Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaa czop śluzowy mi odszedl z zabarwieniem brązowym i czyści mnie "2" od rana!
Katiś, asia888, truskawkax25, AsiaSzw, Sue, Pia Gizela, słoneczna 85, Bietka, Lara 82, Januszkowa, kasia_1988, LadyDi, Angélique89, juska19, ash, Penelope, Patrycja20, Groszek, przedszkolanka:), Fedra, LadyMK, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Suri właśnie też chciałam mieć taki komfort psychiczny że jak coś to zawsze jest taka możliwość
Mój ginekolog powiedział że szpital Wojewódzki oferuje się że ma takie znieczulenie, ale mało która rodząca go dostaje. A jak dzwoniłam na oddział położniczo - ginekologiczny to powiedzieli ze nie mają anestezjologów i żeby się dokładniej dowiedzieć to dzwonić na porodówkę a tam krótko usłyszałam ze nie ma.
Opinie są różnepewnie zależy dużo od tego na jaką położna się trafi
Mam nadzieje że nie zaszkodzi... bo czuję się okropnie -
Asiu spokojnie. Bedziesz wiedziala jak sie ruszy gwarantuje ci. I trzymam kciuki abys rozpoczela dobra passe porodow sn
Dziewczyny pytalam juz chyba was ale moze przeoczylyscie.
MAM SPIWOREK ORGINALNY DO FOTELIKOW MAXI COSI I CHETNIE GO ODSPRZEDAM PONIEWAZ DO CYBEXA NIE PASUJE. PO JEDNYM DZIECKU. CZARNY. MOZE KTORAS JEST ZAINTERESOWANA. -
O ja cie Asiaa! :] Cos sie zaczyna!
Ja to chocbym nie wiem jak chciala miec to juz za soba, to jednak nie chce urodzic przed 39. tygodniem. Moja kuzynka ma 4-letniego i 4-miesiecznego synka. Pierwszy urodzil sie w 37. tygodniu a drugo w 40. Napisala mi, ze widzi wyrazna roznie w rozwoju jednego i drugiego. Tak samo jedna z moich najlepszych przyjaciolek urodzila 37 tyg. 4 dni i mi pisze, ze synek 9 miesiecy a nawet nie raczkuje. Takze raczej wole sie sama przemeczyc, bo to raptem 2-3 tygodnie dluzej w brzuchu a dla rozwoju maluszka wcale to nie jest obojetne, mimo ze to sam finisz.
Gosiak nie pomyslalam o kapieli w szpitalu w ogole. Ja sama wychodze z przekonania, ze nie bede kapac mojego noworodka kazdego dnia, bo nie widze potrzeby. Dupke trzeba myc, wiadomo, ale bobaski ani sie nie poca, ani im z buzi nie smierdzi ani sie nie brudza, wiec po co woda (a nasza jest okropnie twarda) i chemikaliami scierac mu te naturalna ochrone skory?
Truskawka przykro mi slyszec, ze Cie jakies swinstwo zlapalo akurat teraz.Lara 82, Gosiak, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya