Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
numer podałam cath
uciekam sie zdrzemnąć jeszcze w swoim łóżku i o 12 jadę
buziakiMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
to ja sie boje!!!!
jak zaczna sie porody to chyba nie bede wchodzic na forum bo umre ze strachu!!!!!
lady? czy ja cos ominelam? cos sie dzialo czy jak?>?
ja dzis ide do okulisty na badanie dna oka- ale czuje ze bedzie ok i bede rodzic naturalnie- co spedza mi sen z powiek..
Przedszkolanko, widzialam Twoje zdjecia. Jakos inaczej sobie Ciebie wyobrazalam:) myslalam ze masz ciemne wlosy
nie wiem dlaczego:Dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:to ja sie boje!!!!
jak zaczna sie porody to chyba nie bede wchodzic na forum bo umre ze strachu!!!!!
lady? czy ja cos ominelam? cos sie dzialo czy jak?>?
ja dzis ide do okulisty na badanie dna oka- ale czuje ze bedzie ok i bede rodzic naturalnie- co spedza mi sen z powiek..
Przedszkolanko, widzialam Twoje zdjecia. Jakos inaczej sobie Ciebie wyobrazalam:) myslalam ze masz ciemne wlosy
nie wiem dlaczego:D
hehe,ciemne też już miałamtutaj mi wyszły troszkę rudawe, ale w rzeczywistości są blond
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za info w sprawie euthyroxu
LadyMK mocno zaciskam kciuki za was, będzie dobrze, trzymajcie się
Przedszkolanko świetne zdjęcia z sesjii piękny brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
LadyMK mocno trzymam kciuki, wiem ze szpital nic fajnego ale oni dadza rade go potrzymac w brzuszku z tydz. Napewno maja swoje sposoby. Uprzyj sie aby podali Ci celeston na rozwoj pluc malego to 2 zastrzyki. I w szpitalu lez nie spaceruj za duzo. Bedzie dobrze Witus raczej duzy chlopak patrzac na wage z przed 4 tyg. Czasem w szpitalach jest wi-fi i ogolnodostepne haslo, ja tak mialam i bez problemu weszlam na forum, oczywiscie jak masz taki tel.
Trzymajcie sie, wiem ze ty teraz bedziesz focus na Witusiu, ale napisz do nas raz na jakis czas?
TRZYMAM KCIUKISue lubi tę wiadomość