Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam takie czarno-białe zdjęcia!
Ja właśnie będę jeść kalafiorowąPoślubiony dziś od rana do późnej nocy w pracy
Więc jem lekki obiadek
Ale za to kupiłam sobie chlebek z czarnuszką i zjadłam za dużo na 2 śniadanie dziś
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Bardzo ładne zdjęcia
Przyszły moje liście malin. Zamówiłam na wagę i wyglądają tak, jakbym miała 100 g marihuany w szafce
Posprzątałam mieszkanie. Łóżeczko jest już pościelone. AhZjadłam fasolkę po bretońsku, wypiłam kawę i jakoś dalej mogę funkcjonować
Czy kogoś mam dopisać na listę lutówek? Bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam
AsiaSzw lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Laurka wrote:A czy wy na tym etapie to miewacie jeszcze jakies zachcianki? Ja caly zeszly tydzien jadlam w ramach deseru galaretke. Powoli mi przechodzi, ale jeszcze nie do konca ;]
Pączkitaką zachciankę mam jakoś od 9 miesiąca. Koniecznie z nadzieniem budyniowym lub z takim sosem waniliowym !!!
Hmmm galaretka... Dobry pomysłPola
Hania -
AsiaSzw wrote:Laurka ja z zachcianek ostatnio mam mega ochote na sexik
Taka fanaberia hehe
Pola
Hania -
AsiaSzw wrote:Laurka ja z zachcianek ostatnio mam mega ochote na sexik
Taka fanaberia hehe
-
AsiaSzw wrote:Mój kochany tez sie nie moze przemoc, ale ostatnio nie mial wyjscia bo go zbalamucilam jak kotka w ruji
Nie pozostaje mi nic innego jak go zgwałcić na śnie
p.s. fanką herbaty z liści malin to ja nie zostanę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 14:53
Gosiak, asia888 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Bardzo ładne zdjęcia
Przyszły moje liście malin. Zamówiłam na wagę i wyglądają tak, jakbym miała 100 g marihuany w szafce
Posprzątałam mieszkanie. Łóżeczko jest już pościelone. AhZjadłam fasolkę po bretońsku, wypiłam kawę i jakoś dalej mogę funkcjonować
Czy kogoś mam dopisać na listę lutówek? Bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam