Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrota, cudowna Mala! Jak tak patrze na te dzieciaczki, to nie moge uwierzyc, ze w moim brzuchu jest taka istotka cudna i juz niedlugo bedzie z nami mieszkac. Normalnie czaaad
Ja bylam w sklepie, zakupy rozlozylam na 3 siatki, wiec dalam rade, ale niepowiem, czulam mala prawie miedzy nogami. Musialam wygladac smiesznie idac jak kaczka, sapiac jak parowoz i obladowana jak tragarz.
Teraz chwilke odpoczywam i musze te siaty jeszcze rozpakowac. Wstawie rosol, wezme jogurt i mandarynki i koniec na dzis. Mialo byc odkurzanie i mycie podlog, ale ani mi sie nie chce, ani nie mam sily. -
asia888 wrote:znacie moze jakis dobry przepis na tort?
polecam ten http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-szwarcwaldzki-black-forest-cake
Jest cudowny! Mąż i moja siostra są jego wielkimi fanami, zawsze pytają kiedy go zrobięsłoneczna 85, Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Laski piszcie dużo co będę miała co czytać
póki co czasem mnie zaboli jak na @ale nic poza tym. Ktg nie miałam więc nie wiem jak tam moje skurcze.
Katiś, żebym Cię czasem nie wyprzedziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:41
derii84 lubi tę wiadomość
-
a kto mi powie jak to jest z serkiem camembert, mozna czy nie mozna jesc? Bo kupilam i nie wiem czy moge a taka mam ochote na niego z zurawina ze szok
Gosiak na pewno Ty wiesz jak to jestdodam, ze jest to firma president, o ile ma to jakies znaczenie w ogole ;p
derii84 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:polecam ten http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-szwarcwaldzki-black-forest-cake
Jest cudowny! Mąż i moja siostra są jego wielkimi fanami, zawsze pytają kiedy go zrobięderii84 lubi tę wiadomość
-
Stokrota cudna Niunia, ehhhh ale tobie, sebzie, mistrzyni i juscie dobrze
To prawda z tymi stanikami.z h&m,tez mam teraz E,i oby. OLAF wyszedł w lutym do 22,bo wtedy mi przywioza dziadki kaganiec na cyce większy, a jak nie to nie wiem co zrobię, bo nie widzę tu innych rozmiarów. -
LadyDi wrote:a kto mi powie jak to jest z serkiem camembert, mozna czy nie mozna jesc? Bo kupilam i nie wiem czy moge a taka mam ochote na niego z zurawina ze szok
Gosiak na pewno Ty wiesz jak to jestdodam, ze jest to firma president, o ile ma to jakies znaczenie w ogole ;p
Ale sprawdź dla pewności. -
Gosiak wrote:Ja zeszłam na dół do skrzynki, bo wczoraj nie udało mi się dobiec do drzwi jak dzwonił domofon i od razu mnie boli jak na okres. Wzięłam no-spę, czekam do jutra
Katiś, żebym Cię czasem nie wyprzedziłado tego klucie na dole bol plecow i twardnienie brzucha
Gosiak, laureczka25, Sue lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Gosiak kochana ja mam tak juz dwa tygodnie
do tego klucie na dole bol plecow i twardnienie brzucha
Idę się zdrzemnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:57
Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A jaki telefon?
U nas w Auchan otworzyli niedawno sklepik z bombowymi etui - cały sklep i tylko etui - niektóre świetne.
dostałam Iphona4
Ja ograniczam się do internetowych zakupów
I czekam na mężusia, bo po pracy miał jechać odebrać zdjęcia brzuszkoweGosiak, Sue lubią tę wiadomość