Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:A czop zawsze będzie podbarwiony krwią?
Bo ja od kilku dni od czasu do czasu mam jakieś takie nitki glutowate, ale raczej żółte, na papierze toaletowym mi zostają po wizycie w wc.Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Bo ja od kilku dni od czasu do czasu mam jakieś takie nitki glutowate, ale raczej żółte, na papierze toaletowym mi zostają po wizycie w wc.
Może być biały, żółty, różowy, krwisty i brunatny.
Mi też dzisiaj wróciło do stanu żółtego, tyle mojej ekscytacji.
Dzięki Cath za odpowiedz
-
nick nieaktualnyRudasek gratulacje !
Sue naprawde cie mega podziwiam bo ja bym ze stresu urodzila ze slub w takim terminie.Ale zyycze wszyystkiego najlepszego i jeszcze wiecej milosci
Kasia powodzenia . To juz dzis bedziesz mogla zobaczyc swoja dzidzie
Cath A kiedy wychodzicie ze szpitala? Juz wiecie?
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Bo ja od kilku dni od czasu do czasu mam jakieś takie nitki glutowate, ale raczej żółte, na papierze toaletowym mi zostają po wizycie w wc.
To moze wlasnie zaczyna Ci odchodzic bo u mnie tak bylo. Najpierw taka zoltawa gesta wydzielina. Potem bardziej pomaranczowa, brazowa. Na koncu taka galaretka i wylazl calkiem. Teraz 2 dni plamienia.derii84, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
To witam sie i ja. Slaba mialam dzis noc. Teraz juz po sniadanku i za chwile ide parzyc herbatke malinowa a potem ide umyc wlosy.
Francuska, Kasia powodzenia !!!!
A u mnie wszystko ucichloChoc zebrala sie jakas dziwna energia i mam ochote sprzatac, gotowac itp. Tylko niestety strasznie bola mnie cale nogi i pachwiny i juz jestem mocno ograniczona... chwile cos porobie i 2h umieram
Czuje ze przenosze te ciaze....
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny;)
Rudasek gratuluję cudownego synusia!
Trzymam kciuki za rodzące kobietki!
No i Sue życzę Ci najpiękniejszej ceremonii ślubnej!takiej wymarzonej
oj tak Ci zazdroszczę
chciałabym przeżyć ten dzień jeszcze raz!!!
Ja wczoraj około 20 miałam bóle miesiączkowe kilka razy, ale przeszło i jest cisza daleja od 6 maluszek mój standardowo miał czkawke
i ruszał się przeciągał jak szalony
tylko czemu wyjść nie chce?!
Sue lubi tę wiadomość
-
Jutro rano jadę na KTG
takze zobaczymy czy coś się szykuje. oby tak!!! Trzymajcie kciuki
derii84 lubi tę wiadomość