Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Laurka, padłam jak to przeczytałam
Szukam właśnie sukienki ślubnejZastanawiam się czy lepszy będzie namiot w kolorze beżu, białym czy różowym? I też nie wiem czy jedynka czy typu iglo
-
Gosiak wrote:Ja generalnie ostatnio straciłam apetyt, piszecie o rożnych zachciankach smakołykach. Ja jem, żeby zaspokoić głód i na nic nie mam ochoty. Ciekawe czy to znak zbliżającego sie porodu....
Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny, którą byście wybrały:
1:
2:
3:
Dodam, że mam silne bóle @... Leżę i się nie ruszam. Ale tak bolało mnie tylko przy okresie i to jakimś bardziej hardcorowym.
Wybrałabym trzecią, jest bardzo kobieca.
Sama mam taką:
http://iv.pl/images/86247804667486526940.jpg
Pod spód mam bluzkę z koronki- długi rękaw, żeby nie musieć zakładać nic na wierzch.
megg lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Jestem na patologii ciąży. Skurcze od 17 co 8 min o 19 pojechaliśmy na ip. Przyjęli mnie na porodowke, a tam cisza. Żadnych skurczów NIC. Rozwarcie na 1palec i szyjka jeszcze długa. Jutro rano badanie. Jak nic się nie zmieni to do domu . Kurde laski na drugi raz to będę czekać na wody choćby nie wiem co!!! Aaa i jak tak siedziałam na tej porodowej to trochę strach mnie oblecial.
-
Gotowane Gruzińskie pierogi przygotowane z własnoręcznie mielonego mięsa wołowo-wieprzowego z dodatkiem pietruszki i kolendry. Prawidłowe spożycie polega na nadgryzieniu dolnej części pieroga, celem wypicia wywaru znajdującego się w środku, po czym należy zjeść pozostałą część pieroga trzyma
Ale mam tez ochotke na pierogi zapiekane z ciasta drozdzowego z pieca
Z własnoręcznie mielonym mięsem wieprzowo-drobiowym i kapustą duszoną z borowikamiPia Gizela, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Dziewczynki, jako, że już trochę po północy, częstuję tortem owocowym, serniczkiem i tiramisu - do wyboru do koloru. Te, które cierpią na bezsenność zapraszam już na wyżerkę, pozostałe jutro z rana do kawy Inki
Ja na razie nie idę jeszcze spać, czuję jakąś dziwną ekscytację....Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe co u Mistrzyni i jej dziewczynek. Pewnie jest mnostwo pracy przy blizniakach. Moja mama byla niania tez przy dziewczynkach blizniakach w zasadzie zastepowala ich mame ktora siedziala tylko w pracy albo w innym pokoju...I pracy bylo naprawde sporo. Mialam wtedy chyba 14lat i pamietam ze tylko jak mialam jakies wolne od szkoly to mama zabierala mnie ze soba zebym chociaz zabawila jedna z nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:46
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Angélique89 wrote:Wybrałabym trzecią, jest bardzo kobieca.
Sama mam taką:
http://iv.pl/images/86247804667486526940.jpg
Pod spód mam bluzkę z koronki- długi rękaw, żeby nie musieć zakładać nic na wierzch.trzecia i druga super
a mozesz podac namiary na nie???
Angélique89 Twoja też piekna...dawaj namiarWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:10
-
nick nieaktualny