Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze chcialam na aku pojsc. Moze z twoja pomoca kiedys skorzystam

Megg a czemu dzien wczesniej idziesz? Jakies badania ci beda robic czy jak bo ja ide w niedziele i maja mi na 1h podlaczyc oxy aby maly dostal haslo i wogole organizm ma wiedziec ze to juz i sru na stol
-
podobno taka praktyke maja przy planowanych cc, zeby porobic badania wszystkie i potem zaraz z rana w nast dzien cc
chyba ze by wyszlo ze cos sie zaczyna, czy rozwarcie jest to moga mi zrobic w ten sam dzien
tez wolalabym tam nie lezec dzien przed i sie stresowac, a o oxy to nic mi nie mowili wiec chyba nie daja -
No ja wiem ze podobno nie daja. Ale ten gin co mi bedzie robil bardzo fajne ta oxy zaargumentowal i ma to sens. Bella tez dostala w zyle

Ja wogoke w czasie calej ciazy wzielam moze z 2 lyki wina tak tylko na jezor aby smaka zlapac. Jakos nie przekonuje mnie alko
-
Megg, to jutro koniecznie rób tłusty poniedziałek i wszamaj sobie pączka

Mnie naszła ochota na serowe chrupki! Wiecie, te takie śmierdzące strasznie
No i zrobiłam sobie sałatkę grecką, żeby jakoś zaspokoić głoda
Mnie ostatnio naszła ochota na czerwone wino. Takie bardzo wytrawne, bo takie właśnie lubię. NIe napiłabym się teraz, tak jak Topola pisze - wyrzuty sumienia nie dałyby mi żyć.
megg lubi tę wiadomość
-
Ponoc mozna odparowac alko
ale czy ja wiem czy warto. Mam tego sikacza bezalkoholowego od sylwestra. Fuj ! Wole odczekac. I wtedy wlasnie tak lampke takiego francuskiego kwasiura wypic. Przypomina mi sie Paryz ....tam zmajstrowalismy Ignasia na ichnym winie hihi
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Dobranoc, Pia.
W ogóle - Angelcia poszła na spacer z psem i przepadła!
Powiem Wam, że mam tak brzuch nisko, że jak siedzę okrakiem na piłce, to czuję, że dotykam nim piłki. A jak kręcę na piłce kółka, to mały się właśnie tak rozpycha, że kłuje mnie w prawym boku. Ciekawe czy ta piłka rzeczywiście coś pomaga w trakcie porodu.
-
AsiaSzw wrote:Ponoc mozna odparowac alko
ale czy ja wiem czy warto. Mam tego sikacza bezalkoholowego od sylwestra. Fuj ! Wole odczekac. I wtedy wlasnie tak lampke takiego francuskiego kwasiura wypic. Przypomina mi sie Paryz ....tam zmajstrowalismy Ignasia na ichnym winie hihi
Asia, my też zmajstrowaliśmy Tomka po butelce czerwonego wina
Co prawda nie w Paryżu, ale też było fajnie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Sue u mnie tez brzuch nisko jak siedze na kanapie mam go na nogach. Kolezanka ktora rodzila niedawno mowila ze na pilce bylo super i bol byl jakby mniej odczuwalny, wiec warto sprobowac skakac i krecic kolka poczas porodu podobno tez masowanie plecow taka pileczka z kolcami przez osobe towarzyszaca przynosi ulge

-
Ja uwielbiam takie wieczorki czy ze znajomymi czy sami. Posiedziec pojesc cos pycha i do twgo winiaczek ...
Sue my to tyle sie staralismy ze juz co 2 miesiace na urlop jechalismy. Moj M to zapracowany czlowiek bardzo i ciezko bylo aby sie wyluzowal w tygodniu. Wiec coagle go gdzies ciagnelam
Paryz okazal sie strzalem w 10
Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue caly czas Was monitoruje!!

Mloda znowu urządza sobie jakies gimnastyczne akrobacje, ja biorę się za film "Historia chłopięcego głodu". Wczoraj leciał na kuchnia+, ale oczywiście oczy mi się zamknęły.
Trzymajcie kciuki, bo jutro już dzien eksmisji Kinderki - pewnie mission failed, ale warto wierzyć
megg, Sue, Gosiak, Aagnieszkaa, asia888, Fedra, Bietka lubią tę wiadomość