Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTydzien temu
http://iv.pl/images/0482023167010493053.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 09:52
AsiaSzw, justta, Gosiak, gusiaa, Patrycja20, Katiś, kafabi, angelcia, Sue, Angélique89, Lara 82, Penelope, Bietka, Januszkowa, laureczka25, megg, dorocia2324, LadyDi, Fedra, asia888, Kathy's, Kourtney lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Kurde Gosia nie strasz. Ja po cc to nie wiem czy caly czas bede mogla miec Ignasia
-
A ja zjadłam spaghetti przepyszne, nastawiłam już drugie pranie - jutro poprasuje i spakuję torbę
Zastanawiam się tylko jak ja te podpachy zmieszczę! One są ogromniaste!
Gusia, Ty masz rozwarcie na 1,5cm a ja tylko na pół opuszka, czyli jakies 0,5cm
Od soboty przestaję się oszczędzać
-
noo. Ja dzis ugotowalam pulpety z wolowiny dla siebie na czas karmienia i zemdlalam prawie jak do kuchni weszlam bo pulpety potroily swoja objetosc
okazuje sie ze dalam za duzo bulki. A zrobilam to aby nie byly za suche wiec teraz mam na odwrot. tylka nie urywa
-
AsiaSzw, ja się generalnie bardzo oszczędzam teraz, ledwo co łażę, więc po domu kuśtykam sobie czasem, ale większość czasu leżę. O takich wojażach jak Ty - tu koleżanka, tam zakupy, to nawet nie marzę. M. mnie wozi do lekarza i to są moje jedyne wyjścia
-
A ja dzisiaj pięknie poukładałam sobie ubrania w szafie, nie było w niej dużego bałaganu, ale chciałam zrobić to idealnie, bo obawiam się, że później nie będę miała na to czasu. Jutro zrobię to samo w szafie męża.
Małgosia Rozenek byłaby ze mnie dumna
Czuję się świetnie, żadnych dolegliwości czy też objawów zbliżającego się porodu nie mam.
Gosiak, megg, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:Wiecie co w ogóle to mój gin inaczej liczy te tygodnie ja też mam 20 dni do porodu i dla niego to jest dopiero 35/36 tydzień.
Czyli tak jakby u niego termin porodu z om to 38 tydzień ciazy. Chyba ze to belly liczy źle..wiem ze juz kiedyś była dyskusja na ten temat i każda liczy inaczej.
laureczka25 lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
laureczka25 wrote:Zaczęłam się martwić bo któraś pisała ze na usg sprawdziła ze maluch nie jest owinięty pepowina. Moim ostatnim usg było polowkowe..poszlbylyscie prywatnie na moim miejscu? Obawiam się ze jak zacznę rodzic juz nikt usg nie będzie mi robił a jak jest dziecko ponad 4kg albo coś z pepowina..kurcze spanikowalam..
laureczka25 lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego