Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella dlatego ja nie mialam pomocy ani mamy ani tesiowej..
moze mam gorszy obiad albo i nie mam i kurz na polkach ale przynajmniej oddycham spokojnie)
a w sumie to nawet jestem dumna z siebie ze mi nikt nie pomagal i nikt nie bedzie mi wypominalWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:56
Gosiak, asia888 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Bella dlatego ja nie mialam pomocy ani mamy ani tesiowej..
moze mam gorszy obiad albo i nie mam i kurz na polkach ale przynajmniej oddycham spokojnie)
a w sumie to nawet jestem dumna z siebie ze mi nikt nie pomagal i nikt nie bedzie mi wypominal
ja też jestem z siebie dumnachociaż mama mi część okien umyła
ale ja nie chciałam
słoneczna 85, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
a ja sie wkurzylam bo w apetece w kotrj zawsze wsyztsko kupuje i zamawiam dzis mialam taka sytuaje:
zadzonwilam zapytac czy ejst katarek i pani pwoiedziala ze tak i kosztuje 52 zl wiec powiedzialam zeby mi odlozyla a wieczorem maz odbierze.
ona ze ok..
no i poszedl i dzowni i mowi ze nie ma i niktnie dzownil!
moze pomylilam nr do apteki? wiec sprawdzam - no kurcze ten nr! i dzownie znowu pod ten sam nr i pytam- a ona ze nikt nie dzownil!!!!!
i maz juz byl ale nie ma tego co chcialam!
mowie ze na pewno pod ten nr dzownilam i pani pwoeidziala ze 52 zl kosztuje! a ona sie rozlaczyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
no masakra!!!!
wkurzylam sie na maxa!!!!!!!
wszytsko rozumiem- zdarzaja sie pomylki- mogla przeprosic,zaproponowa ze zamowi na jutro czy cos!!!!
wiecej tam nie pojde a bylam dobrym klientem!!!!
na osiedlu w aptece jest katarek wiec dzis bedziemyu odciagac
denerwuja mnie takie sytuacje!!!!! -
witam sie i ja
Lara powodzenia
Mala mi zycze zdrowka Tymusiowi
tez bylam w czwartek u ginekologa na "przegladzie" i jest ok, dostalam tabletki i juz i plastry na blizne zeby sie ładnie zagoila po cc
cwiczyc moge bardziej za mc ale teraz zaczynam powoli ruch i nawet wczoraj potruchtalam na biezni
ja tez uzywam sab simplex , dzis zamowilam kolejna butelke, u nas to dziala , a podare 3 razy po15 kropelek na 24 godz
my chrzcimy w 2 dzien swiat, musimy w kanjpie bo mamy 40 osob (ma zma duza rodzine) mam nadzieje ze pogoda sie poprawi
w domu sobie nie wyonrzma organizowac takiej imprezy
co do buzki moj tez ma takie chrstki i pediatra polecil nam smarowac kremem atoperal
podaje moze ktoras z Was nynastyne dziecku? bo nam przepisali (plesniawek nie ma jeszcze ale mocno bialy jezyczek) i za bardzo nie wiem jak to podawac
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w sab simplexie nie ma już aspartamu, a jego działanie dlatego czasem jest lepsze od innych ponieważ ma tę inną postać simeticonu - dimeticon. Przynajmniej na moim tak jest napisane. Zamawiałam z Niemiec, z tej strony
http://m.shopwahl.ch/a/produktliste/idx/10000400/mot/Sab_simplex/produktliste.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:56
-
slonezna i Pia ja tez bym nie brLa pomocy ale mniemam ze wasi mezowie wracaja do domu codziennie a miojego 5 tyg nie ma cale.. A domtego i to w sumie duzy problem dochodzi karmienie kp i butla.. Byloby ok gdyby mala cyca sciagala w 20 min i potem flaszka ale niestety mala mi possie a potem jak nie sciagne laktatorem to mam zastoj... Zastoj za zastojem guzki i to bolace... Zaluje ze nie skonczylam z tym przed wyjazdem meza wtedy byloby duzo latwiej ale niestety sytuacja wyglada tak ze mala absorbuje duzo uwagi i czesto gdy juz musze odciagac musi byc tez na raczkach bujana... Jesli ja pobujam i nie sciagne to zastoj a ona ma fazy ze takie bujanie i 3 h z noszeniem zajmuje..
wiec moja sytuavja nieco wymagajaca troszke pomkcy wlasnie przez to glupie karmienie ...
-
I np teraz sciagam bo ostatnie bylo ok 14 i no musze juz bo ciagle mam zastoj od 3 dni i nie chce by sie w zapalenie pezerodzil.. Gorace oklady potem odciaganie i oklady z kapusty nie pomogly... Wiec jak mala teraz nie spi to wlasnie tesciowa ja teraz nosi a ja na laktatorze... Taka kicha no
bardzi tego nie chcevale juz tydzien zostal i maz wraca...