Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli mój jest nade wszystko żarlokiem....jeszcze mam obawy,ze chodzi po sąsiadach i żebrze,a Norki lubią koty i mają do nich słabość
Cath mój też żyga po rybie,tzn po pewnych rodzajach,jedyne co toleruje to karmazyna(redfidh), i dorsza. Resztę morskich nie warto mu dawać,bo i tak zwraca.
He he,fajne nazwy...cielaczki,sówkiciekawe,ile Olaf waży,Tymek to był jak dobrze najedzony kurczak 2.700
wydaje mi się,ze Nunus będzie większy....heh
cath lubi tę wiadomość
-
Bella, ja bym się skontaktowała z behawiorystką. My kiedyś korzystaliśmy z pomocy pani Kasi Sterne - Nałęcz, przyjechała do nas ze dwa - trzy razy obejrzała mieszkanie i konkretnie poradziła co robić jak się dokacaliśmy i stara kotka nie akceptowała młodej. Pomogło.
http://www.canac.pl/art,oferta,5,3.htmlderii84, cath lubią tę wiadomość
-
Aa dziewczyny mam skurcze! Na razie sa nieregularnie i raz mam co 2 minuty a następny za 10 minut potem następny za 7 i znów za 10 minut! Jezu jeszcze nie dojade na studia!
derii84, Gosiak, bella84, Angélique89, Aagnieszkaa, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Cath bedziesz miala blizej uczelni porodowke
Nie jedz za szybko do szpitala bo poloza cie na patologi i bedziesz sie tam sama meczyc bez tych ich wspomagaczy bo one sa tylko na porodowce. Pamietasz jak pisalam o tej kumpeli.derii84 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Cath bedziesz miala blizej uczelni porodowke
Nie jedz za szybko do szpitala bo poloza cie na patologi i bedziesz sie tam sama meczyc bez tych ich wspomagaczy bo one sa tylko na porodowce. Pamietasz jak pisalam o tej kumpeli.nie no może przejdzie przeciez nie musi z tego sie akcja rozwinąć! Ja do niedzieli do 15 musze byc na chodzie!!! Aaaaa !!!! Musze pozaliczać egzaminy !!!
-
Gosiak dzieki za namiar, chyba czas zaczac cos z tym robic, dzis dzwonie do hodowcy, od jutra wracam do starej karmy, jak sytuacja sie powtorzy to zadzwonie po behawioryste
Cath, no u Ciebie to juz skonczony 39 tc :p wiec tak w sumie rychlo w czas :pkasia_1988, derii84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystkim!
Groszek to kciukam mocno.Widze ze konkretnie cie wzielo
Co do futerek to moje trzy teraz na sam koniec zaczely mnie taj maksymalnie wykorzystywac. Ciagle sie chca miziac i laza za mna trzy ogonki dokadkolwiek ide. Jakbym ich nie wpuscila ze soba do lazie.ki to chyba by zadrapaly drzwi tak ze by weszly...
One jakby wiedza ze cos sie szykuje. Haha kto nim to powiedzial?
I wlasnie nie wiem czy powinnam spedzac teraz kazda chwile z nimi , poswiecac duzo czasu czy jednak lepiej odzwyczajac ich od takiego ciaglego zajmowania sie nimi. Bo wiadomo ze jak dzidzia bedzie to nie bede miziac kotow caly czas....
Co do jedzenia to moje sa na PON-ie i mokrym i suchym i codziennie daje nim w zaleznosci od ich wagi tego zarelka ale jeszcze oprocz tego jakies smakolyki wcinaja.
Moje najwieksze futro wazy 9kg!Wiec troche tego zje w ciagu dnia
Bella na twoim miejscu to tez bym z tego behawiorysty skorzystala. -
Dzień dobry!
Groszku powodzenia!
Cath, mam nadzieję, że się uspokoi i spokojnie pozaliczasz, co trzeba
Ja dziś pospałam. Na śniadanko miałam rogalika z dżemem truskawkowym i herbatkę. Zjadłam na pół z Norką, bo mi spokojnie zjeść kocica nie dała
Bella - ciężka sprawa z kotkąJa jest że te nasze kotki czują, że coś się święci i się stresują. Nasza Norka też ma chwile szału, które wcześniej się jej nie zdarzały i dopomina się strasznie o głaskanie, ale takim przeraźliwym miaukiem.
Co do długości macierzyńskiego - ja bym posiedziała w domu z dzieckiem jak najdłużej, a i owszem. Ale muszę też myśleć o tym, że mogę nie mieć gdzie wracać do pracy, a aktualnie mam super lokalizację do pracy, bo jakieś 10 min. samochodem, a w 40 min. wrócę z pracy autobusem. Więc nie jest źle. Nie pracuję też całych 8 godzin w pracy, kolejny plus. Żal nie skorzystać. Być może mój tata będzie mógł od czasu do czasu posiedzieć z małym, może uda się wykombinować, że mąż będzie chodził na popołudnia do pracy. Kombinujemy, myślimy teraz. A co będzie po urodzeniu nie wiem. Już o kwestii finansowej nie wspomnę. -
Gosiak wrote:Dziś do 19:00 jakby co, nie do 19.02 - dla ścisłości
Bo do 19:00 moja doula ma dziś jakieś zajęcia na uczelni jeszcze obowiązkowe
Oczywiście miałam na myśli godzinę
Także za Cb trzymam kciuki
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Mam wiadomość od FEDRY
Jej Natalka przyszła na świat wczoraj po godz. 19. Waży- 3370., 57 cm. Napisała, że trochę boli ją brzuch, ale czuje się nawet dobrze
Przekazuje pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:18
Gosiak, Pia Gizela, Patrycja20, mala_mi1982, Suri97, derii84, Lara 82, Bietka, AsiaSzw, Angélique89, dorocia2324, agaaa28, gusiaa, megg, LadyDi, ash, maja35, kafabi, Sue, Asiaa1201, asia888, słoneczna 85, LadyMK, przedszkolanka:), Topola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny