SPA", a tak to w łóżku cały czas. Idę wypić kawę, bo przecież nie dojdę do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:47
-
Aagnieszkaa wrote:No to już za późno. Mam nadzieję że nie będą się nadawały do kosza. Cały tetrowy zapas kręci się już w pralce z orzeszkami
a jakie to są proszki. Moje szafki zaraz pekna w szfach od tej ilości specyfików. Zrobiłam zapasy wszystkiego jak na wojnę.
)Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
Też zakupiłam nianię z płytą monitorujaca oddech Angelcare ac401. Jest termometr na słuchawce. W takim razie będę miała dwa, potem się przyda jak dziecko przyniosę do Jego sypialni.agaaa28 wrote:Ja kupuję monitor oddechu z naniaą ANGELCARE i tam jest już od razu termometr. Jak ktoś zamierza nianię, to może tam będzie i termometr.
-
ja tez mam lenia..ale własnie gotuje kapusniak..i bedzie makaron z kurczakiem i pieczarkami
no coś trzeba jeść....hehe
ogólnie obijam sie....przykleiłam tylko naklejki dziecku nad łóżeczko i wszystko na dziś...nic mi sie nie chce....
Angelcia mialam taki kryzys tydzien temu jak Ty dziś..nawet zajecia w przedszkolu odwołałam bo bałam sie ze padne na ulicy i ktos mnie na wiosne znajdzie:) -
Francuska25 wrote:Masz racje Katis.
A co sie stało z ta dziewczyna co byla w ciazy z coreczka i nie chciala miec dziewczynki?
Ja nie pamietam jak sie nazywala.... ona jeszcze na belly sie udziela?
Tak chodziło o Vel
Aczkolwiek nie było na odwrót ? Ona chyba bardzo chciała mieć córeczkę, a okazało się ze ma syna. Tak mi się wydaje -
Gosiak wrote:A, no to tetra jak najbardziej ok! Sorry, może źle to napisałam, chodziło mi o te wielorazowe w formie pampersów, tetrę jak najbardziej mozna w orzechach - właśnie sama wybrałam zapas cały
Pralka skończyła prac, idę wyciągnąć moje pierwsze orzeszkowe pranie.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
ash wrote:Januszkowa - ja tak samo! Pasta cynkowa i sudocrem
masakra na brodzie.
Bez zapudrowania tego nie wychodzę z domu bo można się przestraszyć.
Gosiak - dzięki wielkie
Stosuję ten sam zestaw na te paskudy! Ostatnio nawet taka wykropkowana na biało otworzyłam drzwi kurierowi!Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia podkłady poporodowe to te Seni np na łóżko żeby nie było wtopy z brudna posciela, a podpaski to wiadomo te podklady kolejowe bella mama.
Laurka seksowne podpaski to tylko taka metafora. W rzeczywistosci to podpaska od tylka az do podbrzusza chyba haha. Podpaski bella mama.
Rudasku to ja na dzien dzisiejszy chcialabym odwolac brak sil i cos robic! Oszaleje lezac...
PatrycjaP Vel chciala syna, a bedzie miala corke Liwie
Jak bede na kompie to zerkne na te termometry
-
a do mnie przyjechalo lozeczko:) jutro zlozymy;)
Agaa - olej z wiesiolka to normalny oeparol a herbate to musisz chyba z zielarskim jakims kupic bo nie widzialam w tesco ani nigdzie.
ja narazie nie biore nic- moze samo pojdzie jak odstawie leki i zdejma mi pessar:)?????
siemie na pewno bede pic a o reszte zapytamGosiak, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą wróciłam. Boniu niby daleko nie mam na targ a umachałam się jak wariatka!
Ale mam pączki!!!! Z marmoladą z dzikiej róży i ze śmietaną bitą
Katiś nie widziałam takich pączków w tesco
Ale w Auchanie są z nadzieniem ajerkoniakowym (bardziej jest to budyń) ale są najpyszniejsze! Tylko rzadko udaje się nam na nie trafić z mężem, a oboje jesteśmy ich fanamiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:16
Gosiak, Penelope, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość