Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mymamy niecałe 22 stopnie w domu.
Młody śpi zazwyczaj z zamknięta buzka.
My też witamy się z pierwszego nocnego karmienia, po 4,5 h od ostatniego. Ja już przestałem bbudzić Stasia do jedzenia, bo zauważyłam, że w naszym przypadku to on musi ustalić kiedy jest głodny, inaczej mało je i jest zdenerwowany. Dzisiaj w dzień np sam się budził prawie co 3 h jak z zegarkiem w ręku -
I ja się witam z karmienia,pierwszego. Spala od 21 do teraz. Szok!
My mamy 24 stopnie w sypialni prawie, mloda ma na sobie body z krótkim rękawem, spodenki, skarpetki i bluzeczke, śpi pod kocykiem i do polowy nakryta koldra a i tak ma ręce lodowate wręcz,a kark cieply i nie mokry... wiec ja nie wiem co by bylo jakby bylo np. 21 stopni, a wszędzie pisza ze ma tyle być wlasnie, zamarzla by mi ona chyba. I bądź tu czlowieku mądry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 03:17
-
my wlasnie sie karmimy ale nie wiem ktore karmienie. Nocne 2.
Dzieki za ta temp. my mamy w domu tez 20-21 ale sie boje ze to zimno szczegolnie jak przebieramy. Do kapania podgrzewamy w pokoiku. Mnie non stop zimno wiec ciezko okreslic jalk jest ok.
Dzis chyba psikne do noska woda morska.
Nasz tez prawie nie odbija. -
Poszlam jej glowe odwrócić i się obudzila. Niech to szlag! Także teraz drugi Cyc. Może za to pospi do 8 chociaż.
Wasze dzieci tez odwracają glowe ciągle w jedna stronę? Ja mam straszny problem z upilnowaniem tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 04:06
-
Witam na drugim karmieniu
znowu prawie 4 godzinki minęły
Lady mój też częściej na jedhej stronie leży, ale my nic z tym nie robimy na razie bo z drugiej ma tego nieszczęsnego krwiaka i położna opowiedziała, zeby na razie tak zostało. Jak się wchlonie to wtedy będziemy musieli mobilizować młodego do jedzenia także na drugiej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 04:27
-
Ciocie dzisiaj o 2.16 sn na świat przyszła Pola!
2890 i 49 cm szczęścia
jest cudowna i śliczna a my zakochani po uszy! Malutka już po cycu i zasypiamy bo niedługo się karmimy
Poròd ekspres,od IP ok.3hopiszę jutro
DobranocGosiak, mala_mi1982, Katiś, agaaa28, Patrycja20, Penelope, Laurka, kasia_1988, Bietka, bella84, Lara 82, LadyDi, Aagnieszkaa, AsiaSzw, kasianadine, Sue, Suri97, PatrycjaP, angelstw, dorocia2324, Boroniówka, Stokrota :), Daisy, ash, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Ehh znowu nie śpi w tych godzinach, dziś to będzie pewnie od 3 do 6. Juz nie mam pomysłu jak go przestawić. Zjadl, wystekal 2 kupy, przbralismy się i awantura o cycka. A piersi do 6 to mi eksploduja chyba
Do tego rozbolala mnie głową.
U nas tez lubi chyba bardziej na prawym boczku leżeć. Ale ja się staram układać na zmiane- raz na prawym, raz na lewym. Prawie nam to wychodziLadyDi a ty kladziesz na plecach i główkę obracasz? Mój leży na boku i sam się nie przekreci, wiec jak go położe tak leży
U mnie w sypialni 24 stopnie. Ale mamy wywietrznik w oknie, to zimno wpada z zewnatrz i tak się tego nie odczuwa. Kapiemy w łazience, bo tam się da mocno nagrzac bardzo szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 05:03