Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja jutro tez poprosze o skierowanie do kardiologa. Pojade do Ustronia tam jest bardzo dobry kardiolog dzieciecy do ktorego sama chodzilam. Babka robi wszystko tak dokladnie,profesjonalnie, mowi o wszystkim, wyjasnia i mam do niej wielkie zaufanie. Pacjenta trzyma u siebie 30min
a dzieci jeszcze dluzej.
Troche pewnie poczekamy na wizyye bo to na Nfz. -
Ja nie mam zadnego skierowania na morfo przed szczepieniem. Po prostu doktorowa go zbada i zdecyduje czy mozna szczepic. Tak mialam z pierwszym synkiem.
Katis wspolczuje Ci tego gronkowca. Ale bedzie dobrze zobaczysz.
My zaraz kapiemy dzieciaczki, potem hells kitchen i trzeba sprobowac jak wyszlo ciasto -
nick nieaktualnyNo ja tez nie mam skierowania. Robie na wlasna reke. Nie mialam kiedy i jak zajechac i poprosic o skiero.
Morfologia nie jest konieczna ale wydaje mi sie ze warto zrobic. A mysle ze skierowania zaden pediatra nie odmowi jak sie poprosi.
Ja kapie co drugi dzien
U nas dzisiaj prawdziwa wiosna +16 w cieniu . Tylko silny wiatr ;/ -
nick nieaktualny
-
my morfologii nie robiliśmy przed szczepieniem.
Jutro się dowiem , bo jeżeli tych anty cos tam jednostek bakterii jest dużo to żegnaj kp. Staram sobie nie skręcać ze jestem zła matka bo muszę odstawić cycek, ale chyba się załamie jak Pola będzie płakać bo będzie go chciala a ja jej nie będę mogła jej dac
powiedzcie mi co stosowalyscie na katar u maluszków? Mam maść majerankowa i sól do nosa i gruszka.
Jak spało wasze dziecko w nocy ? Bo Pola nie chce na płasko bo nie umie oddychać takPola
Hania -
Laurka współczuję powrotu do pracy. A więcej jyz ściągasz. ? To tatuś zostaje z małą. ?
Ciesze się ze przetrwał nasz wątek. Teraz nie zawsze mam czas ale staram się czytać na bieżąco.
czwartek mam wizyte u ginekologa i mam nadzieje bedzie zgoda na sex i ćwiczenia. Zostawiam tez mała na dłużej skoro jade i teraz dylemat
jak odmrazac i łączyć takie roz mrożone mleko. ? Bo mam 3x60ml -
Wróciliśmy od neurologa. Mamy zielone światło dla szczepień. Pani dr bardzo rzeczowa, przemiła i poświęciła nam sporo czasu.
Pokazała jak prawidłowo nosić, układać itp. Mamy zestaw ćwiczeń do wykonywania w domu bo mamy trochę za duże napięcie w rączkach.
Bardzo pochwaliła wybór 5w1+Engerix
Moj syn padł! Trzymajcie kciuki zeby posłał trochę i zeby noc była dobra bo ja dzis nie wyrabiam.megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
megg wrote:Doszła mi chusta nosidlo banan
ale wydaje mi się ze dziec ko strasznie powyginane w niej
ma ktoś i opanował jak to ma być. ? LadiDi?
Moje też doszło i też w sumie nie bardzo wiem jakby to miało wyglądać... i jeszcze mi doradca od chustowania powiedziała, że to nie do końca bezpieczne, bo dziecko jak będzie miało bródkę do szyi za bardzo to może się udusić a w tej pozycji nie można tego skontrolować. -
agaaa28 wrote:A wiecie co, ten mój łobuz to waży już 5400 i ubrania na 62 robią się małe !!!!
Ale nie ma co się dziwić, urodzilysmy niezle klocuszki. I w dodatku rosną jak na drożdżach!!agaaa28 lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego