Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
my zbieramy się z.młodym do szkoły.
Dzisiejsza noc przespana z nadzeja na lepsze jutro i jak na razie jest ok,poza tym ,ze Młody nie.obudził się jeszczebędę cierpliwie czekać,możliwe ze da znac o.sobie jak będziemy do szkoły jechać??
Justaaa kciuki mocne,daj znac forumowym ciotkom.
Ktoś wizytuje dzisiaj?? My mamy dopiero 29 stycznia.... -
Ja wizytuje ale w sumie bez usg
wiec tylko ide sibie pogadac z matkowskim o porodzie i terminie wyznaczonym przez branickiego :p a poza tym chce sapytac ondziwna dolegliwosc a mianowicie noooon stop mnie swedzi tam na dole, wieczorem i rano to juz makabra jest, ale nie mam zadnej wydzieliny, mam opuchniete wargi na maxa... A co ciekawe taki swiad czuje nie pierwszy raz a 2 tyg temu tez odczuwalam dyskomfort a mialam wtedy wymaz zrobiony i nic nie wyszlo
wiec nuz glupieje
-
Ja tez wchodze szybko na forum zeby dowiedziec sie o jakims porodzie a tu cisza... Ale spokojnie mamy jeszcze czas
Mam jutro USG i chyba poprosze gina zeby mnie tez zbadal bo jestem ciekawa czy moze jakies rozwarcie, skrocenie szyjki, czy cos... Noc srednio przespana.Patrycja20, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bella, to chyba nie jest normalne - taki świąd, może to jakiś grzybek?
Nie znam się... a smarujesz się jakimś olejem tam?
Ja bym oczywiście spróbowała oleju kokosowego, bo on jest przeciwbakteryjny, przeciwgrzybiczny i przeciwwirusowy.
Kiedyś jak coś mi się tam zaczynało i posmarowałam kilka razy dziennie, od razu przeszło. -
bella84 wrote:Cath a Ty gadasz ze Katis ma gonic Pole a Ty swoja co? Juz zaraz skonczysz 39 tc i cisza :p
ja czuje jakies pojedyncze skurcze, do tego bole pleców i miesisczkowe ale szalu nie ma
uwierz mi ze chciałabym byc juz po
Gosiak, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
No lutowe dzieci to grzeczniutkie- czekają do terminu a przynajmniej do lutego :p i jak tu ich nie kochać
My dzisiaj o 13 konsultacje mamy w sprawie zzo a przed 17 wizytujemy,więc prosimy o kciuki
Justa jeszcze chwilka i już będzie tulić dziecię
Miłego dnia!Gosiak, derii84, Lara 82, Patrycja20, Suri97, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Tak jak mówiłam
mój Olafek uwielbia jak mamusia prowadzi samochód i.leci muzyka z plyt
Właśnie zaparzylam liście z malin,wypije Inke a po tym napar
Katis dopiero doczytalam,ze miałas akcje wczoraj....ja dokładnie to samo,7 skurczy w ciągu godziny, o dość silnym natężeniu,tylko ten ostatni był lżejszy...uffffffff. Sama się nakręciłam już,głupi człowiek jestale faktem jest,ze lepiej będzie jak zaczną wody odchodzić
Bella dla mnie taki swiad w pochwie nie jest normą,świadczy o infekcji??? Zapytaj koniecznie dzisiaj i niech bada
-
Lara 82 wrote:Wlasnie leze w lozeczku i was jeszcze podczytuje, i zapomnialam napisac. Megg co ja bym dala za takie wlosy
w ogolemy tu duzo dlugowlosych mamusiek mamy. Ostatnio Laureczka sie ujawnila tez z dlugimino u mnie niestety nie ma szans na takie.
dziękuje Lara
oby po porodzie nie powypadałyGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Justta moze juz jest po:) ciekawe czy chlopczyk czy dziewczynka, stawiam na dziewuszke:)
czekam na wieści ale pewnie po cc musi odpoczac
tak patrze na wasze suwaczki i naprawde duzo juz zaawansowanych ciaz u nas. jak sie posypiemy to dopiero bedzie co śledzic:) ale fajnie ze dzieciaczki czekaja na swoj czas
ciekawe jak Mistrzyni i ksiezniczki
Derii ja tez mam wizyte 29.01, nie moge sie doczekac i poznamw tedy termin ccderii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Megg wizytujemy razem
Ja pije już teraz,bo zaczety 37 tydz,z resztą parę filizanek nic nie pomoże zapewne
CChcialabym,żeby mój berbeć urodził się max do 20 lutego,dziadki w końcu 2000km będą wędrować do chłopakówmegg lubi tę wiadomość
-
Hej
u mnie noc straszna znowu mnie czyściło
A później mega bolesny ból jak na @ ...
Zobaczycie ze teraz nic cisza, a jak zaczniemy się sypać to jedna po drugiej
Wkońcu jest jeszcze styczeń to nie pora na nas..
Ciekawe jak tam nasza Mistrzyni i jak malutkie...
No czas wstać zrobić jakieś śniadaniemegg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella- ja tak mam od niedzieli ale po stosunky. Całą niedziele mega obuchnięte wszystko i swędzi. Najczęściej swędzi rano i wieczorem. Pytałam o to gina ale mówił że w środku wszystko ok. Dostałam maść pimafoucort do smarowania na zewn i smaruje wieczorem. Jest trochę lepiej. W tym wieku ciążowym nie ma co czekać bo jeśli to początki grzybka a zacznie się poród to dziecko się zarazi