Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:A ta lewatywe w aptece kupujecie??
Kurcze bo ja nawet jak zrobie to pewnie bym chciala posiedzuec na swoim kibelku;))
Sama bym sobie zrobila
takze teraz zadnej lewtywy:-/ tylko czopki"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
słoneczna 85 wrote:A ta lewatywe w aptece kupujecie??
Kurcze bo ja nawet jak zrobie to pewnie bym chciala posiedzuec na swoim kibelku;))
Sama bym sobie zrobila
Słoneczna, ja lewatywę też chętnie zrobiłabym w domu, jednak swoja łazienka, to swoja łazienka
Teraz też chętnie bym się na to zdecydowała, bo dalej mnie męczą zaparciaMam wrażenie, że to siemię lniane jeszcze bardziej mi zakleiło żołądek.
Laurka, ja się nie odniosłam do posta o skurczach, bo sama nie wiem jak to ma wyglądać.
Raz tylko miałam takie bóle jak na okres, ale nawet, powiem Ci szczerze, nie mogłam ich zlokalizować. Gdzieś mnie bolało, ale nie wiedziałam gdzie dokładnie
Co do tęsknoty za brzuchem - ja też za brzuchem tęsknić nie będę. Tęsknię za widokiem swoich stóp, za brakiem zgagi, za spaniem na plecach albo na brzuchu, za możliwością przewrócenia się z boku na bok przez sen, bez problemu. Tęsknię za moimi ubraniami, za płaskim brzuchem, za talią.
Myślę, że jak Tomek się urodzi, to ostatnie o czym pomyślę, to mój ciążowy brzuch
Raczej będę myśleć jak się pozbyć pociążowego flaka
Wczoraj styczniówka jedna napisała czego nie będzie jej brakować z okresu ciąży
-
Czas na ostatnie selefie przed porodem
mam nadzieje, ze nie przenosze dluzej niz o tydzien bo mam wraznie, ze z kazdym dniem brzuszysko rosnie, a juz mam taki stożek z przodu, że świata poza nim nie widzę.... ja tez z pewnością za ciążą tesknić nie będę, kiedy juz malutka będzie obok
http://www.iv.pl/images/57946413419523300511_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/36841276944684963071_thumb.jpgAsiaSzw, dorocia2324, agaaa28, Sue, megg, Angélique89, Maarta:), mala_mi1982, LadyDi, Lara 82, Januszkowa, juska19, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
A ja miałam dziś aktywny dzień. Pojechaliśmy z mężem do kilku sklepów i byłam potem tak padnięta, że usnęłam po obiedzie na 2h. A teraz właśnie udało mi się Was nadrobić.
U mnie cisza, a Mały miał przed chwilą czkawkę i kolejny dzień jest leniwy...
Czy macie jakieś sprawdzone specyfiki na rozstępy? -
Ja sie zapytalam meza chyba tydzien temu, czy bedzie przy porodzie i czy mnie wesprze (bo od poczatku uwazalam, ze to jego decyzja i zmuszac go nie bede). Odpowiedzial, ze bedzie. Po czym zalosnym glosem dodal "Tylko nie kaz mi ucinac pepowiny. Nie chce tego robic". He he he. Na moim szablonie planu porodu z podrecznika jest takie pytanie i go dosc dawno o to zapytalam - musialo mu to dlugo uwierac psychike hehehe.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
ja spakowałam nawet ze 2 czopki do szpitala, to najwyzej tam sobie jeszcze zaaplikuje, a w domu to wezmę odrazu jak skurcze bedą jakieś regularne, potem akurat prysznic, make up i zanim sie wyszykuje to mysle ze zadziala, choc ja w ciazy nie mam problemu z zaparciami odpukac...."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
nick nieaktualnyMacie tu moją księżniczkę
http://iv.pl/images/265840302193877836.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:09
Penelope, Sue, agaaa28, mala_mi1982, maja35, AsiaSzw, megg, angelstw, Gosiak, marcela29, kafabi, justta, ash, LadyDi, Lara 82, Angélique89, kasia_1988, Maarta:), Bietka, Januszkowa, Boroniówka, asia888, dorocia2324, Aagnieszkaa, juska19, Topola, słoneczna 85, przedszkolanka:), MoniaP, Patrycja20, gusiaa, truskawkax25, Agusiek89, Katiś lubią tę wiadomość