Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Jutro o 19:00
Może Janinka podsłuchuje jak Zdziebad u Penelope...i sama postanowi się wyprowadzić.
Trzymam kciuki. U mnie totalna cisza. Mały jest tylko jakiś spokojniejszy niż zwykle i mnie nie okopuje.
To chyba nie jest żaden objaw, . ja zaczynam się denerwować...ech...Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Wszystkie idziecie spać, a ja tu biedna sama zostanę
Może wezmę prysznic i coś poczytam w łóżku
My dostaliśmy w piątek dobre wino czerwone, więc jak już będę mogła, to na pewno otworzymy
Jak kręcę biodrami kółka na piłce, to czuję kłucie w szyjce. W sumie, dziecko ma tam głowę, jakby mi ktoś jeździł gumą po głowie, to też bym się zdenerwowała
Dziewczyny, mamy już 26 mamuśCzekam na info od Penelope, ciekawe czy już tuli Zdziebąda
No i ciekawe, która będzie 30 mamusią
-
Gosiak wrote:Czy dla 30-tej przeiwidziana jest jakaś nagroda?
a dla 50-tej?
Ja też jeszcze spać nie idę, ale już leżę w łóżku.
Gosiak, nagroda jest przewidziana dla każdej - 1, 5, 14 i 27A nagrodą główną w tym konkursie jest dzieciaczek
megg, Gosiak, Lara 82, Pia Gizela, Fedra, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Wszystkie idziecie spać, a ja tu biedna sama zostanę
Może wezmę prysznic i coś poczytam w łóżku
My dostaliśmy w piątek dobre wino czerwone, więc jak już będę mogła, to na pewno otworzymy
Jak kręcę biodrami kółka na piłce, to czuję kłucie w szyjce. W sumie, dziecko ma tam głowę, jakby mi ktoś jeździł gumą po głowie, to też bym się zdenerwowała
Dziewczyny, mamy już 26 mamuśCzekam na info od Penelope, ciekawe czy już tuli Zdziebąda
No i ciekawe, która będzie 30 mamusiąMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Sue wrote:Uff, ja się bujam na piłce od godziny
Spałam dziś po południu, więc cholera wie, o której zasnę...
A Ty Sue przyznaj się ze nie możesz spać bo męża nie ma obok?!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Maarta:) wrote:Mikrodermabrazja swietna sprawa:)
A moj juz zbalamucony i postepow brak
W Niemczech raczej nie ma oksytocyny tylko dostaje sie tabletki na wywolanie, ktore niby na zoladek dzialaja a skutkiem ubocznym sa skurcze tez tego nie chce, chce naturalnie rodzic...
w belgii tez tak jest, rozmawialam z dziewczna ktora miala tak wywolywany porod, wyrazala sie bardzo pozytywnieangelcia lubi tę wiadomość
-
Asia1201 Twój Jaś to prawdziwy słodziak
Rudasku Staś również uroczy!
Jutro mam termin poroduNic się nie zapowiada. O 8 rano mam KTG, to będzie moje pierwsze. Jestem tym bardzo podekscytowana
Stwierdziliśmy z moim J. że jutro nie pójdzie do pracy, musi mnie zawieźć i przywieźć ze szpitala, a gdyby się coś rozkręciło to warunki na drogach kiepskie więc powrót do domu długo by trwał.
Nie wiem jak Wasi mężowie/partnerzy, ale mój jest w temacie ciąży wyedukowany na piątkęWie już wszystko o rozwarciach, skurczach itd.
Dzisiaj przełamałam się i pościeliłam łóżeczko Natalki, skoro Synek Penelope postanowił się wymeldować jak miał już takie cudnie przygotowane wyrko to i może moja córcia się przełamie
No właśnie- Penelope- Czekamy na wiadomość !Asiaa1201, Angélique89, Fedra, angelcia lubią tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Ja też zaliczyłam dziś popołudniowa drzemkę. Nie lubię tych drzemek bo potem jestem jak snieta ryba. Ale oczy same mi się zamykają.
A Ty Sue przyznaj się ze nie możesz spać bo męża nie ma obok?!
Ja też właśnie nie lubię spać po południu, bo potem jestem taka z dupy przez resztę dnia.
Aga, powiem Ci, że mam tak prawie co weekend od prawie 6 lat, więc już się przyzwyczaiłamCo prawda zawsze mi smutno jak wyjeżdża, ale jak wraca to jest jeszcze lepiej
Twój mąż teraz też poza domem, więc pewnie wiesz o czym mówię
On się bardzo stresuje, że go nie ma w domu teraz, ale dostał ode mnie polecenie kupienia whisky kolegom z zespołu z okazji naszych zaślubin, więc może się trochę wyluzuje
-
Sue wrote:A tu taki wpis z przymrużeniem oka - pisząca była chyba na podobnym etapie do nas:
http://verybadmother.blox.pl/2011/11/Naturalne-sposoby-wywolywania-porodu.html
-
Gosiak wrote:Przekonałaś mnie, idę po podkład.
Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego