Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella, polubiłam za to, że ciut lepiej się czujesz
Mój M. kupuje to co ma kupić + 10 innych różnych rzeczy, które wydaje mu się, że mi się przydadzą/sprawią przyjemność - ale to w sumie słodkie jest - głównie smakołyki do jedzeniaJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
witaj stokrota:)
ciekawe ile jeszcze lutowek nas czyta i sie nie odzywa, zapraszamy:)
ja wcinam M&Mtaka moja dzisiejsza zachcianka
robie liste pytan bo jutro jade do szpitala gdzie bd miała cc, wogule sie jutro szykuje dzien pelen wrazen, jade jeszcze na gbs i do kina z meze i do pizzy hut (mniam!) bo potem nie wiadomo kiedy sobie pozwole na taki wypad
moze zajrze do smyka ale Angelcia pisala ze w Silesi slabo z asortymentem
milego dniajustta, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
A to e kupuje mase dodatkowych rzeczy to inna bajka
najlepiej jak go wysylam po mieso.. Mielone wieprzowe to kupuje z indyka.. Tak samo jak filet z kurczaka i kupije z indyka :p a papierowe reczniki zawsze myla mu sie z papierem hehe.. Ciekawe wiec jak dla dziecka bedzie kupowal cos...:p
-
Bella ale piszesz mu kartke
moj jest kochany jezdzi na zakupy dzielnie ale musi byc karteczka
Tez sie kiedys usmialam bo na kartce bylo np. 2x maslo, kupil po jednej takiej pozycji bo nie zauwazyl
Chociaz ja tam sie z tego smieje bo moj jest stworzony do naprawde innych rzeczy niz zakupy a stara sie dzielnie.Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella - dostałam antybiotyk bo miałam straszny katar uniemozliwiający oddychanie jakiekolwiek, ból gardła i początki kaszlu i cienki głos. Nie wiem czy to było na wytrost czy nie. Ale mogłoby się z tego rozwinąc zapalenie oskrzeli bardzo szybko. W niedziele lekarz stwierdził, że cos tam w oskrzelach słychac powoli (ale jeszcze nie zapalenie oskrzeli) natomiast w poniedziałek babka powiedziała, że czysto.
Nieleczony katar może do tego prowadzić. A jak juz zaczynał mi głos zanikać i czuła że cos mi siedzi w gardle to wolałam nie ryzykować. Ten antybiotyk który dostała jest jednym z najsłabszych i podaje się go w ciąży. A ciąża jest juz na tyle wysoka że wielkiego zagrożenia nie ma.
Mól tak na szczęście nie ma. Z reszta jak go wysyłam po cos bardziej skomplikowanego to pisze smsa ;] żeby nie było wątpliwości -
A kiedys to sie tak usmialismy, nie dawno az mnie brzuch bolal. Bylo napisane. Z 4 marchewki, pietruszka ale natka czyli to zielone.
Wiecie cp kupil, marchewke z natka czyli tym zielonym. A mina jego byla bez cenna jak mi mowil ze przeciez to to samo
No tez zawsze co ma na liscie nic wiecej, to czasami dopisuje i jeszcze cos fajnego.megg, Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Moj dostaje liste :p ale i tak Zawsze cos pokreci
juz chyba przywyklam
Sylwia na szczescie jz jestesmy tak daleko ze te leki nam nie szkodzaja sie boje antybiotykow jak ognia bo potem mam stan zapalny tam na dole i sie mecze z nim miesiac.. Ostatnio mialam augmentin to mimo ze wzielam tylko 1/3 dawki ze wzgledu na biegunki po nim to i tak grzyb sie przypaletal i 3 razy bralam globulki:/ mimomze w trakcie antybiotyku i po bralam oslonowe i lacibios femina...
-
Witaj Stokrota, rozgosc sie
no ciekawe ile mamy kulek szpiegulek, co czytaja i milcza! Odezwac sie babeczki, albo nie podgladac
bo to nie ladnie
Powiem Ci Stokrota, ze nie mam pojecia mam doslownie 1paczke pampers 1 zielonych, po porodzie maz dokupi jedna bialych 1, ale nie otwieralam wiec nie wiem jak wygladaja. Wiem natomiast, ze nie koniecznie trzeba miec to wciecie bo da sie ladnie podwinac pieluszke. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Lara. Pytam bo myslałam, że kupie może jedna paczke z tym wycięciem do szpitala bo ja niestety lewa jestem jeśli chodzi o te malutkie dzieciątka (nigdy nie przewijałam bobasa) i ze strachu o tych pieluszkach pomyślalam
Przepraszam, że Was tak incognito podgladałam. Wiem , że nieładnie....Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ja musze się teraz przyzwyczaić do tego koloru, choć jest bardzo zbliżony do mojego naturalnego. Niemniej jednak wygląda na sztucznie barwiony, ale wiem, że zciemnieje.
Megg zalezy czego szukasz w smyku - np na chłopców był większy wybór. Ja sama szukałam igły w stogu siana, bo tak naprawdę miałam tylko zachciankę, aby kupić coś fajnego, niż faktyczną potrzebę.
Co do zakupów - ja wolę robić je osobiście. Zawsze robię sobie listę. Najbardziej mnie irytowało jak mój Mąż zawsze chciał coś PILNIE zjeść w jakieś galerii - mimo, że przed wyjazdem był pojedzony i popity - jak niemowlakmegg lubi tę wiadomość
-
Dzieki Słoneczna. Moje w sumie może sie wykluc wcześniej ale 2,5kg i tak już przekroczyła. Podzielę się z Wami jeszcze jedną taka rzeczą, którą mi Pan doktor powiedział. Może ktos juz o tym mówił ale jesli ma sie problem z odróżnieniem czy brzuch jest pokurczony czy nie to trzeba sobie wbić palec w udo. jesli brzuch jest taki jak udo to ok, jesli twardszy - jest przykurczony.
słoneczna 85, Lara 82, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczna ja właśnie sprawdziłam swoje Pampersy 1 (białe) i one nie mają wycięcia na pępek
Stokrota możliwe, że jest tak jak piszesz o tym udzie i brzuchu, ale ja np mam mocne mięśnie brzucha i mam je cały czas napięte - za nic mój brzuch w konsystencji nie przypomina uda więc to jednak nie reguła, ani miarodajny sposób (przynajmniej u mnie)
Sue lubi tę wiadomość