X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze i tak Gosiak- ja nie mialam Boboticu

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella dlatego ja nie mialam pomocy ani mamy ani tesiowej..

moze mam gorszy obiad albo i nie mam i kurz na polkach ale przynajmniej oddycham spokojnie :))

a w sumie to nawet jestem dumna z siebie ze mi nikt nie pomagal i nikt nie bedzie mi wypominal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:56

Gosiak, asia888 lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popatrzcie jakie super::

http://babyonline.pl/nie-uwierzysz-co-sie-stalo-podczas-badania-usg-film,usg-w-ciazy-artykul,17176,r1.html

dorocia2324 lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Bella dlatego ja nie mialam pomocy ani mamy ani tesiowej..

moze mam gorszy obiad albo i nie mam i kurz na polkach ale przynajmniej oddycham spokojnie :))

a w sumie to nawet jestem dumna z siebie ze mi nikt nie pomagal i nikt nie bedzie mi wypominal

ja też jestem z siebie dumna :D chociaż mama mi część okien umyła :D ale ja nie chciałam

słoneczna 85, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie w aptece nie sprzedali nasivinu, bo jest od 3 m-ca

relg9vvjrtqik460.png

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak od 3 ale inne dawkowanie a tu ja mam mniejsze- tak pwoeidziala pediatra

atdcqtkf2affvuei.png
  • Boroniówka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ktore dokarmiają po kp, ile Wasze dzieci jedzą jeszcze mm na dokładkę? bo Mój to by jadł non-stop z cyca i z butli około 90 ml jeszcze musi być

właśnie zasnął a od 16 walczyliśmy,albo cyc,albo śpiewania,albo goła dupka i pieluszka :)

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie wkurzylam bo w apetece w kotrj zawsze wsyztsko kupuje i zamawiam dzis mialam taka sytuaje:

zadzonwilam zapytac czy ejst katarek i pani pwoiedziala ze tak i kosztuje 52 zl wiec powiedzialam zeby mi odlozyla a wieczorem maz odbierze.

ona ze ok..

no i poszedl i dzowni i mowi ze nie ma i niktnie dzownil!
    moze pomylilam nr do apteki? wiec sprawdzam - no kurcze ten nr! i dzownie znowu pod ten sam nr i pytam- a ona ze nikt nie dzownil!!!!!
    i maz juz byl ale nie ma tego co chcialam!

mowie ze na pewno pod ten nr dzownilam i pani pwoeidziala ze 52 zl kosztuje! a ona sie rozlaczyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

no masakra!!!!
    wkurzylam sie na maxa!!!!!!!
    wszytsko rozumiem- zdarzaja sie pomylki- mogla przeprosic,zaproponowa ze zamowi na jutro czy cos!!!!

wiecej tam nie pojde a bylam dobrym klientem!!!!

na osiedlu w aptece jest katarek wiec dzis bedziemyu odciagac

denerwuja mnie takie sytuacje!!!!!

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie myślę nad tym katarkiem i nie wiem, niby na razie nie potrzebuję, ale czasem lepiej się zabezpieczyć

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie burza!!!

relg9vvjrtqik460.png

• megg Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja

Lara powodzenia
    Mala mi zycze zdrowka Tymusiowi

tez bylam w czwartek u ginekologa na "przegladzie" i jest ok, dostalam tabletki i juz i plastry na blizne zeby sie ładnie zagoila po cc
    cwiczyc moge bardziej za mc ale teraz zaczynam powoli ruch i nawet wczoraj potruchtalam na biezni :)

ja tez uzywam sab simplex , dzis zamowilam kolejna butelke, u nas to dziala , a podare 3 razy po15 kropelek na 24 godz

my chrzcimy w 2 dzien swiat, musimy w kanjpie bo mamy 40 osob (ma zma duza rodzine) mam nadzieje ze pogoda sie poprawi
    w domu sobie nie wyonrzma organizowac takiej imprezy

co do buzki moj tez ma takie chrstki i pediatra polecil nam smarowac kremem atoperal

podaje moze ktoras z Was nynastyne dziecku? bo nam przepisali (plesniawek nie ma jeszcze ale mocno bialy jezyczek) i za bardzo nie wiem jak to podawac

mala_mi1982 lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    ja też jestem z siebie dumna :D chociaż mama mi część okien umyła :D ale ja nie chciałam
    Ja też! :)
    Mama mi tylko raz ugotowała gar barszczu i żeberek w śliwkach.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • sebza Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w sab simplexie nie ma już aspartamu, a jego działanie dlatego czasem jest lepsze od innych ponieważ ma tę inną postać simeticonu - dimeticon. Przynajmniej na moim tak jest napisane. Zamawiałam z Niemiec, z tej strony

http://m.shopwahl.ch/a/produktliste/idx/10000400/mot/Sab_simplex/produktliste.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:56

atdci09k89ytpjkc.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg ja nabieralam w pipete, która jest dołączona wyznaczoną dawkę płynu i wciskalam do buzi. Lekarz mówił, żeby też za dziasla aplikować. Pamiętaj, że trzeba to trzymać w lodówce.

megg lubi tę wiadomość

c7hyim7.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonezna i Pia ja tez bym nie brLa pomocy ale mniemam ze wasi mezowie wracaja do domu codziennie a miojego 5 tyg nie ma cale.. A domtego i to w sumie duzy problem dochodzi karmienie kp i butla.. Byloby ok gdyby mala cyca sciagala w 20 min i potem flaszka ale niestety mala mi possie a potem jak nie sciagne laktatorem to mam zastoj... Zastoj za zastojem guzki i to bolace... Zaluje ze nie skonczylam z tym przed wyjazdem meza wtedy byloby duzo latwiej ale niestety sytuacja wyglada tak ze mala absorbuje duzo uwagi i czesto gdy juz musze odciagac musi byc tez na raczkach bujana... Jesli ja pobujam i nie sciagne to zastoj a ona ma fazy ze takie bujanie i 3 h z noszeniem zajmuje..:/ wiec moja sytuavja nieco wymagajaca troszke pomkcy wlasnie przez to glupie karmienie ...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja potem wstawie linka do strony z ktorej ja zamawialam SabSimplex. Raz zamawialam z niemiec za 35 zl a teraz z Czech za 17.50 wiec duzo bardziej sie oplaca tym bardziej ze idzie tego.

Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella a jak bykas u gina to wzielas dostinex przy okazji. Ja juz nic nie mam. Laktator schowany, staniki do kaemienia tez. Mam juz swoje cycki na wylacznosc ;-)

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Pia Gizela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja ciebie rozumiem. Mnie mąż pomaga trochę nie powiem. Ale najważniejsze że jest jakaś inna gęba do oglądania :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:14

relg9vvjrtqik460.png

• bella84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I np teraz sciagam bo ostatnie bylo ok 14 i no musze juz bo ciagle mam zastoj od 3 dni i nie chce by sie w zapalenie pezerodzil.. Gorace oklady potem odciaganie i oklady z kapusty nie pomogly... Wiec jak mala teraz nie spi to wlasnie tesciowa ja teraz nosi a ja na laktatorze... Taka kicha no :/ bardzi tego nie chcevale juz tydzien zostal i maz wraca...:/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia to ten link.

http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml

Za 2 buteleczki z przesylka zaplacilam 54 zł

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
‹‹ 2674 2675 2676 2677 2678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ