Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiaSzw to u mnie w tych młodzieżowych typu Vero Moda, House, Diverse, Reserved itp jest taka ch...nia, że to poemat
Do tych "drogich i luksusowych" nawet nie wchodzę, bo to zwykłe outlety więc lepiej jechać do normalnej galerii i kupić, niż u nich
Dla mnie powinni to u mnie zamknąć i otworzyć coś normalnego, a przede wszystkim h&m, bo to chamstwo, że muszę jechać 20km do hm! -
Maarta, nie pytaj mnie, ja nie wiem
Jestem zielona
Właśnie się zastanawiam kiedy urodzę i czy nie mogłabym sobie tak coś w domu posprzątaćNie mówię o jakiś mega porządkach, ale np. w ciuchach, albo kosmetykach przydałoby mi się ogarnąć co nieco jeszcze.
Mnie się w Fashion House udaje tylko kupić zawsze rajstopy Gatta i to by było na tyleAle też rzadko jeździmy.
-
Dziewczyny cięcie mam jutro. Właśnie miałam usg Lili waży ok 3600, zapis ktg prawidłowy. Nic tylko czekać i się relaksować na łóżku szpitalnym.
Gosiak, przedszkolanka:), słoneczna 85, derii84, Sue, Maarta:), Penelope, megg, Lara 82, dorocia2324, Bietka, LadyDi, Angélique89, Fedra, pudel22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny skurcze porodowe (przynajmniej u mnie) bolaly bardzo, dużo bardziej niż okresowe no i przede wszystko nie byl to bol ciągły. Takiego bólu nie da sie przegapić i pomylić z czymś innym. Ja nie zauwazylam czy szly w gore czy dol, po prostu ma strasznie bolec
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Angelcia ja tez bardzo nie chcialabym cesarki, ale patrzac na to co sie dzieje, i jak duzo jest nieplanowanych cesarek, chyba trzeba nastawic sie na obie mozliwosci
u mnie dzis +15 masakra mialam nadzieje ze te tycie sie w koncu zatrzyma a tu nic sie nie zapowiada:p
powodzenia wizytujacym! -
A ja w kalendarzu belly czytam dziś:
Nie denerwuj się, jeśli Twoje dziecko nie spieszy się z przyjściem na świat. O ile lekarz nie zdecyduje inaczej może ono jeszcze zostać w swoim przytulnym, ciepłym mieszkanku nawet przez kolejne dwa tygodnie. “Normalna”, bezproblemowa ciąża może bowiem trwać aż do 42 tygodnia. Twoje dziecko może już być dość nisko w kanale rodnym i naciskać na miękką i być może już częściowo rozwartą szyjkę macicy. Przed Wami nowy, fascynujący rozdział w życiu.kafabi, słoneczna 85, kasia_1988, Sue, megg, Lara 82, dorocia2324, pudel22 lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:To już widzę jak pojem... Chyba nosem i oczami...
dzisiaj możesz zrobić sobie tłusty czwartek, tydzień w tą czy w tamta nie szkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:30
słoneczna 85, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. U mnie znowu snieg sypie.
Gosiak, AsiaSzw ja ostatnio jadlam i truskawki i parowki :] Za to teraz to bym chetnie wciagnela te nalesniki, ktore zrobila Maarta!
AsiaSzw ja dzisiaj wizytuje. Ponoc moj pseudoprowadzacy mnie przyjmie.
Gosiak wczoraj jeden pacjent opowiadal mi o swoim czworgu dzieci i jedna corka urodzila sie dokladnie w dzien terminu, wiec nic nie jest wykluczone!
Ciesze sie, ze nie mam dostepu do TVN hahahha. Ale Wodzianke pamietam. Wyjatkowo tepa rura. Ale cycki i tylek umiala pokazac, wiec kaske ma. My na bank nie wydalismy na wyprawke wiecej niz 1,5 tys. Moze nawet mniej.
W ten weekend planuje odsniezac podjazd. Pomacham lopata, to moze cos mnie zlapie!Gosiak, AsiaSzw, Maarta:) lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Gosiak wrote:A ja w kalendarzu belly czytam dziś:
Nie denerwuj się, jeśli Twoje dziecko nie spieszy się z przyjściem na świat. O ile lekarz nie zdecyduje inaczej może ono jeszcze zostać w swoim przytulnym, ciepłym mieszkanku nawet przez kolejne dwa tygodnie. “Normalna”, bezproblemowa ciąża może bowiem trwać aż do 42 tygodnia. Twoje dziecko może już być dość nisko w kanale rodnym i naciskać na miękką i być może już częściowo rozwartą szyjkę macicy. Przed Wami nowy, fascynujący rozdział w życiu.
Ja jutro to przeczytam ehhhh ....
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia trzymam kciuki za jutro!
Juz jutro bedziesz mogla przytulic dzidzie
A ja sie nadal zastanawiam co bylo kiedys jak nie bylo cc..
Ja bym tez nie chciala cc ale czesto nie ma po prostu wyjscia. Tak samo jak z nacieciem.
Ja tez sie zastanawiam jak moja corcia wydostala sie z brzuszka. Przeciez ona taka malutka ale jak na takie male przejscie to wielkaa. :p
Gosiak spokojnie mala napewno kiedys wyjdzieWidocznie bardzo sie jej tam podoba.
Gosiak, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Ja powiem, że długo nawet mi nie przyszło do głowy, że mój poród może zakończyć się cesarką. Ale od pewnego czasu mam tego świadomość, że różnie bywa. Pewnie będę całą postrachana, ale nawet poród SN mnie przeraża
A dzieciaczki wyją z brzuszków w końcu, skoro weszły wyjść muszą