Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie poddam sie o 720 dkonczyla cyca teraz znowu go je
dzie robie test wlasnie ze caly dzien na cycu bedzie dopiero na noc ok polnocy dostanie mm bym odpoczela i sie troszke zregenerowala
a jutro ok 9 wizyta doradcy
oj 200 ml chcialabym sciagac
poki co nie stresuje sie jakos strasznie , trszke czasem pomysle o tym ale nie jestzle, jak minie miesiac i dalej bedzie dupa to co innego
poki co jeszcze 2 tyg nie minely
Fedra lubi tę wiadomość
-
Angelcia gratulacje
Moje dziecko dzis jak tatko wyjeżdżał o 2 do pracy postanowiło nie spać.oczy jak 5 zloty i sie kreci! Ale na szczęście obyło sie bez placzku i krzyku
i tak spokojnie z godzinke sie wiercila. A teraz odsypia a matka nie moze spac!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Wczoraj podrzemalam w dzien, cala noc przespana tylko z jedna pobudka na siusiu i od 7 jestem na nogach i samopoczucie na razie super. Ide ogarniac i wstawic pranie.
Angelcia gratulacje!! Najwazniejsze, ze masz to za soba i masz juz Adule przy sobie. Teraz wypoczywaj i cieszcie sie soba.
Lara trzymam kciuki zebyscie lada moment byli juz w trojke -
Gratulacje Angelcia
najważniejsze,że juz jest po i ze jesteście zdrowe ,teraz wracajcie do sił
ja ostatnio jestem ciągle niewyspana,może zbieram siły? Miałam bóle @ ale przeszły,Syn grzecznie czeka,a jutro zostanie tydzien do terminu z usg.
milego dnia kobietki -
bella84 wrote:Moja mama wogole nie karmila piersia bo zamiast mleka miala wide...
Juz sama mie wiem dzis probuje tj piszecie czyli ciagle cyc, ilekroc zachce +!kangurowanie
Wczoraj po 17 bylabdokarmiona butla z mm a potem juz ciagle na cycu mi wisiala chyba z godzine-1,5 h jak nie dluzej i potem polosylam sie z nia obok i tak kimslysmybto obudzila sie jeszcze po 20 na cyca i dalam jej 15 min to potem do polnocy spala jak zabita... O polnocy obudzila sie jesc to maz ja dokarmil mm 50 ml inzaczela ostro ulewac... Wiec moze cos u mnie podjadla? Pomyym wszystkim o polnocy jeszcze odciagalam ale bylo tylko 20 ml i jakby tylko z lewego cyca z prawego jakby wydoila do dna...eh ... Doradce mam w sobote o 9 rano i sie nie moge doczekac juz
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
tak w ogóle dzien dobry
w nocy mi znowu czopek odlatywał, złapały mnie z 3 takie skurcze, przy których macica u góry się robiła jak skała, nad ranem natomiast złapał mnie skurcz mięśnia tego od łydki do uda. Masakra!
I teraz sobie wstałam... Piękna pogoda)
Angelcia - gratulacje! Adulka taka drobniutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:07
-
Wiesz co Bella? Tak sobie myślę o Tobie, czy Ty nie chciałabyś może za dużo tego mleka tydzień po porodzie. JEżeli przystawiasz dziecko na godzinę czy półtorej i potem jeszcze ściągasz po kilkadziesiąt ml to śmiem myśleć, że dziecku to w zupełności wystarcza i niepotrzebnie się stresujesz. No chyba, że mała nie ssie tylko kima z cycorem w buzi
Daj znać co powie doradca, trzymam kciuki!!
Angelcia gratuluje! Szkoda że musiałaś się tak namęczyć a i tak zrobili ci cc. Najważniejsze, że masz już Adulcię przyu sobie -
dzień dobry
Angelcia gratuluję!! odpoczywacie teraz i cieszcie się sobą
Boroniówka idziemy łeb w łeb, tylko szkoda że nic się nie dzieje
ja wczoraj poszalałam z mężem, poskakałam na piłce, herbatkę wypiłam i co? ani jednego skurczu do dzisiaj...poddaje się..
miłego dniaBoroniówka lubi tę wiadomość
-
Bella ja bym nie dawala butelki. Mi polozna powiedziała ze karmienie z jednego cyca to 30/40 minut i malenstwu wystarczy z zupelnosci. Jesli karmisz półtorej godziny to ona chyba sie bawi i sobie smoczek zrobila z cycka najwidoczniej. Jak dokarmiać to tylko strzykawka aby nie zaburzać ssania. I tak w szpitalu dokarmiali mi mała i tak samo polozna powiedziała.
Moja np nie zawsze te 30 mimut cycka ciągnie zdarza sir ze tylko 20 minut ale juz go nie chce. -
Angelcia gratulacje!!
U mnie tez bez zmian, piatek 13stego w czerwcu byl dla mnie wyjatkowy - zobaczylam dwie kreski na tescie, moze dzisiejszy bedzie rownie piekny, czekamGosiak, mala_mi1982, dorocia2324, Boroniówka, Sue, Januszkowa, Angélique89, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja też czekam.. na szczęście tego dnia:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:28
Gosiak, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość