Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczynki
czytam Wasze posty weekendowe, nadrabiam i widze info o tej iwtaminie, kurde musze przyuwazyc czy u mnie tez to nie jest przypadkiem powodem tych bóli brzuszka itd...w sobote byl swiety spokoj a wczoraj znów go bolał..nie tak bardzo jak w tygodniu ale byl wzdety i Maly sie prezył
we srode zapytam pediatre jak to rozawiazac bo straszne to dla mnie jest...
zyje po mega męczącym weekendzie..goście to jednak ciezka sprawa:) jedeyny plus taki ze mam tak wypchaną lodówkę ze szok! tesciowa nawiozła zarcia jakbysmy głodem przymieralihehe ale chwała jej, mam z głowy obiady na dobrych kilka dni
ew tylko zimniory dogotuje:)
ale powiem WAm ze goście plus dziecko to udreka..choć nasz Maluszek cała sobote jakby miał wszystkich w dupie przespał..wczoraj miał gorszy dzien, znów problem z gazami i brzuszkiem, ale tez dał rade! oczywiscie nie obeszło sie bez mojej wkurwy gdzie dziecko smacznie spi a ktos podchodzi bo ma taki kaprys i wyciaga go z wózka...albo patrze do wozka, dziecka nie ma..okazuje sie ze ktos wyciagnał malego, uznał ze ma kupe i przebiera..no myslalam ze mnie szlak trafi! nienawidze jak ktos bierze moje dziecko, jeszcze bez mojej obecności!!! no szlak..ze nie wspomne o tym, ze nie trzymali mu głowki!
!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa...myslalam ze pozabijam
Dzis w końcu odpoczne, dość gośći!!!! dopiero na chrzcinach, he he :)Maluszek wstał o 6 jak codziennie...zjadł..pobawił sie z tata i o 8 zasnałciekawe na jak długo:)
słoneczna 85, derii84 lubią tę wiadomość
-
Suri97 wrote:Mnie tez to czeka
ale przesunelam na kwiecien jak juz bedzie moj P.
Ciesze sie bo to przynajmniej pokaze co i jak bo tak nie wiadomo. Ja mam problemy z kolataniem i z za szybka akcja serca i tachyarytmie zapisala mi na skierowaniu. W ciazy o dziwo nic mi nie dolegalo czasami tylko ale nie byly konieczne leki a teraz zas mi sie pogorszylo.
jak mi wyjda zle wyniki to bede musiala do kliniki na pare dni jechac.
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze wyjdzie
Mam nadzieje ze u nas jednak nie bedzie tej arytmii no ale jak bedzie damy rade! -
Mala mi a Ty bedziesz mogla z nim byc w nocy?
Kurcze to ja chyba nie ide na spacer. Boje sie ze siebie doprawie i on sie przeziebi bo w nocy katarek mial.
Orientujecie sie po jAkin czasie ewentualnie przychodza wyniki badan przesiewowych? To co pobieraja w szpitalu. Bo wiem ze lepiej jak nic nie przyjdzie ale nie zapytalam o czas i od kiedy moge byc spokojna:) -
słoneczna 85 wrote:Mala mi a Ty bedziesz mogla z nim byc w nocy?
Kurcze to ja chyba nie ide na spacer. Boje sie ze siebie doprawie i on sie przeziebi bo w nocy katarek mial.
Orientujecie sie po jAkin czasie ewentualnie przychodza wyniki badan przesiewowych? To co pobieraja w szpitalu. Bo wiem ze lepiej jak nic nie przyjdzie ale nie zapytalam o czas i od kiedy moge byc spokojna:)
na mojej ulotce pisało, że do 14 dnibadź spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:41
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, a ma ktoras termometr microlife NC 150??
jak mierze nim temperature to co chwile wychodzi inna..czy to normalne na tym termometrze??
a moze trzeba go skalibrowac, tylko jak??
prosze o pomoc
max do miesiaca wyniki przesiewowych, jak sie nie odzywaja to znaczy, ze wszystko w porzadkuwiec niech lepiej milczą
-
Tomek wlasnie rozryczal mi sie przy piersi, ale tak, że az piszczal. Nawet nie wiedziałam, że tak potrafi.
Odłożyłam go do lezaczka i spokój - jesc mu sie nie chciało, zmęczony był po prostu. Wstał przed 6, wiec w sumie czas na drzemkę
Ja zjadłam juz sniadanko, pije wlasnie kawe i zabieram za ksiazke o rodzicielstwie bliskości:)
Cath, Suri trzymam kciuki za Wasze badania. Trzeba byc dobrej mysli!!
-
Groszek wrote:dziewczyny, a ma ktoras termometr microlife NC 150??
jak mierze nim temperature to co chwile wychodzi inna..czy to normalne na tym termometrze??
a moze trzeba go skalibrowac, tylko jak??
prosze o pomoc
max do miesiaca wyniki przesiewowych, jak sie nie odzywaja to znaczy, ze wszystko w porzadkuwiec niech lepiej milczą
Co za lipa....Kupię taki zwykły najzwyklejszy do pupy bo ten mnie wkurza.
-
Rudasek wrote:dokładnie tak jak pisze Pia
do 12tyg powinny byc wyniki
Rudasku tu chyba błąd! nie do 12 tyg. tylko do 2 tyg.
Tam są między innymi choroby ukł pokarmowego czy jak tam się je nazywa. Np. w przypadku fenyloketonurii 12tydzień na mleku to już by było pozamiatane.
Jak byłam na bioderkach spotkałam dziewczynę, której małemu wyszła fenyloketonuria to zadzwonili do niej po tyg. od narodzin i miała się zgłosić w Katowicach, bo mały jak najszybciej musiał mieć wdrożone specjalne żywienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 10:49
-
Sue dziękujemy za informacje
u mnie już znalazłam sposòb by mała z prawej też jadła,ale i więcej leci bo stymuluje laktatorem
Po raz pierwszy w nocy musiałam ściągać bo kamienie miałam :o
Co do wit.my mamy te twisty i nic po tym nie jest-odpukać
Nocka ładna,karmienie o 22, 3 i 7.30
A teraz ogarniamy się i lecimy na spacerek bo Polcia już przysypiaSue lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Rudasku tu chyba błąd! nie do 12 tyg. tylko do 2 tyg.
Tam są między innymi choroby ukł pokarmowego czy jak tam się je nazywa. Np. w przypadku fenyloketonurii 12tydzień na mleku to już by było pozamiatane.
Jak byłam na bioderkach spotkałam dziewczynę, której małemu wyszła fenyloketonuria to zadzwonili do niej po tyg. od narodzin i miała się zgłosić w Katowicach, bo may jak najszybciej musiał mieć wdrożone specjalne żywienie.
tak, racja:)
DZiekuje:)