Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:A za tydzień Tłusty Czwartek !!!Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Lady, ja miałam plan właśnie, że w niedziele zrobię faworki, ale niestety plany się zmieniły. A męża nie mam zamiaru wykorzystywać, ma i tak sporo na głowie przeze mnie. Ale mama moja będzie pączki robiła właśnie w niedzielę, więc pewnie podrzucą nam
LadyMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Asiu ja bede tylko zla jak okaze sie, ze mimo prob sn skonczy sie ccale to juz glupota, bo na to nie ma wplywu niestety. Jakbym byla w stanie przewidziec, ze za 2 tyg i tak bedzie czekala mnie cesarka to ubłagałabym o nią już w tym momencie.
Gosiak ja miałam ten tekst 2 dni temu, motywująąąąącyyyyy, aż spać się chce.Penelope lubi tę wiadomość
-
a ja smazylam wlasnie nalesniki- podwojna porcja- az nogi mi spuchly:))
zaraz pojde sie ogarnac przed wizyta.
chociaz wizyta dopieor 20,20 a znajac zycie to wejde o 21.....
smoczek wyparzylam- tak jak mowilyscie to i ja tak zrobilam i wezme:)
a co do diety Lady- to tak to co wklejone to od nas ze sr- ale jak bede w spzitalu to wezme to i to co Asia Szw wklejala i popytam poloznej co ona radzi na poczatek.
chcialabym miec tez motywacje by zrucic kg- wiec to tez dobrze mi zrobi.
musze popytac czy dzemy mozna wszystkie i platki.
-
angelcia wrote:Gosiak ja miałam ten tekst 2 dni temu, motywująąąąącyyyyy, aż spać się chce.
A co do porodu, to fakt, najgorsza chyba opcja dla mnie to męczyć się sn aż do rozwarcia 10 i potem mieć cesarkę -
Oj ciężko będzie oczy zmruzyc tym bardziej ze jesteśmy w 3 na sali i wszystkie jutro cc.
Powiem Wam newsa ze moja szyjka dwa tygodnie temu była zgladzona i rozwarcie na jeden pale. tydzień później to samo a dzisiaj ma jakieś 2 cm i zero rozwarciA. Gdyby nie zwapnione i stare łożysko po zastrzyoach które biorę codziennie i dlatego musi być cc To na ip babeczka powiedziała mi ze przenosilwbym ciążę spokojnie.
Pytałam się jak to z ta szyjka ze było rozwarcie i nie ma a jeszcze się wydłUzyla? Powiedziała mi tylko ze szyjki na końcówce jak ktoś się nie oszczędza to takiego psikusa robią.Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:Powiem Wam newsa ze moja szyjka dwa tygodnie temu była zgladzona i rozwarcie na jeden pale. tydzień później to samo a dzisiaj ma jakieś 2 cm i zero rozwarciA. Gdyby nie zwapnione i stare łożysko po zastrzyoach które biorę codziennie i dlatego musi być cc To na ip babeczka powiedziała mi ze przenosilwbym ciążę spokojnie.
Pytałam się jak to z ta szyjka ze było rozwarcie i nie ma a jeszcze się wydłUzyla? Powiedziała mi tylko ze szyjki na końcówce jak ktoś się nie oszczędza to takiego psikusa robią.słoneczna 85, Pia Gizela, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
A ja po kosmetyczce:) jestem wypieszczona za wszystkie czasy!
Nóżki, rączki, henna rzęs, w przyszłym tygodniu jeszcze henna brwi.
Teraz mam cukierkowe różowe paznokcie i zastanawiam sie czy jeszcze w przyszłym tygodniu nie zrobic nowych, zeby miec świeże:)
Mam też próbny make up na jutro:)
Spotkałam koleżankę, która miała termin na 02.02 i jeszcze chodzi. Mowila, że próbowała już wszystkiego i nic tej jej małej uparciuszki nie ruszawiec chyba wszystkie lutowe dzieciaki takie uparte:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:15
Gosiak, derii84, Pia Gizela, kasia_1988, słoneczna 85, Penelope, Patrycja20, megg, Lara 82, asia888, Angélique89, Fedra, pudel22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak mnie się wydaje, że te teksty są rzucane losowo. Szkoda, że nie da się podczytać poprzednich dni, tak samo tygodni, bo do przodu już raczej nie mamy czego szukać.
Nie mogłyśmy się doczekać tego czasu przez jakieś 8 miesięcy, a teraz chyba jest najgorszy typ czekania
Mój problem tygodnia - nie dziala mi przycisk lubie to! Tragedia ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:17
Gosiak, derii84, Sue, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w piekny czwartek
Dzis zaliczylam ostatnia wizyte w szpitalu insulina oczywiscie poszla w gore ..
za tydzien na 6 45 mam byc wszpitalucc zrobia jak juz beda mogli z tego co kobietka powiedziala do 24 moge pic i jesc normalnie
przypuszczam ze wtedy bede zyla w stresie wiec nic mi nie wejdzie
U nas od niedzieli nie ciekawie Daniel ma zapalenie pluc wiec siedzimy w domu i sie kuruje mi idzie zab madrosci spuchlam jak nie wiem ledwo co buzie otwieram zeby cos zjesc ....kasia_1988, Penelope, megg, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:a ja smazylam wlasnie nalesniki- podwojna porcja- az nogi mi spuchly:))
zaraz pojde sie ogarnac przed wizyta.
chociaz wizyta dopieor 20,20 a znajac zycie to wejde o 21.....
smoczek wyparzylam- tak jak mowilyscie to i ja tak zrobilam i wezme:)
a co do diety Lady- to tak to co wklejone to od nas ze sr- ale jak bede w spzitalu to wezme to i to co Asia Szw wklejala i popytam poloznej co ona radzi na poczatek.
chcialabym miec tez motywacje by zrucic kg- wiec to tez dobrze mi zrobi.
musze popytac czy dzemy mozna wszystkie i platki.
tę dietę co wklejałyście to mam zapisaną, myślałam, że ktoś jeszcze jakąś rozpiskę dietową trzymał z srsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g