Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Mówisz o babasling?
Moje też doszło i też w sumie nie bardzo wiem jakby to miało wyglądać... i jeszcze mi doradca od chustowania powiedziała, że to nie do końca bezpieczne, bo dziecko jak będzie miało bródkę do szyi za bardzo to może się udusić a w tej pozycji nie można tego skontrolować.
Kurcze to co całkiem odpada ? próbowalas? FRANEK jakiś taki powyginany w tym -
Katiś, jeśli zależy Ci na kp, to może napisz o swojej sytuacji na FB na grupie karmienie piersią. Dziewczyny mają sporą wiedzę, prawdopodobnie pomogą - może znają jakiś lek, który można brać karmiąc piersią.
Jeśli chodzi o zabawki, to mój się wszystkim interesuje. NIestety jest to problematyczne - czasem jest go trudno nakarmić, bo wszystko przykuwa jego uwagę. Tak samo z usypianiem. No ale taki czas
Mój waży 5300. Urodził się 3 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 20:27
-
megg wrote:Kurcze to co całkiem odpada ? próbowalas? FRANEK jakiś taki powyginany w tym
Ale ja mam dziś dość wrażeń z chustowania, może jutro-pojutrze na spokojnie...
Wysłałam jeszcze mojej doradcy linka z proponowanymi pozycjami w tym babaslingu - czekam aż mi odpisze. -
sebza wrote:Jeśli chodzi o zabawki, to mój się wszystkim interesuje. NIestety jest to problematyczne - czasem jest go trudno nakarmić, bo wszystko przykuwa jego uwagę. Tak samo z usypianiem. No ale taki czas
sebza lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Między naszymi dziećmi jest miesiąc różnicy, więc daję Janeczce jeszcze czas na zabawki.
Zreszta - jak ze wszystkim. Nie ma co tak pędzić i wymagać nie wiadomo czego od dziecka. Wszystko przyjdzie w swoim czasie.
Żeby nie było - nie mówię,że Ty wymagasz od Janeczki. To tylko taki luźny wywódGosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Gosiak daj znać co ci odpisze
Wiązała z tym nosidelkiem duże nadzieje ...
a co to za link z pozycjami?
może rzeczywiście maluchy mają czas na zabawki. Narazie to widzę ze patrzy na twarze. Ale niema szans żebym go zostawiła sama . Nie umie się sam sobą zająć i płacze -
Moja Michalina teraz zwraca uwagę na wiele rzeczy. Najbardziej lubi grzechotki ale uśmiecha się też do maskotek tyle , że moja niuńka jest z tych najstarszych na forum
Mimo wszystko jednak dużo wcześniej kupiłam jej taka kwadratową, szeleszczącą szmatke z czarno-białymi wstawkami i na niej zawieszała wzrok juz dawno. tylko trzeba było szeleścić i pokazywac jej 20-30cm przed oczkami bo jeszcze wtedy wzrok nie był taki dobry.
-
ale naprodukowalyscie
toz to nie nadrobie
Katiś, a masz tam antybiogram? na co wrazliwy ten gronkowiec?
bo jesli tak to trzeba celowany antybiotyk..
no i moze akurat bedzie mozna karmic piersia, a jesli nie to laktacja utrzymywana bedzie musiala byc za pomoca laktatora, a dziecko na mm na chwile... no co zrobisz?
kupilam dzis pampki z babydream, bede testowac....
Misiek spi, pewnie 22-23 bedzie pobudka na karmienie...
ja mojemu Maleńkiemu tancze a on sie usmiecha, to najlepsza zabawa, ale fakt czarno-biale lubia małe dzieciaczki
jednak to nie byla goraczka, to ten dziadowski termometr- wywale go przez okno ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala zasnela pol godz. temu
Ja pinkole teraz czytalam o tym przewracaniu z brzucha na plecy i pisza ze od 3msc albo i pozniej sie to dzieciom udaje. To mnie juz zmartwilo... a plecow na brzuch ok 6msc(!)
Co sie tej mojej corci tak spieszy. No Way! Co to za silne dziecko mi sie trafilo.
Jak ona to robi. Juz jej pilnuje. Nie robi tego jakos nagminnie ale przewaznie jak na macie lezy to ma wtedy duzo miejsca i takie cuda zaczyna robic. .
Mam nadzieje ze.sobie.niczego nie uszkodzila.dotychczass