Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue ja mysle ze smoczek jest wybawieniem. Gdybym ja nie dawala malemu smoka to tez ciagle butle musialby dostac aby zassac. Mam cala szuflade smoczkow i tylko MAM mu odpowiada.
Penelope daj znac jak laktator. Ja wlasnie jade z koksem.
Moj soi juz dzis 4 raz. Pewnie do 18 pospi i ootem do 19 bedziemy gadac i ogladac rozne rzeczy i jak tata przyjedzie to kapiel
Syn wlasnie usmazyl mi nalesniki. Boszzz jakie pychaz musem jablkowym.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna on tez miewa dni ze slabo ze snem, ale widze i wiem ze bez smoka mialabym armagedon. Nie ma opcki meczyc sie nie bedziemy we dwoje. Ja zasypia to go i tak wypluwa, a wczesniej to z 20 razy ide do niego bo jojczy bo mu smok wypadl, ale w koncu zasypia a ja moge na spokojnie chociaz mleko odciagnac aby cycki nie pekly
Uwielbiam kiedy on spi a ja moge posiedziec obok niego z kanapka albo lapsem. O wlasnie jojczec zaczyna no prawie 18 i walka z bąkami -
Ash mozesz zamrozic. Mleko w lodowce z temp 4 stopnie moze byc przechowywane 5 dni.
Rudasku marnujesz takie dobrodziejstwo czemu nie zamrozisz. Jaka szkoda twojego mleka jejuuu przeciez nic mu nie dolega po rozmrozeniu jest rownie wartoscioweWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:52
ash, Laurka lubią tę wiadomość
-
Podziwiam was ze np. do 18 nic nie jecie. Ja wiem co to znaczy jak dziecko płacze, ale mam tak wilczy apetyt ze jestem załamana bo chyba nie schudne. Ja juz doszłam do wprawy i potrafię karmić Piotrusia w beciku trzymając go w jednej ręce na stojąco, dzięki czemu mogę jedna ręką wyjąć zupę podgrzac ja nalacna talerz, zrobić herbatę itd. Wiadomo bułki nie przekroje. No i wózkiem wozimy się po całym domu bo lepiej jeździ niż kołyska. Nawet wózek do WC wjeżdża ze mną. Oczywiście to chwilowe.
-
No ja tez nie moglabym nie jesc caly dzien. Ja musze co 3 godz jesc, a nawet chce mi sie czesciej jesc ale juz sie hamuje. Mam nadzieje, ze sie to unormuje bo na wiosne trzeba kg zrzucic.
Na razie odpukac moje dzieciatko daje mi jesc i wiekszosc czasu grzecznie sobie lezy, troche go nosze jak jest niespokojny i jak sie uspokaja to odkladam. -
Ja tez Was podziwiam! Mam łaskawe dziecko które daje mi zjeść śniadanie normalnie, drugie śniadanie i obiad. Ogólnie to stwierdzam tfu tfu ze jest bardzo grzeczny. Złości sie jak jest głodny i przy przebieraniu- wtedy jest wrzask jakby ho obdzierali ze skory! No cóż... Trudno.
Jutro mam pierwsze wyjście bez synka! Jadę na paznokcie, nie bedzie mnie 1,5-2h. Odciagnelam pokarm gdyby jednak zgłodnial ale pewnie zdarze wrócić na karmienie
Idę szykować kąpiel, snem smacznie spi nadal ale czas kąpieli to czas kąpieli. -
Powiem wam ze gdyby nie te baki w dupie to mój Piotruś byłby tak spokojny ze szok. Cały dżin był dziś marudny, nawet był kryzys histerii maz go uspokoił i spał mu na klacie godzinę. Teraz wyjelam nasz lezaczek bujaczek, żeby go czymś zainteresować wlaczylismy muzyczne i hustawke, Piotruś tak się wyluzowal,ze poszly mega baki i kupa, momentalnie dziecko anioł, uśmiech na guźce,sam po leży na łóżku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:51
-
nick nieaktualnyJa tez dzisiaj jestem wykonczona. Dzisiaj jakis dzien noszenia na rekach . Mala strasznie domaga sie przytulania i bliskosci. Nie potrafie jej tego odmowic
To nic ze nie jadlam nic od obiadu. w sumie to nawet nie ma obiadu w domu. Z szafy wysypuje sie sterta ubran, w kuchni tez nie pozmywans.
TrudnoTeraz zasnela ale nie mam sily ogarniac domu. Ide sie wykapac i dolacze do spania z moja corcia.