Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze chcialam na aku pojsc. Moze z twoja pomoca kiedys skorzystam
Megg a czemu dzien wczesniej idziesz? Jakies badania ci beda robic czy jak bo ja ide w niedziele i maja mi na 1h podlaczyc oxy aby maly dostal haslo i wogole organizm ma wiedziec ze to juz i sru na stol -
podobno taka praktyke maja przy planowanych cc, zeby porobic badania wszystkie i potem zaraz z rana w nast dzien cc
chyba ze by wyszlo ze cos sie zaczyna, czy rozwarcie jest to moga mi zrobic w ten sam dzien
tez wolalabym tam nie lezec dzien przed i sie stresowac, a o oxy to nic mi nie mowili wiec chyba nie daja -
No ja wiem ze podobno nie daja. Ale ten gin co mi bedzie robil bardzo fajne ta oxy zaargumentowal i ma to sens. Bella tez dostala w zyle
Ja wogoke w czasie calej ciazy wzielam moze z 2 lyki wina tak tylko na jezor aby smaka zlapac. Jakos nie przekonuje mnie alko -
Megg, to jutro koniecznie rób tłusty poniedziałek i wszamaj sobie pączka
Mnie naszła ochota na serowe chrupki! Wiecie, te takie śmierdzące strasznie
No i zrobiłam sobie sałatkę grecką, żeby jakoś zaspokoić głoda
Mnie ostatnio naszła ochota na czerwone wino. Takie bardzo wytrawne, bo takie właśnie lubię. NIe napiłabym się teraz, tak jak Topola pisze - wyrzuty sumienia nie dałyby mi żyć.megg lubi tę wiadomość
-
Ponoc mozna odparowac alko
ale czy ja wiem czy warto. Mam tego sikacza bezalkoholowego od sylwestra. Fuj ! Wole odczekac. I wtedy wlasnie tak lampke takiego francuskiego kwasiura wypic. Przypomina mi sie Paryz ....tam zmajstrowalismy Ignasia na ichnym winie hihi
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Dobranoc, Pia.
W ogóle - Angelcia poszła na spacer z psem i przepadła!
Powiem Wam, że mam tak brzuch nisko, że jak siedzę okrakiem na piłce, to czuję, że dotykam nim piłki. A jak kręcę na piłce kółka, to mały się właśnie tak rozpycha, że kłuje mnie w prawym boku. Ciekawe czy ta piłka rzeczywiście coś pomaga w trakcie porodu.
-
AsiaSzw wrote:Ponoc mozna odparowac alko
ale czy ja wiem czy warto. Mam tego sikacza bezalkoholowego od sylwestra. Fuj ! Wole odczekac. I wtedy wlasnie tak lampke takiego francuskiego kwasiura wypic. Przypomina mi sie Paryz ....tam zmajstrowalismy Ignasia na ichnym winie hihi
Asia, my też zmajstrowaliśmy Tomka po butelce czerwonego winaCo prawda nie w Paryżu, ale też było fajnie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Sue u mnie tez brzuch nisko jak siedze na kanapie mam go na nogach. Kolezanka ktora rodzila niedawno mowila ze na pilce bylo super i bol byl jakby mniej odczuwalny, wiec warto sprobowac skakac i krecic kolka poczas porodu podobno tez masowanie plecow taka pileczka z kolcami przez osobe towarzyszaca przynosi ulge
-
Ja uwielbiam takie wieczorki czy ze znajomymi czy sami. Posiedziec pojesc cos pycha i do twgo winiaczek ...
Sue my to tyle sie staralismy ze juz co 2 miesiace na urlop jechalismy. Moj M to zapracowany czlowiek bardzo i ciezko bylo aby sie wyluzowal w tygodniu. Wiec coagle go gdzies ciagnelamParyz okazal sie strzalem w 10
Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue caly czas Was monitoruje!!
Mloda znowu urządza sobie jakies gimnastyczne akrobacje, ja biorę się za film "Historia chłopięcego głodu". Wczoraj leciał na kuchnia+, ale oczywiście oczy mi się zamknęły.
Trzymajcie kciuki, bo jutro już dzien eksmisji Kinderki - pewnie mission failed, ale warto wierzyćmegg, Sue, Gosiak, Aagnieszkaa, asia888, Fedra, Bietka lubią tę wiadomość