Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra gratulacje!!
Groszku trzymam mooocno kciuki zeby szybko poszlo!!
Mnie w nocy zlapal taki bol podbrzusza i takie parcie/bol krocza i na odbyt ( przepraszam za dokladnosc ) ze nie wiedzialam co sie dzieje ale po jakiejs chwili przeszlo. Nie bylo to mile -
Mi w poniedziałek powinna przyjść ostatnia przesyłka z gemini
We Wtorek mam wizytę u ginekologa a w czwartek jeszcze egzamin... Mam nadzieje ze mnie nic nie weźmie między czasie
Bierze jeszcze któraś Luteinę ? Bo ja w niedziele mam odstawić już całkowicie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:42
-
Hej ,u nas wkońcu noc przespana..
Fredra gratulacje :*
Groszku powodzenia:)))
Jej wy tako tych kotach .. kiedyś mialam jednego dachowca ,ale uciekł i już nie znalazlam go
Dziś u nas w jednym centrum handlowym jest jakąś wystawa różnych rasowcow może wezmę męża i się przejedziemy:) -
Truskawka mnie akurat starczylo luteiny do zeszlego wtorku. Jak bylam w czwartek u gin juz mi nie przepisala. To jedyna rzecz ktora mialam odstawic, szyjka juz sie musi skracac i rozwarcie robic i organizm musi sie juz przygotowywac do porodu, dlatego progesteron dodatkowo juz nie konieczny, mamy donoszone ciaze.
-
Dorcia ja bolow brzucha nie mialam odpukac ale wczoraj wieczorem myslalam ze nie wytrzymam tak mnie kulo w szyjke tak w srodku ze nie moglam kroku zrobic. Az bylam wkurzona bo nie wiem co to bylo ale uniemozliwialo mi chodzenie, no tak fatalnie uczucie ze szok. Ja nie wiem jak wy sie poruszacie jak czujecie takie cos?
-
Fedra - gratulacje!
Brzuch z każdym dniem będzie bolał mniej.Mnie nadal ciągnie, ale już nie zwracam na to uwagi, bo mam małego ssaka przy piersi
Powodzenia dla rodzących!
U nas ok, ale czasu brak. Melduję tylko, że żyjęNo i już nie mogę się doczekać, aż będzie więcej dzieciaczków
derii84, gusiaa, Gosiak, megg, Sue, LadyDi, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
-
cath wrote:O to przepraszam
jestesmy w trójkę w czołówce wagi ciężkiej naszych dzidziulkow!
kurczaki z nich raczej juz nie wyrosną
w 37tygodniu miał 3500. Wg ginka może być finalnie 4kg kolos.
derii84, megg lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego