Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:DZien dobry
Wszystkim Agom, Agusiom, Agnieszkom
Sto lat!
http://wrzucaj.net/images/2015/01/21/675.jpg
To co Kochane, wpadacie do mnie na serniczek i kawusie. Serdecznie zapraszam!Suri97, derii84, Patrycja20, Gosiak, bella84, Januszkowa, Fedra, Penelope, Angélique89 lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
do mnie tezzzz
Zapraszam
Ps: jeszcze naleweczka sie znajdzie, no ale kobietom w ciązy nie pasuje proponować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:18
Suri97, derii84, Patrycja20, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj
Aż taka piłka to już nie jest
http://iv.pl/images/75432820288749652141.jpgPatrycja20, Bietka, Asiaa1201, truskawkax25, megg, juska19, Katiś, Lara 82, kafabi, gusiaa, Januszkowa, Fedra, asia888, Penelope, Angélique89, Kathy's, dorocia2324, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Suri brzusio fajny!
Ja też nie urodziłam, mały na wieczór dostał czkawki hehe, myślałam że Katiś da z siebie wszystko, ale zamuliła hahano nic jeszcze widocznie nie nasz czas
Gosiak, Suri97, Katiś, Januszkowa, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Suri, piękny brzuszek!!
Ja też myslalam, że wejdę i zobaczę, że się któraś rozpakowała, a tu taka cisza:)
Czekamy grzecznie na luty:) te styczniowki w takiej gorącej wodzie kąpano były i teraz nuda na wątku, bo nikt nie rodzi
Ja idę do kosmetyczki, potem jedziemy do mojej pracy zawieźć l4. Chce tez zabrać formularze do macierzyńskiego i do zgłoszenia małego do medicover. No i w końcu do usc tez musimy podjechać
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore wybrały szczepionkę engerixa - gin to wypisał na Was? Nie było problemu?
Któraś szczepi tymi płatnymi? Bo my chyba weźmiemy te podstawowe, ale 5 w 1, zeby młodego nie kluc po kilka razy.Suri97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia a ja myślałam że chociaż ty zaczniesz
a dajcie spokój z tymi skurczami. Moja mama to była pod wrażeniem ze tyle czekałam- ona raczej z tych panikujacych jest i od razu na ip by leciała
jak mnie rodziła to u niej zaczęło się od wód, więc na pewniaka do szpitala. No nic popatrze na barwy szczęścia i na dobre i na zle i lecę sprzatac. Fakt me dziecko czkawki nie miało od przedwczoraj. Za to zajebiscie mocno kluje mnie w pochwie i czuje jak się wbija w kanał. Niech któraś z donoszonych rodzi noooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:00
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na pierwsze szczepienie w szpitalu WZWB biorę receptę od ginekologa, bo chce Engerix a nie ta szpitalną.
Dzis sie wyspalam o dziwo, ale rano miałam znowu bóle miesiaczkowe. Teraz spokój, po śniadaniu odpoczywam na kanapie.
Dzis miałam mieć kasę z ZUSu i nadal nie mapoczekam do 12 i zrobię im aferę!!!!
Suri97 lubi tę wiadomość