Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Michalinka
truskawkax25, marcela29, dorocia2324, cath, przedszkolanka:), Gosiak, LadyDi, megg, angelstw, Laurka, kasia_1988, AsiaSzw, kafabi, Katiś, Lara 82, Penelope, Bietka, juska19, agaaa28, bella84, mala_mi1982, Sue, anni_e, Pia Gizela, angelcia, Januszkowa, Rudasek, słoneczna 85, Patrycja20, asia888, Becia81, gusiaa, Fedra, Suri97, laureczka25, niki640, sara_nar, Kathy's, Angélique89, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Teraz zajadam sie pomarancza i zaraz wracam do sprzatania, dopiero lazienke zrobilam. Obiad niedlugo wstawie ( mam dzis zurek ) a pozniej szykowacsie do gina. Wczoraj wciagnelam loda z mcdonalda i dzis moze tez namowie P zebysmy podjechali
-
nick nieaktualnystokrota - suuuper ;]
Ja tez mam burdel ale nie mam siły tego ogarnać. W sobote czeka mnie wielkie sprzątanie i mąż mi pomoże - ja nie daje rady.
A ręce mi puchną od 1,5 miesiąca - nie nosze juz żadnych pierścionków. Wczoraj po całym dniu chodzenia spuchły mi tez kostki - ale to jednorazowo -
Gosiak Happy Birthday!
Storkrota gratulacje raz jescze slicznego malenstwa!
Ja dzisiaj ledwo kustykam tak mnie bola pachwiny ORAZ kosc lonowa. Czuje sie jak jakas polamana stulatka.
Moj maz zaczal w nocy temat mojego transportu do szpitala jak sie zacznie akcja. Wyglada na to, ze pewnie bede musiala zapytac tescia czy nie wprowadzi sie do nas na jakis czas przed terminem, bo jak moj maz nie daj Boze akurat bedzie w pracy, co to co ja zrobie? Nie kreci mnie ta wizja, ale coz poczac? PZU = Przezorny zawsze ubezpieczony - jak mawial moj nauczyciel fizyki z liceum ;]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Stokrota slodki dziubek !!! Pieknosci.
Sue, Gosia padlam na wyro. Krocze mnie dzis tak ciagnie ze ciekawa jestem jak moja szyjka. Do rze ze sie jutro dowiem. Nie moge sie doczekac.
Oto moje dzielo. Co sadzicie??
http://www.iv.pl/images/34987658790920482584_thumb.jpgGosiak, Lara 82, Penelope, Sue, megg, dorocia2324, LadyDi, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katis jeszcze nie prze:D narazie chodzi po korytarzu, takie dostałam zalecenie. Skurczy nie czuje, więc ale pod ktg też nie czułam więc nie wiem. Czekamy
AsiaSzw, Gosiak, Sue, dorocia2324, LadyDi, słoneczna 85, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Ja mam dziś spadek formy. Nie śpię drugą noc bo zgaga pali a na pol siedzaco nie umiem. Wkurzona od rana, włączyłam jakąś szybką muzę i tanczyłam żeby coś ruszyć, mąż wpadł przerażony i zaniepokojony że próbuję pomagać akcji, więc się rozpłakałam i mówię że mam już dość. Przytulił mnie i się uspokoilam. Ale jeszcze chwilę potańczyłam i sama się przed sobą czułam śmiesznie. Odkurzyłam cały dół, pranie wstawilam i powiesiłam. Wyciagnęłam maszynę do szycia i poszyłam co było w planie i zaraz szybki spacer uskutecznię. Muszę coś robić bo się rozwalę!!!!
-
AsiaSzw wrote:Gosiak a skad zamawiasz obiady? Mi sie nic nie chce dzis robic. Chetnie tez zamowie i zjem w lozku
-
Katiś wrote:Katis jeszcze nie prze:D narazie chodzi po korytarzu, takie dostałam zalecenie. Skurczy nie czuje, więc ale pod ktg też nie czułam więc nie wiem. Czekamy
To nie znaczy ze ich nie ma... może z Ciebie taka twarda laska ze nie czujesz... trzymam kciuki nieustannie...Gosiak, Katiś lubią tę wiadomość
-
A ja zjadłam wlasnie kasze jaglaną z jabłkiem podsmażoną na oleju kokosowym z miodem, cynamonem i malinkami:)
I moje dziecko z tego wszystkiego dostało czkawki:)
Odkurzylam mieszkanie, wytarlam kurze, nastawilam pranie i zmywarkę
Dom ogarnięty, teraz pora siebie ogarnąć i jechac po te receptę
Poki co odpoczywam na kanapie z kawą
Katis, połaź po schodach, to ponoc pomaga
Gosiak lubi tę wiadomość